facebook

Dnevni horoskop za 19. novembar 2016.: Ne ustajte iz kreveta, biće bolje

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 19. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 19. novembar 2016.

  Vikend je startovao, a može, poručuju nam zvezde, biti nezaboravan! Mesec je u Lavu, i kao i uvek, daje dobar povod za neka okupljanja, pićence, klopu, drage prijatelje. Isto tako i za neumorne nudi energiju za obilazak uzbudljivih mesta, kratak put nasumice odabran zarad doze adrenalina. Nesputanost ovog vikenda vašu zaljubljivu stranu ističe u prvi plan. Bićete koketni s kim god vam se ukaže prilika, a sa osobom s kojom baš budete poželeli vezu, bilo kratku ili nešto više, sva vaša moć osvajanja biće u službi očaravanja potencijalne “žrtve”.
  Neptun kreće direktno, pa su moguće ljubavi “iz naftalina”, davne zaboravljene, i potrebe da se obnovi kontakt bar, a ko zna, možda i veza.
  Ovaj vikend započnite s ljubavlju, nadahnuti njome zakoračite u ovaj hladan dan, ali neka vam je toplo oko srca.
  Uživajte!

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu su naglašeni.
  LJUBAV
  Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.
  ZDRAVLJE
  Loša probava.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Umorili ste se i sad biste najradije da odmarate u svom domu. Izdržite još malo jer morate da radite. Bankovni račun vam je skoro prazan.
  LJUBAV
  Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodni Bikovi čekaju poziv, a trebalo bi da se aktiviraju.
  ZDRAVLJE
  Pad imuniteta.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.
  LJUBAV
  Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška je veoma naglašena.
  ZDRAVLJE
  Bolovi u leđima.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Kolega je u superiornijoj poziciji i to vas ljuti. Vaše kraće otsustvo sa radnog mesta donelo je nove promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.
  LJUBAV
  Neko vas je zainteresovao na prvi pogled. Ne žurite u proceni. Ne znate još uvek kakva je ta osoba i šta sa njom možete da očekujete.
  ZDRAVLJE
  Bol u grlu.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Na kraju ipak možete dobro proći i ostvariti profit.
  LJUBAV
  Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi da je na usluzi, vi jednostavno niste zadovoljni njegovim potezima.
  ZDRAVLJE
  Iritacija kože.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Imate mnogo ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, a vi samo treba da budete manje nasrtljivi.
  LJUBAV
  Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek ne zainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.
  ZDRAVLJE
  Napetost.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom remeti poslovni ritam. Budite strpljivi.
  LJUBAV
  Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar tako mislite. Razmislite kako biste fukncionisali sa takvom osobom.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nemate ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.
  LJUBAV
  Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem mestu. Ipak ste započeli komunikaciju sa nekom osobom iz vašeg okruženja.
  ZDRAVLJE
  Prolazna glavobolja.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.
  LJUBAV
  Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji pokazuju prema vama punu naklonost.
  ZDRAVLJE
  Umorni ste..

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Ako ne možete da promenite druge, menjajte sebe. Finansije su u padu. Kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.
  LJUBAV
  Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete finansijski pomoći. Imaćete manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Nemir koji osećate ne da vam mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatno. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.
  LJUBAV
  Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Možda bi vam to bio dobar potez u ovom trenutku.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet. Bespotrebni trošak prethodnih dana umanjiće komfor.
  LJUBAV
  Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.
  ZDRAVLJE
  Glavobolja.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  2 Komentara

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.