Kuhinja – Epizoda 7, Sezona 4 – Ruska serija sa prevodom (Epizoda 67)

  Jedna od najgledanijih ruskih serija “Kuhinja“ se emituje na u 22.15 č...

   Pogledajte sve epizode ove serije

 

Jedna od najgledanijih ruskih serija “Kuhinja“ se emituje na u 22.15 časova na programu Prve  svakog utorka i srede. Smejaćete se zgodama i nezgodama ruskih majstora kuhinje.
Radnja ovog visokobudžetnog sitkoma odigrava se u Moskvi, tačnije u ruskim restoranima. Već u prvoj sezoni emitovanja serija je osvojila rusku publiku, a kanal STS na kom je emitovana bio je najgledaniji u udarnom terminu.
U prvom planu serijala je mladi, ambiciozni Maksim, Maks Lavrov koji sanja da postane veliko kulinarsko ime. On počinje da radi u najskupljem moskovskom restoranu “Klod Mone” koji drži Dmitri Nagiev, koji je inače poznati ruski glumac.
Dok budu pripremali hranu za goste, ispunjavali svoje i tuđe želje, postajali prijatelji ili neprijatelji, ulazili u ljubavne veze… Maks i osoblje restorane zapadaće u neverovatne, nepredviđene komične situacije.
Drugi važni likovi u sitkomu su: Konstantin, Maksov najbolji prijatelj, Viktorija, Maksova ljubav iz interesa, a kasnije i žena; Viktor Barinov, šef restorana…
kuhinja serije.rs, kuhinja epizoda, kunjiha ruska serija, kuhinja prva tv,kuhinja sezona 4, kuhinja sa prevodom, kuhinja sve epizode
Pogledajte i...