facebook

Dnevni horoskop za 24. novembar 2016. Loš dan za porodične pregovore o nasledstvu, problemi, brige

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 24. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 24. novembar 2016.

  Danas Jupiter pravi egzaktan kvadrat sa Plutonom, s tim ujedno stižu sukobi an polju religije, filozofije, moralnih ubeđenja. Ovaj aspekt dosta je aktivan na mundanom nivou, pa će biti potegnuto pitanje nekih starih stvari koje nisu rešene ili su tek delimično, a tiču se prošlosti(Pluton u Jarcu). Međutim iako izvučeni na površinu, problemi neće biti rešeni danas, ostaće problem, čak će se i iskomplikovati!(Jupiter kvadrat Pluton). Insisitiraće se na rešenju ne mirnim putem, već agresivno, silom, nikako milom.
  S svime u vezi javlja se i pitanje nasledstva kod mnogih, a to povlači za sobom mnoge nerešene odnose u porodicamam gde posebno čuči opasnost da dođe do ozbiljnih sukoba.
  Dakle, nezgodan je dan pred nama. Podsećamo, vežbajte snagu uma kako biste umeli i uspeli da dane poput ovakvih prebrodite svojom mudrošću i staloženošću.
  Samo hrabro. Mudro i polako.

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.
  LJUBAV
  Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.
  ZDRAVLJE
  Počnite da se bavite sportom.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.
  LJUBAV
  Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
  LJUBAV
  Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
  LJUBAV
  Mnogo lepih trenutaka nalazite u zagrljaju voljene. Život je lep, pa zato ga treba maksimalno iskoristiti. Iskoristite ga!
  ZDRAVLJE
  Odlično.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Završavate važan poslovni projekat i to vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
  LJUBAV
  Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke i lepo se provedite.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.
  LJUBAV
  Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvnu sliku.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
  LJUBAV
  Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
  ZDRAVLJE
  Moguća alergija.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
  LJUBAV
  Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
  LJUBAV
  Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.
  ZDRAVLJE
  Uzimajte vitamine.

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno.
  LJUBAV
  Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa grlom.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
  LJUBAV
  Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti. Zavidimo vam.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.
  LJUBAV
  Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
  ZDRAVLJE
  Važno je da se opustite.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.