Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016.: Device očekuju boljitak na poslovnom planu, ali zato Jarčevi…

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016. Dragi naši, pred nama je utorak koji sa sobom donosi...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016.

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016.

Dragi naši, pred nama je utorak koji sa sobom donosi pregršt emotivnih stanja koja će oscilirati iz časa u čas. Mesec je već ušao u znak Device, i evo šta s tim ide. Nadasve vladaće melanholičan osećaj u svima nama kao polazna tačka i pratilac svakog našeg današnjeg postupka. Težićete nalaženju savršenstva i harmonije, ali upravo vaš nemir i utučenost neće vam dozvoliti, odnosno otvoriti oči i pokazati gde se to vaše savršenstvo nalazi, već ćete danas iznova i iznova tragati, i biti neverovatno uporni. Tokom traganja, bićete skolni prepirkama, zato savetujemo da ne odete predaleko u raspravama, i da se kontrolišete uprkos svemu. Previše analize, misli i mentalnog opterećenja danas umanjiće vam onaj osećaj lakoće življenja, ali takva je energija tokom cele ove nedelje. Već smo nagovestili ćudljive dane ove sedmice, pa se nadamo da su vam rezerve snage dovoljno jake da izdržite dane pred vama. Svakako imajte naumu da je sve prolaznog karaktera i da uvek posle kiše stiže sunce. Prijatan dan!

Dnevni horoskop - Ovan

Ovan

POSAO
Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju.
LJUBAV
Flertujete i dalje, a nemate u opšte predstavu o tome šta hoćete. Vešto prikrivate nezadovoljstvo. Razmislite dobro šta želite u vezi.
ZDRAVLJE
Problem možete imati sa urinarnim putevima.

Dnevni horoskop - BIK

Bik

POSAO
Ozbiljno shvatite novu poslovnu ponudu jer može biti prekretnica i veza sa boljim radnim mestom. Dobro se odmorite za vikend, sledeća sedmica će biti znatno teža nego ova.
LJUBAV
Veza vam je i dalje na iskušenju. Trudite se da kontrolišete svoju ljubomoru i nepoverenje. Smirite se, problem je prvenstveno u vama.
ZDRAVLJE
Napetost.

Dnevni horoskop - Blizanci

Blizanci

POSAO
Posao koji ste odavno započeli, krajnje je vreme da završite. Čućete prijatnu vest od saradnika, pa podelite radost sa njima.
LJUBAV
Imate ozbiljne planove sa voljenom osobom, a danas će se stvoriti uslovi za realizaciju. Budite opušteni, voljeni ste!
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Rak

Rak

POSAO
Nemojte svoje planove deliti sa okruženjem jer može neko da vas preduhitri. Budite oprezni i posvetite se isključivo poslu. Na okolinu ne obraćajte pažnju!
LJUBAV
Opsednuti ste osobom iz prošlosti ali nikako da shvatite da nije u pitanju ljubav već hir ili osveta. Pustite tu osobu na miru i posvetite se vašem životu.
ZDRAVLJE
Rekreacija će vam prijati.

Dnevni horoskop - Lav

Lav

POSAO
Očekujte krupne promene o kojima se govori već neko vreme. Za vas će to predstavljati promenu koja obećava bolju poslovnu situaciju.
LJUBAV
Situacija na emotivnom planu je sve bolja. Osećate da ste na dobrom putu i uživate pored voljene osobe. Uživajte, može vam se!
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Devica

Devica

POSAO
Imate ideje i ne ustručavajte se da ih iznesete. Bićete iznenađeni pozitivnom kritikom vama bitne osobe. Poslušajte savete koje dobijate.
LJUBAV
Pokušajte da unesete neke novine u svakodnevni život. Na dobrom ste putu da se potpuno udaljite od partnera, a to vam nikako je bi odgovaralo.
ZDRAVLJE
Podložni ste alergijama.

Dnevni horoskop - Vaga

Vaga

POSAO
Skloni ste kritikama koje bi trebalo konstruktivno da iskoristite. Usmerite energiju na ozbiljne zadatke i rezultati neće izostati.
LJUBAV
Vaše okruženje komplikuje odnos i trebalo bi da zauzmete drugačiji stav. Veza vam može biti ugrožena, a vi ne bi trebalo to da dozvolite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam lakša hrana.

Dnevni horoskop - Škorpija

Škorpija

POSAO
Nemojte ulaziti u nepotrebne sukobe jer na taj način stvarate neprijatelje, a tako ćete izgubiti podršku vama bitne osobe. Budite samo svoji, drugi ne treba da vas interesuju.
LJUBAV
Pazite da se ne nađete u tajnoj vezi, a da ni sami niste svesni toga. Neko je neiskren prema vama, a vi to nikako ne zaslužujete.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Strelac

Strelac

POSAO
Neki bitan papir koji, koji već dugo očekujete, stići će. Moguć je i manji dobitak koji bi vam baš dobro došao u ovom trenutku.
LJUBAV
Imate potrebu sve da menjate u odnosu sa partnerom, a potrebno je samo da se odnos produbi. Približite se voljenom osobi.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa zglobovima.

Dnevni horoskop - Jarac

Jarac

POSAO
Imate potrebu nekoga da zaštitite, pa i na svoju štetu. Saradnik koji ima problem, ne bi se tako zalagao za vas, pomozite ali štitite svoje interese.
LJUBAV
Ako ste slobodni, izađite sa društvom i privlačićete poglede. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo, što bi samcima i te kako dobro došlo.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Vodolija

Vodolija

POSAO
Brinete da se ne ponove neke greške iz prošlosti i bićete preokupirani preispitivanjem. Nema potrebe da brinete.
LJUBAV
Uživate u osećaju da ste nekome potrebni i ništa vam nije problem kada je voljena osoba u pitanju. To je prava ljubav ?
ZDRAVLJE
Sloni ste prehladi.

Dnevni horoskop - Ribe

Ribe

POSAO
Želite nešto da promenite i imate utisak da bi to bio pravi potez, međutim, uporno nailazite na prepreke.
LJUBAV
Ne razumete se najbolje sa voljenom osobom i jedno drugo optužujete za neuspeh. Morate spustiti loptu.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Pogledajte i...