facebook

Dnevni horoskop za 2. decembar 2016. Sudbina nudi prilike danas, ne propuštajte ih!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 2. decembar 2016.

  Dnevni horoskop za 2. decembar 2016.

  Dobar dan svima! Petak je, a s njim Merkur ulazi u znak Jarca u kojem će se prilično zadržati jer sredinom decembra kreće u svoj retrogradni hod. Zato je veoma važno poteze koje ćete činiti u narednom periodu. Pokušajte da sve što vam je važno obavite ili bar započnete u prvoj polovini decembra. Mars u aspektu sa Jupiterom, iz vazdušnih znakova, vrlo je interesantna pozicija za mnoge, a opet ne baš sve, susrete. Ovo je period za dobre odnose sa inostranstvom, za finansijsku pomoć i putovanja. Franšizni odnosi su na ceni, a dobre kontakte i saradnju možete očekivati preko mnogih udruženja sa kojima sarađujete, pa i društvenih mreža i prijateljskih kontakata. Pored poslova, ovo je i strastan aspekt, pa očekujte iznenadan nalet strasti i dobre hemije. Za razliku od početka sedmice, ovaj susret veoma je obećavajući, a može se desiti na nekom putovanju, na poslu ili negde na javnom skupu.
  Sudbina nudi prilike danas, ne propuštajte ih! Svako dobro!

   

  Dnevni horoskop - OvanOvan

  novembar

  POSAO
  Iritiraju vas različiti nesporazumi, ali i nečije neodmerene izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.
  LJUBAV
  Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
  ZDRAVLJE
  Izražena napetost.

   

  Dnevni horoskop - BIKBik

  novembar

  POSAO
  Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentisete u nekom nepoznatom pravcu.
  LJUBAV
  U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se granice sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - BlizanciBlizanci

  novembar

  POSAO
  Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
  LJUBAV
  U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara. Neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini.
  ZDRAVLJE
  Moguća glavobolja.

   

  Dnevni horoskop - RakRak

  novembar

  POSAO
  Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike.
  LJUBAV
  Priželjkujete zanimljivije događaje u svom ljubavnom zivotu. Susret sa jednom osobom može da ulepša vaše raspoloženje.
  ZDRAVLJE
  Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

   

  Dnevni horoskop - LavLav

  novembar

  POSAO
  Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.
  LJUBAV
  U ljubavnom životu za razliku od svog partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - DevicaDevica

  novembar

  POSAO
  Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti. Ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.
  LJUBAV
  Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću očekujete brz ili lak rasplet događaja.
  ZDRAVLJE
  Uzimajte vitamine.

   

  Dnevni horoskop - VagaVaga

  novembar

  POSAO
  Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove.
  LJUBAV
  Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
  ZDRAVLJE
  Čuvajte se prehlade.

   

  Dnevni horoskop - ŠkorpijaŠkorpija

  novembar

  POSAO
  Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost. Nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite.
  LJUBAV
  U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa leđima.

   

  Dnevni horoskop - StrelacStrelac

  novembar

  POSAO
  Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj.
  LJUBAV
  Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe. Prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - JaracJarac

  novembar

  POSAO
  Neko vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
  LJUBAV
  Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

  Dnevni horoskop - VodolijaVodolija

  novembar

  POSAO
  Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava u poslu i da vas zamara opširnom pričom.
  LJUBAV
  Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

   

  Dnevni horoskop - RibeRibe

  novembar

  POSAO
  Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere.
  LJUBAV
  Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvnu sliku.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  2 Komentara

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.