Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016.: Današnji dan donosi velike promene

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016. Današnji četvrtak je, dragi naši, dan savršen za ...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016.

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016.

Današnji četvrtak je, dragi naši, dan savršen za vaše poslove, za dogovor, diplomatiju, saradnju. Iako je Mesec u znaku Vage, danas će u senci pomenutih aktivnosti ostati odnosi i emocije. Ovo je savršen dan da iskoristite sve ranije najavljene susrete koji se tiču vaših poslova, i pokažete se u svom najboljem svetlu. Sunce je sa Merkurom na istom stepenu i nudi ogromnu šansu da, ukoliko radite na nekom riskantnom poslu i stvaranju mogućnosti velikih izdataka, ali i gubitaka, uspete da danas sve ide u vašem pravcu, da dobijate i budete pohvaljeni, a mnogima se zbog hrabrosti smeši i unapređenje! Od ostalih steći ćete poštovanje za vaše zalaganje i trud i dan će proteći u prijatnoj atmnosferi koju ćete širiti i po izlasku iz kancelarije. Ljudi oko vas danas će biti poneseni vašom energijom.
Dakle, danas je vaš i samo vaš dan! Ljubav neka se strpi, partner nek ima razumevanja, ili nije zaslužio mesto kraj vas.
Želimo vam svu sreću danas!

Dnevni horoskop - Ovan

Ovan

POSAO
Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Dnevni horoskop - BIK

Bik

POSAO
Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rešenje kako biste pravilno rešili različite nesporazume.
LJUBAV
Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Blizanci

Blizanci

POSAO
Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike i zato u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Prihvatite kompromisno rešenje i dobar savet.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Rak

Rak

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime.
LJUBAV
Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Lav

Lav

POSAO
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove. Konsultujete osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo.
LJUBAV
Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Devica

Devica

POSAO
Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
LJUBAV
Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Dnevni horoskop - Vaga

Vaga

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.
LJUBAV
Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Dnevni horoskop - Škorpija

Škorpija

POSAO
Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate razgovor sa poslovnim partnerima.
LJUBAV
Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Dnevni horoskop - Strelac

Strelac

POSAO
Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju.
LJUBAV
Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

Dnevni horoskop - Jarac

Jarac

POSAO
Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe, koja ima sumnjive namere.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju. Izgovori vam nikako nisu potrebni ako želite stabilnu vezu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Vodolija

POSAO
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
LJUBAV
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Budite nežni, budite emotivni – ljubav će da cveta.
ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

Dnevni horoskop - Ribe

Ribe

POSAO
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.
LJUBAV
Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Pogledajte i...