POČINJE Ja Imam Talentat na PINK-u Žiri i honorari

Pevačica Ana Nikolić, njen suprug Rasta Kavali, glumac Srđan Žika Todorović i glumica...

   Pogledajte sve epizode ove serije
screenshot_4

Pevačica Ana Nikolić, njen suprug Rasta Kavali, glumac Srđan Žika Todorović i glumica Danica Maksimović su u žiriju nove sezone spektakularnog šou programa “Ja imam talenat“, koji će uskoro početi sa emitovanjem na televiziji Pink.

Četvrta sezona šou programa će se posle tri sezone prikazivanja na RTS-u emitovati na “ružičastoj” televiziji, a članovi žirija i odlična atmosfera na snimanju prve emisije najavili su pravi spektakl. Ekipa sudija je pažljivo odabrana, a o honorarima se sve više polemiše.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Iskreno, jako smo zadovoljni honorarima. Debelo su platili ovaj žiri, ali to nije ono što je presudilo. Odlučila sam da ocenjujem, jer želim da vidim sve te talentovane ljude. Sviđa mi se ovaj šou zato što se razlikuje od sličnih programa koji su sad aktuelni. Velika mi je čast da budem u žiriju u kom su moji omiljeni glumci Danica i Srđan. I bez ikakvog honorara bih pristala na ovu ponudu – rekla je Ana za “Informer”.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

S druge strane, Žika Todorović se u javnosti pojavio posle dužeg vremena, a za svoje angažovanje nije dobio nikakav honorar.

Ovo radim za džabe, dobro se zabavljam na snimanju. Volim da eksperimentišem, isprobavam nove stvari i u životu i na filmu. Izazov mi je da radim ono što bi svi glumci odbili – završio je Todorović.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic
Pogledajte i...