facebook

Dnevni horoskop za 17. novembar 2016.: Ovi znaci danas trpe pritisak

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 17. novembar 2016.

  Dragi naši, danas je četvrtak i polako, ali sigurno, grabimo i drugu polovinu novembra. Sve je već uveliko u znaku nastupajućeg praznika Nove godine, mnogi gradovi su okićeni već danima i stvaraju onu pozitivnu histeriju među građanima.
  Danas Mesec lagano ulazi u znak Riba, što dalje znači da ćete biti pomalo preosetljivi danas… malo biste da vas svi ostave na miru i da se , ako može, sklonite na neko vreme od pogleda ljudi. Sve će vam stvarati neprijatnost, paranoisaćete, što će vam već uveče biti pomalo smešno, ali bilo bi dobro da danas ne upadate ni u kakve kombinacije koje intuitivno ne želite. S razdražljivošću pod ruku danas ide i naglašena emotivna strana, bićete ranjiviji nego obično. Kontrolišite emocije danas na putu kući ako budete ugledali napušteno štene ili macu na hladnom pločniku, jer će vam se u roku od pet minuta podvući pod kožu i naći u kući, da biste već ujutro dobili napad kajanja. Umesto toga, provedite danas veče u društvu tihe drage osobe, raspršite emotivnost kroz ugodne sate s njom. Prijatan dan svima!

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kad da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite koristan savet o promeni svoje strategije.
  LJUBAV
  Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.
  ZDRAVLJE
  Prijaće vam kreativan odmor.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime.
  LJUBAV
  Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti. Pokažite zahvalnost za ono što imate.
  ZDRAVLJE
  Izbegavajte stresne situacije.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
  LJUBAV
  Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.
  ZDRAVLJE
  Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom. Ponekad se mudro treba pomiriti sa delimičnim rezultatima.
  LJUBAV
  Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.
  ZDRAVLJE
  Slobodno vreme posvetite relaksaciji.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.
  LJUBAV
  Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
  ZDRAVLJE
  Prijaće vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.
  LJUBAV
  Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.
  ZDRAVLJE
  Nalazite se u dobroj formi.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust.
  LJUBAV
  Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.
  ZDRAVLJE
  Pokušajte da se rasteretite od suvišnih briga koje podstiču nervozu.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje vam nameću određeni saradnici.
  LJUBAV
  Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
  ZDRAVLJE
  Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu.
  LJUBAV
  Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu. Očekuje vas prijatno izenađenje.
  ZDRAVLJE
  Prijaće vam neka dodatna aktivnost.

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.
  LJUBAV
  Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
  ZDRAVLJE
  Izbegavajte stresne situacije.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
  LJUBAV
  Neko vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima, tako da delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom.
  ZDRAVLJE
  Prijaće vam relaksacija.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.
  LJUBAV
  Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.
  ZDRAVLJE
  Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.