facebook

Dnevni horoskop za 21. novembar 2016.: Period optimizma, širenja pozitivne energije i lepote je pred nama

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 21. novembar 2016.

  Ponedeljak, vreme da se pozdravimo sa periodom Škorpije i da se pripremimo za večerašnji ulazak Sunca u znak Strelca.
  Iskoristite današnji dan, kao i narednih 30-ak dana da svoju strelicu odapnete u pravom smeru, pravo u cilj. Strelac je taj koji će vam pomoći da širom otvorite oči, da proširite vidike, i da stremite samo ka velikim ciljevima. I da ih ostvarite, naravno.
  Period sreće je pred nama, pa dajte sve od sebe da i vi ukradete parče te sreće koju će nam Jupiter koji vlada znakom Strelca servirati.
  Period optimizma, širenja pozitivne energije i lepote je pred nama. Iskoristite ga na najbolji način, i znajte, kao mnogo puta do sada, sreća je tu oko nas, okrenite se, potražite je i ščepajte je!
  Strelčevima želimo srećne rođendane, a svima ostalim lep dan i srećan period vladavine Strelca.

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera.
  LJUBAV
  Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije.
  LJUBAV
  Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.
  ZDRAVLJE
  Čuvajte se prehlade.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama.
  LJUBAV
  Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Suviše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis.
  LJUBAV
  Oslanjate se na vašu intuiciju. Na osnovu sitnih detalja iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete.
  ZDRAVLJE
  Moguća glavobolja.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese.
  LJUBAV
  Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvnu sliku.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima.
  LJUBAV
  U društvu voljene osobe osećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa zubima.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama.
  LJUBAV
  Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje vaš način rada. Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji.
  LJUBAV
  Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate.
  ZDRAVLJE
  Pad imuniteta.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.
  LJUBAV
  Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom. Pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.
  ZDRAVLJE
  Promenljivo raspoloženje.

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima.
  LJUBAV
  Pokažite partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika.
  LJUBAV
  Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Imate dobar predosećaj, ali ne uspevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete.
  LJUBAV
  Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini.
  ZDRAVLJE
  Stomačne tegobe.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.