facebook

Dnevni horoskop za 5. novembar 2016. Za današnji dan mi vam predviđamo nepredviđeno!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 5. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 5. novembar 2016.

   Jesenji dani teku kao reka, vreme neumitno teče, pitanje je da li smo svesni kako nam život promiče pred očima. Da li ste ispunjeni i srećni, da li vam depresija uzima dobar deo svakodnevnice? S hladnijim danima pojačava se melanholija i pesimisam, ali snagom svog uma prevazići ćete vi sve. Za današnji dan mi vam predviđamo nepredviđeno! Ceo ovaj vikend biće prožet ljubavnim dogodovštinama i neočekivanim dešavanjima! Danas je Saturnov dan, pa će Venera koja tog dana pravi trigon sa Uranom tražiti od vas da ljubav posvetite nekim drugim, višim ciljevima. Venera sa Uranom je slobodna ljubav, prema prijateljima, društvu, prema idealu. Neki od vas poželeće avanturu sa bliskim prijateljem i probiti granice prijateljstva, neki će danas upoznati osobu i uveče završiti s njom u zagrljaju. Bez obaveza, pritisaka, jednostavno sve će biti stvar trenutka.
  Potreba za slobodom biće jednostavno neutaživa za sve one koji su povezani s nekim suviše jako , toliko da osećaju gušenje.
  Dan je posvećen svima vama koji ste zaboravili na sebe, na one male radosti trenutka. Zato danas uživajte ugađajući svojim malim hirovima. Pritom ne zaboravite da budete nesebični i delite svoju sreću s drugima, čineći i njima dan čarobnim.

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Posao – Nalazite se u odličnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
  LJUBAV
  U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
  ZDRAVLJE
  Zadovoljavajuće.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezulatati.
  LJUBAV
  U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.
  LJUBAV
  Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.
  ZDRAVLJE
  Nesanica.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Dobro razmislite o svojim interesima jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.
  LJUBAV
  Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite.
  ZDRAVLJE
  Niste u kondiciji.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Primenjujte proverene obrasce u poslovnom dijalogu.
  LJUBAV
  Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti i praktičnost. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.
  LJUBAV
  U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
  LJUBAV
  U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere.
  ZDRAVLJE
  Više odmarajte.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici poštuju vaše mišljenje.
  LJUBAV
  Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.
  LJUBAV
  U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa leđima.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Koristite svoju energiju racionalnije.
  LJUBAV
  Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada vešto izmiče pred vašim pozivima.
  ZDRAVLJE
  Niste u kondiciji.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Očekujete pozitivne odgovore u rešavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
  LJUBAV
  U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.
  LJUBAV
  Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.
  ZDRAVLJE
  Nervozni ste.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.