facebook

Dnevni horoskop za 30. novembar 2016. Ogromno olkšanje odmah nakon…

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dragi naši, danas je poslednji dan meseca novembra, sleduje nam uzbudljivi decembar i pregršt zbivanja. Nadamo se da će nam planete ići na ruku i nuditi povoljne aspekte, kako bi nam ova 2016.godina ostala u lepom sećanju.
  Ova sreda je dan bez posebnih planetarnih aspekata, ali kako je Mesec polako u rastu i u vrlo lepim aspektima (Mesec sekstil Mars, sekstil Jupiter i trigon Uran) ponudiće vam šansu da neke situacije i odnose popravite. Sve što nije bilo lagano, bilo da ste nešto uradili ili rekli i sada se kajete zbog toga (Mesec konjunkcija Saturn) sada je vreme da greške priznate i rešite stvari, pa tek onda krenite dalje.
  Ukoliko ostavite nerešeno da prenoći, naredni dan će vam biti prožet nekom neobjašnjivom težinom tela, bićete umorni a pitaćete se zbog čega. Teško nerešeno pitanje visilo vam je nad glavom da bi vam se sada spustilo na pleća i vaša kazna biće nošenje tog bremena sve dok ne “prinesete žrtvu”. nakon toga sleduje vam osetno olakšanje.
  Ne čekajte sutra. Danas je vreme za nezavršeno od ranije. Prionite na posao.

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Pazljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci nego da počinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.
  LJUBAV
  Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobe sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
  ZDRAVLJE
  Zadovoljavajuće.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.
  LJUBAV
  Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa grlom.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
  LJUBAV
  Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.
  LJUBAV
  Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.
  LJUBAV
  Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego sto progovorite.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Oslonite se na svoj instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.
  LJUBAV
  Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.
  ZDRAVLJE
  Niste u kondiciji.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
  LJUBAV
  Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.
  LJUBAV
  Nedostaje vam emotivni podsticaj, pa planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.
  ZDRAVLJE
  Kontrolišite pritisak.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.
  LJUBAV
  Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.
  LJUBAV
  Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti.
  ZDRAVLJE
  Posetite stomatologa.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.
  LJUBAV
  Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Delujete dekocentrisano jer vas neko indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Ne trpite pritiske i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspehom na tom polju.
  LJUBAV
  Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.
  ZDRAVLJE
  Moguća prehlada.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.