Dnevni horoskop za 29. oktobar 2016.: Dan prepun izazova

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2016. Na samom početku još jednog, a poslednjeg vikenda o...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Dnevni horoskop za 29. oktobar 2016.

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2016.

Na samom početku još jednog, a poslednjeg vikenda ovog lepog jesenjeg meseca oktobra da vam kažemo da je pred vama dan prepun izazova koji bukvalno iskaču od svukuda i testiraju vaš nagon za uzbuđenjem i rizikom. Vaš nemir koji će danas biti na vrhuncu izazivaće u vama potrebu da se upustite u, na prvi pogled neistražene i nedovoljno jasne stvari. Bićete i prilično nervozni ceo dan, posebno ako ne krenete u realizaciju nekog od vaših nauma. Mars je u kvadratu sa Uranom, tako da je jasno sad odakle potiče sva ta energija.Verujemo da imate u vidu posledice svojih postupaka i ako ikako možete danas ne radite stvari koje nose visok rizik sa sobom. Posledice mogu biti nesagledive.
Danas je, dakle, kulminacija događaja započetih prethodnog dana. Svi vi koji važite za smirenu osobu i trpite izvesne nelagode od neprijatnih vam osoba, danas ćete biti lako isprovocirani, biće vam dosta ugnjetavanja i ponižavanja. Istupićete sa pravim rečima i nakon toga osetićete veliko olakšanje. Kako rekosmo i za prethodni dan, učinite sve kako biste otklonili težak teret koji vas tišti. Danas sva ta frustriranost vama upravo može pomoći da energiju usmerite ka svom samopuzdanju i konačno se rešite muka.
Neka snaga bude uz vas!

Dnevni horoskop - Ovan

Ovan

POSAO
Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

Dnevni horoskop - BIK

Bik

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE
Prekontrolišite krvni pritisak.

Dnevni horoskop - Blizanci

Blizanci

POSAO
Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osećate jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Rak

Rak

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako ste u vezi, opustite se, shvatite da imate dobrog partnera kraj sebe.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Dnevni horoskop - Lav

Lav

POSAO
Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Devica

Devica

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV
Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.
ZDRAVLJE
Nesanica.

Dnevni horoskop - Vaga

Vaga

POSAO
Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

Dnevni horoskop - Škorpija

Škorpija

POSAO
Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Budite malo opušteniji, ne dajte nervozi da vas pobedi.
LJUBAV
Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Trgnite se, budite malo pozitivniji, to će pre svega vama pomoći…
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Dnevni horoskop - Strelac

Strelac

POSAO
Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Blago vama sa takvim partnerom!
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop - Jarac

Jarac

POSAO
Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Svako od nas ih čini, zar ne?
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Vodolija

Vodolija

POSAO
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ne brinite se, biće i boljih perioda.
LJUBAV
Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite savet, kritiku, pomoći će vam!
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Dnevni horoskop - Ribe

Ribe

POSAO
Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.
LJUBAV
Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

Pogledajte i...