facebook

Dnevni horoskop za 27. novembar 2016.: Od sutra u nove radne pobede, odmarajte

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

   

  Poslednjeg dana vikenda, a i poslednjeg u ovom mesecu, tranzit Meseca kroz znak Škorpiona uticaće na vaše emotivno stanje, bićete nekako posebno ranjivi danas, a s druge strane nejaki da se sa strahom od krahova izborite. Samo će vam povlačenje biti na umu, skrivanje od svih, izolacija u sobi bez iakkvih zvukova, čak će vam i muzika biti suvišna. Vašem telu i umu danas će biti potreban isključivo odmor u pravom smislu reči.
  Mnogi od nas imali su veoma uzbudljivu sedmicu, sijaset uspona i padova, (sitnijih, ali nakupilo se), emotivno stanje svih biće danas posledica burne sedmice iza nas… Poput slomljenog stakla, vi ćete skupljati krhotine u uglu svoje sobe, pitajući se kako je do toga došlo.
  Oni kojima je ipak prethodna nedelja bila pozitivnija, rezimiraće rezultate i izvlačiti pouke i zaključke, vođeni novonastalom snagom.
  Dan svakako savetujemo da provedete i na svežem vazduhu da ne bi došlo do trenutaka depresije. Izađite na ulicu. Oslobodite teskobu šetnjom, pa olakšani dočekajte ponedeljak.
  Prijatan dan.

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak i zato delujete užurbano u susretu sa saradnicima.
  LJUBAV
  Predstoji vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite iščekivanje uz dileme i emotivnu neizvesnost.
  ZDRAVLJE
  Loša cirkulacija.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Stalo vam je da odgovorite na novi poslovni izazov. Konsultujte nečije mišljenje pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere.
  LJUBAV
  Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvek postoji dobro rešenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.
  ZDRAVLJE
  Loša probava.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Ne verujete mnogo u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mera opreza može da vas zaštiti od pogrešnih poteza
  LJUBAV
  Nema razloga da suviše strogo ocenjujete partnerovo ponašanje. Voljena osoba ima dobre namere, ali možda ne uspeva uvek da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa grlom.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume najbolje vaše ideje, ali to ne treba da vas posebno zabrinjava.
  LJUBAV
  Trudite se da delujete dovoljno efikasno i ubrzano kako biste ostvarili vaše namere. Potrudite se da ulepšate različite događaje u svom porodičnom ili ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Vaši saradnici imaju različita mišljenja o rešavanju nekog zajedničkog problema. Nemojte donositi ishitreni zaključak posle prvog utiska ili bez konsultacije sa jednom bliskom osobom.
  LJUBAV
  Važno je da upotrebite šarm ili zavodničke sposobnosti. Iznenadite partnera na neki poseban način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu.
  ZDRAVLJE
  Uzimajte vitamine.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Važno je da ispoštujete osnovni protokol i zato nemojte činiti određene prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice.
  LJUBAV
  Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno mudrosti i razumevanja da pravilno prihvatite i one stvari koje nisu po vašoj volji.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Ukoliko brzopleto prihvatite nečiju ideju, očekuje vas nova neprijatnost ili poslovni promašaj. Pažljivo razmislite o alternativnim rešenjima koja vam stoje na raspolaganju.
  LJUBAV
  Ako vam je stalo do susreta sa jednom posebnom osobom, nemojte oklevati. Potrudite se da ostvarite onaj pravi kontakt i prijatnu ljubavnu atmosferu.
  ZDRAVLJE
  Čuvajte se povrede.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Ukoliko nemate dovoljno interesovanja za nečije ideje, budite iskreni i nemojte davati ishitrena obećanja. Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama.
  LJUBAV
  Bez obzira na iznenadni zanos koji osećate, izbegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju. Rizik može da vas optereti.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato prihvatite nečiju inicijativu koja garantuje uspešne rezultate. Nemojte dozvoliti da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju.
  LJUBAV
  Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja. Savest vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu i posvetite više pažnje dragim osobama.
  ZDRAVLJE
  Pad imuniteta.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i prati rezultate koje ste ostvarili.
  LJUBAV
  Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu i prija vam pažnja koju dobijate. Potreban vam je novi podsticaj kao dodatno ohrabrenje u namerama koje imate.
  ZDRAVLJE
  Hranite se zdravije.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Upotrebite vaše najjače adute kada se nalazite u poslovnoj dilemi.
  LJUBAV
  Suviše brinete bez razloga. Partner trenutno možda ne želi da vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate na nekim svojim pitanjima i dilemama.
  ZDRAVLJE
  Počnite da vežbate.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Ukoliko vam je teško da ostvarite sve planirane obaveze, zatražite nečiju podršku i razumevanje. Potrebna vam je nečija asistencija kako biste završili najteži deo posla.
  LJUBAV
  Delujete zabrinuto. Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču čudnu nelagodnost ili loš predosećaj i nesigurnost. Moguće je da samo preterujete.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.