facebook
🔔

Emirov put – Epizoda 1

SPREMNI ZA „EMIROV PUT“?

Po završetku serije „Zvala se Feriha“, PRVA će emitovati i seriju „Emirov put“ (orig. Adını Feriha koydum: Emir’in yolu), koja prati Emirov život nakon Ferihine smrti.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Ova serija u Turskoj nije naišla na očekivane reakcije publike – mnogi i danas misle da je njeno snimanje bila velika greška, s obzirom na to da u tim epizodama nema Hazal Kaje.

Šta vi mislite? Da li uopšte gledate „Ferihu“? Kako vam se ta serija dopada? Hoćete li pružiti šansu i „Emirovom putu“ ili Čagataj Ulusoj nije dovoljan da vas prikuje za male ekrane bez Hazal Kaje?

Javite nam se u komentarima.

Adını Feriha koydum: Emir’in yolu, Adını Feriha koydum: Emir’in yolu online, Emir’in yolu, emirov put, emirov put 1 epizoda, emirov put Adını Feriha koydum: Emir’in yolu, emirov put epizoda, emirov put epizode, emirov put online, emirov put online epizode, emirov put online sa prevodom, emirov put pink, emirov put pink tv, emirov put serija, emirov put turska serija, emirov put tv pink, Opis epizoda, turska serija, turska serija Emir’in yolu, turska serija ljubav, Turske serije, turske serije online

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara