facebook
🔔

Adria’s Top Model


 

SHOWBIZ

Takmičenje u kom 15 devojaka žele da postanu ADRIA’S TOP MODEL emitovano je večeras na Televiziji Pink, a ovaj rijaliti program sniman je proteklog leta na crnogorskom primorju. Svaka od njih je lepa na svoj način i pitanje je koja će uspeti da oduševi žiri i milionski auditorijum.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Došlo je vreme da gledaoci upoznaju i učesnice ADRIA’S TOP MODELA. Ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da je jedna devojka napustila takmičenje nakon što se predstavila.

Anđela Mišić dolazi iz Vršca i ima 16 godina. Voli da čita knjige i izlazi sa prijateljima, kao i da gleda filmove. Otkiva da se u ovaj šou program prijavila najviše iz razloga kako bi upoznala nove ljude.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot

Jovana Čibzanović dolazi iz Beograda, ima 18 godina i završila je školu za negu lepote. Njen hobi je ples. Kada su je pitali koji joj je najtužniji trenutak u životu, ona je otkrila da je u pitanju smrt njenog oca, nakon čega se rasplakala.

Saška Antić dolazi iz Niša i ima 18 godina. Kao svoj uspon smatra da je učešće u ADRIA’S TOP MODELU, dok kao svoj pad smatra saobraćajnu nesreću nakon koje joj je ostao veliki ožiljak na desnom ramenu.

– Iz svega treba izaći kao čovek – kaže Saška.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot

Jelena Jošanović dolazi iz Beograda, ima 24 godine. Uči dva jezika, dok govori Engleski i Italijanski. Nije borbenog duha i ne voli da do cilja dolazi preko drugih. Kao najsrećniji trenutak ističe dan kada je upoznala svog sadašnjeg dečka.

Jana Vučinić dolazi iz Pljevalja i ima 15 godina. Ide u srednju školu za dizajn tekstila. Ona je oduvek želala da bude u jednom šouu nalik ovom.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot

Petra Kuzmanović dolazi iz Beograda i ima 20 godina. Voli da ide u teretanu, a na takmičenje se prijavila jer joj je sestra model i to joj se veoma dopada.

Jovana Buturović dolazi iz Nikšića i ima 16 godina. Njen hobi je crtanje i odbojka. Kao svoj najtužniji trenutak u životu smatra dan kada joj je sestra imala udes. Spremna je na sve samo da uspe.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot

Milica Vranjković dolazi iz Beograda i ima 17 godina. Ide u ekonomsku školu, ali voli da kuva. Ide u teretanu i bavi se jogom. Ukoliko joj se ukaže mogućnost, biće instruktorka joge.

Mila Volović ima 18 godina i dolazi iz Budve. Misli da će sebi otvoriti vrata u svetu mode nakon ovog učešća. Ona u svemu ima granice, pa kada je i učešće u ovom šou programu.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot

Nikolina Vukotić ima 19 godina i dolazi iz Boljevca. Interesuje je psihologija i voli da proučava ljude. Tata je mnogo ne podržava, ali je pustio da ona sama odluči.

Sara Stanković dolazi iz Novih Banovaca i ima 17 godina. Ambicija joj je da postane manekenka. Jako je vezana za roditelje i oni su joj najveća podrška. Pored manekenstva voli i glumu.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot

Marija Vasić ima 19 godina i dolazi iz Beograda. Studira novinarstvo, a menekenstvo je oduvek bio njen hobi. Ona stoji iza toga da cilj opravdava sredstvo, ali ne gazi preko mrtvih.

Marija Ilić dolazi iz Šapca i ima 18 godina. Za TOP MODEL prijavila se jer voli da se slika, šeta i druži. Pored toga, voli da peva i jedno vreme se bavila atletikom.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot

Andrijana Ciculj dolazi iz Beogrda i ima 15 godina. Ide u grafičku školu, a manekenstvom se bavi od malena. Ide u teretanu i voli glumu.

Irena Šćepanović dolazi iz Herceg Novog i ima 19 godina. Ona se prijavila na nagovor drugarica jer smatra da može da uspe u svetu modelinga. Sebe zamišlja kao ekonomistkinju i fakultet joj je na prvom mestu. Irena je odmah nakon predstavljanja napustila takmičenje pod izgovorom da ovo nije za nju.

Autor: YouTube screenshot

U prvoj epizodi “Adria’s top modela“ neke devojke pristale su na ogromne promene. Njih dve, skratile su kosu, dok će u sledećoj epizodi još neke od njih morati da pristanu da drastičnu promenu kada je njihov izgled u pitanju ukoliko žele da ostanu u takmičenju.

Tatjana je pokušala da pronađe Irenu Šćepanović koja je nestala na misteriozan način, ali to nije uspela. Šta se tačno dogodilo, saznaćete sledećeg četvrtka u novoj epizodi “Adria’s top modela“.

Autor: B. Radonić

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara