facebook

Dnevni horoskop za 7. novembar 2016.: Dan za šoping i šetnju

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 7. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 7. novembar 2016.

  Došao nam je novi ponedeljak, idemo opet sve iz početka, ali ovaj put ne bi trebalo da nam teško padne zahvaljujući jutarnjem sekstilu sunca sa Plutonom koje će vam doneti snagu i hrabrost, koje su i te kako potrebne za svakdnevni rad. Ovo je neka energija koju bismo mogli da definišemo i kao energiju promena, energiju koja će od vas napraviti lidere. Zato, ako želite da se borite za neku prevlast – krenite u intelektualnu borbu danas. Ovo je aspekt koji ne traje dugo, pa ga iskoristite da neke stvari već danas preokrenete u vašu korist, pošto danas ne postoji nemoguće za vas.
  Drugi deo dana odličan za susrete, poslovne ili privatne, ali i malo pražnjenje mozga u nekom dobrom šopingu ili bar u šetnji. Odličan je i za razgovore, emotivne ili poslovne, šta više vam u kom trenutku bude prijalo.
  Veče obeležava Mesec sekstil Saturn, iskoristite ga za šetnju pod kišobranom, druženje sa porodicom, starijim članovima prvenstveno i umerenu fizičku aktivnost koja će vam i te kako dobro doći da se lepo naspavate…
  Uspešan i hrabar dan vam želimo!

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
  LJUBAV
  U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete ama baš nikakvu osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.
  ZDRAVLJE
  Zadovoljavajuće.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.
  LJUBAV
  U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.
  LJUBAV
  Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja. Nastavite dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
  ZDRAVLJE
  Moguća temperatura.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. To vam je odlična karakteristika.
  LJUBAV
  Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Ako ste trenutno slobodno onda se odmarajte i uživajte u slobodi.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa zglobovima.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
  LJUBAV
  Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte sa svojim partnerom.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
  LJUBAV
  Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Ljubav treba da bude jača od svega.
  ZDRAVLJE
  Pad imuniteta.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ništa, prihvatite poraz i nastavite da se borite za svoje.
  LJUBAV
  Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite kritike i promenite neke osobine koje guše partnera.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa kožom.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila. Čekajte malo bolji period koji vam nadolazi…
  LJUBAV
  Važno je da prihvatite značaj nečijeg prisustva. Pokušajte da ne taktizirate. Iskrenost se uvek cenila, i ceniće se.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.
  LJUBAV
  Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno. Danas definitivno budite strpljivi.
  ZDRAVLJE
  Skloni ste prehladi.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.
  LJUBAV
  Ništa ne postižete principom negacije. Uzaludno se protivite pred voljenom osobom. Nekada nešto priznajte i biće vam mnogo lakše!
  ZDRAVLJE
  Proverite krvnu sliku.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno.
  LJUBAV
  Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje i lepo se provedite ovaj vikend.
  ZDRAVLJE
  Odlično se osećate.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni.
  LJUBAV
  Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvni pritisak.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.