facebook

Dnevni horoskop za 28. novembar 2016.: Klonite se banki i uživajte u danu

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 28. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 28. novembar 2016.

  Dobar i uspešan dan vam želimo.
  Mi vam to želimo, a na vama je da ovaj ne tako veseo dan pretvorite u uspešan i srećan. Prvi deo dana nepovoljan za sve finansijske transakcije, pa zato ne posećujte banke, ne potpisujte nikakve ugovore, ne prihvatajte finansijske dogovore, mogli biste sebi zakomplikovati život. Moguća je emotivna nestabilnost, loši odnosi sa partnerima, borba sa untrašnjim nemirima, ali vi morate da izađete kao pobednici. Snaga volje i duševni mir će danas biti vaše najjače oružje, pa ga iskoristite kako bi dan mirno prošao.
  Drugi deo dana, zaokret za 180 stepeni. Sve brige i nervoza koja se nakupila tokom dana, odjednom će da nestanu, osetićete se rasterećenije, zadovoljnije i zapitaćete se zašto ste tokom dana imali te situacije, kada one nisu vredne pažnje. Divan kraj dana donosi vam prelazak Meseca u znak Strelca. A već sutra, mlad Mesec će vam mnoge stvari razbistriti, pomoći u donošenju mnogih lepih odluka, ali o tome – sutra

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
  LJUBAV
  U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo. Iskrenost je ključ za vrata dobre veze!
  ZDRAVLJE
  Zadovoljavajuće.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo.
  LJUBAV
  Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.
  LJUBAV
  Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.
  ZDRAVLJE
  Preosetljivi ste.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke.
  LJUBAV
  Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju.
  LJUBAV
  Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
  LJUBAV
  Važno je da učinite ono što osećate i to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.
  LJUBAV
  Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa grlom.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Pogađa vas nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.
  LJUBAV
  Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.
  LJUBAV
  Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
  ZDRAVLJE
  Bolovi u leđima.

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima. Ipak, nema razloga da vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima.
  LJUBAV
  Čini vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u vašem emotivnom dometu.
  ZDRAVLJE
  Uzimajte vitamine.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Očekuju vas negativni komentari ili primedbe zbog određenih postupaka.
  LJUBAV
  Nesporazumi koji vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Opustite se.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa zglobovima.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike za pozitivnu promenu i napredak.
  LJUBAV
  Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.