facebook

Dnevni horoskop za 8. novembar 2016.: Iskoristite dane pred vama na najbolji način





 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 8. novembar 2016.

  Lepi dani su pred nama. Doduše pravi jesenji, kišoviti i prohladni, ali na nebu povoljnih aspekata napretek. Sve u cilju poboljšanja vašeg života. Zato oslušnite snage i fokusirajte se da iskoristite dane pred vama na najbolji način.

  Današnji dan biće najbolje da iskoristite za malo opuštanja i ugađanja sebi, u društvu sa prijatnim osobama iz vašeg okruženja. To mogu biti i ne vama bliski ali svakako prijatni ljudi s kojima delite radno mesto. Mesec u Vodoliji, brige i problemi danas idu u zapećak. Mars je na vrlo riskantnom stepenu -(29 stepen Jarca), zato danas ne započinjite nikakve riskantne psolovne poduhvate niti se upuštajte u velike poslove iako su vam do juče delovali sasvim obećavajuće. Sačekajte povoljniji trenutak za to.
  Danas izbegavajte gužve na putevima, kao i oštre i zapaljive stvari. Iz puke neopreznosti mogu proizaći strašne posledice. Iako važite za dobrog vozača, drugi ne moraju biti. Vozite se alternativnim putevima iako su duži.
  Želimo vam ugodne trenutke danas.

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja. Nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.
  LJUBAV
  Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.
  ZDRAVLJE
  Preosetljivi ste.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.
  LJUBAV
  Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
  ZDRAVLJE
  Moguća glavobolja.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Nemojte dozvoliti da saradnički nesporazum utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Preko svega pređite i radite ono što i treba da radite.
  LJUBAV
  Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete dovoljno. Upoznajte tu osobu, videćete da ste imali pogrešnu sliku.
  LJUBAV
  Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.
  ZDRAVLJE
  Stomačne tegobe.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama. Makar nekada i blefirali, postupite tako!
  LJUBAV
  Pokazite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
  ZDRAVLJE
  Korigujte ishranu.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji koje se teže uočavaju. Jednom kada ih uočite biće vam mnogo lakše.
  LJUBAV
  Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Imponuju vam različite pohvale koje dobijate, ali pored sebe nemate bliske saradnike sa kojima možete da podelite svoju radost.
  LJUBAV
  Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.
  ZDRAVLJE
  Lako se zamarate.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji.
  LJUBAV
  Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu ako joj se vi maksimalno ne posvetite.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvnu sliku.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu.
  LJUBAV
  Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Nove događaje prihvatite u optimističkom raspoloženju i bez kritizerskih komentara. Kako bi vama bilo da ste kritikovani na početku?
  LJUBAV
  Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.
  ZDRAVLJE
  Loša cirkulacija.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Ukoliko vam je stalo da rešite svoje poslovne dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu. Rešenje svih poslovnih problema se nazire.
  LJUBAV
  Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje i dobru poslovnu taktiku. Nemojte da odustajete, jer se vredi boriti.
  LJUBAV
  Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.
  ZDRAVLJE
  Potreban vam je odmor.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.