facebook

Dnevni horoskop za 22. novembar 2016. Pred nama je jedan prijatan, vibrirajući dan

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 22. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 22. novembar 2016.

  Utorak je, prijatelji, zakoračili smo duboko u novembar, a decembar se užurbano približava. Merkur je u sekstilu sa Jupiterom u Vagi, vlada energija vedrine, optimizma, euforije, raspoloženja, dobrih vibracija. Sjajan dan za studente, kao i za sve vas koji se spremate za neki test, razgovor sa nekim od kog imate tremu. Biće povoljnih aranžmana za kratak beg iz grada, putovanje ili možda poželećete ručak van grada u prirodi salašu ili u sopstvenom aranžmanu. Sve u svemu, pred nama je jedan prijatan, vibrirajući dan.
  Svakako savetujemo da u pregršti dobrih dešavanja budete umereni u očekivanjima, ne ulazite u nerealne situacije niti da očekujete od nemogućeg nešto. Danas je dan kada će oni kojima treba vetar u leđa i nagrada za uložen trud, biti nagrađeni.
  Želimo uspešan dan svima!

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima.
  LJUBAV
  Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi. Slobodno izrazite lepši deo svoje ličnosti.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa grlom.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.
  LJUBAV
  Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili teatralni izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni.
  LJUBAV
  Nedostaje vam emotivni podsticaj. Planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Delujete kao osoba koja svoje poslovne ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.
  LJUBAV
  Osećate rezignaciju ili emotivnu prazninu. Možda vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.
  ZDRAVLJE
  Potreba vam je odmor.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Delujete dekocentrisano jer neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovne namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspehom.
  LJUBAV
  Skloni ste preterivanju u zahtevima. Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.
  ZDRAVLJE
  Bolovi u leđima.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Pažljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci.
  LJUBAV
  Zaobilazite različite ljubavne dvosmislice ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje caša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.
  LJUBAV
  Ukoliko cam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.
  ZDRAVLJE
  Moguća glavobolja.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego caši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
  LJUBAV
  Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu. Prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
  ZDRAVLJE
  Više spavajte.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.
  LJUBAV
  Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
  ZDRAVLJE
  Uzimajte više tečnosti.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Nema potrebe da preuveličavate vaše znanje ili praktične sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.
  LJUBAV
  Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego što progovorite.
  ZDRAVLJE
  Posetite stomatologa.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Oslonite se na vaš instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike.
  LJUBAV
  Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.
  ZDRAVLJE
  Nemojte ignorisati tegobe koje osećate.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Vašim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
  LJUBAV
  Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
  ZDRAVLJE
  Proverite očni pritisak.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.