facebook

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2016.: Dan prepun izazova

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 29. oktobar 2016.

  Dnevni horoskop za 29. oktobar 2016.

  Na samom početku još jednog, a poslednjeg vikenda ovog lepog jesenjeg meseca oktobra da vam kažemo da je pred vama dan prepun izazova koji bukvalno iskaču od svukuda i testiraju vaš nagon za uzbuđenjem i rizikom. Vaš nemir koji će danas biti na vrhuncu izazivaće u vama potrebu da se upustite u, na prvi pogled neistražene i nedovoljno jasne stvari. Bićete i prilično nervozni ceo dan, posebno ako ne krenete u realizaciju nekog od vaših nauma. Mars je u kvadratu sa Uranom, tako da je jasno sad odakle potiče sva ta energija.Verujemo da imate u vidu posledice svojih postupaka i ako ikako možete danas ne radite stvari koje nose visok rizik sa sobom. Posledice mogu biti nesagledive.
  Danas je, dakle, kulminacija događaja započetih prethodnog dana. Svi vi koji važite za smirenu osobu i trpite izvesne nelagode od neprijatnih vam osoba, danas ćete biti lako isprovocirani, biće vam dosta ugnjetavanja i ponižavanja. Istupićete sa pravim rečima i nakon toga osetićete veliko olakšanje. Kako rekosmo i za prethodni dan, učinite sve kako biste otklonili težak teret koji vas tišti. Danas sva ta frustriranost vama upravo može pomoći da energiju usmerite ka svom samopuzdanju i konačno se rešite muka.
  Neka snaga bude uz vas!

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
  LJUBAV
  U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.
  ZDRAVLJE
  Više se odmarajte.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.
  LJUBAV
  Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
  ZDRAVLJE
  Prekontrolišite krvni pritisak.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
  LJUBAV
  Važno je da učinite ono što osećate jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu
  LJUBAV
  Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako ste u vezi, opustite se, shvatite da imate dobrog partnera kraj sebe.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa leđima.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima.
  LJUBAV
  Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
  LJUBAV
  Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.
  ZDRAVLJE
  Nesanica.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
  LJUBAV
  Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
  ZDRAVLJE
  Više se odmarajte.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Budite malo opušteniji, ne dajte nervozi da vas pobedi.
  LJUBAV
  Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Trgnite se, budite malo pozitivniji, to će pre svega vama pomoći…
  ZDRAVLJE
  Problemi sa zglobovima.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
  LJUBAV
  Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Blago vama sa takvim partnerom!
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
  LJUBAV
  Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Svako od nas ih čini, zar ne?
  ZDRAVLJE
  Pad imuniteta.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ne brinite se, biće i boljih perioda.
  LJUBAV
  Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite savet, kritiku, pomoći će vam!
  ZDRAVLJE
  Problemi sa kožom.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.
  LJUBAV
  Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno.
  ZDRAVLJE
  Skloni ste prehladi.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.