facebook
🔔

POČINJE Ja Imam Talentat na PINK-u Žiri i honorari

screenshot_4

Pevačica Ana Nikolić, njen suprug Rasta Kavali, glumac Srđan Žika Todorović i glumica Danica Maksimović su u žiriju nove sezone spektakularnog šou programa “Ja imam talenat“, koji će uskoro početi sa emitovanjem na televiziji Pink.

Četvrta sezona šou programa će se posle tri sezone prikazivanja na RTS-u emitovati na “ružičastoj” televiziji, a članovi žirija i odlična atmosfera na snimanju prve emisije najavili su pravi spektakl. Ekipa sudija je pažljivo odabrana, a o honorarima se sve više polemiše.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Iskreno, jako smo zadovoljni honorarima. Debelo su platili ovaj žiri, ali to nije ono što je presudilo. Odlučila sam da ocenjujem, jer želim da vidim sve te talentovane ljude. Sviđa mi se ovaj šou zato što se razlikuje od sličnih programa koji su sad aktuelni. Velika mi je čast da budem u žiriju u kom su moji omiljeni glumci Danica i Srđan. I bez ikakvog honorara bih pristala na ovu ponudu – rekla je Ana za “Informer”.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

S druge strane, Žika Todorović se u javnosti pojavio posle dužeg vremena, a za svoje angažovanje nije dobio nikakav honorar.

Ovo radim za džabe, dobro se zabavljam na snimanju. Volim da eksperimentišem, isprobavam nove stvari i u životu i na filmu. Izazov mi je da radim ono što bi svi glumci odbili – završio je Todorović.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara