facebook

Dnevnik Mašinovođe – Epizoda 2 – RTS Serija 2016

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Za dva dana na Balkan Portalu počinje serija Dnevnik mašinovođe, koja će imati tri dela. Prva epizoda trodelne serije „Dnevnik mašinovođe“, reditelja Miloša Radovića, televizijsku premijeru imaće 03. decembra, u 21.00 na Prvom programu

  Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamerno ubije 20 – 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Ovo je tragična komedija o nevinim ubicama i njihovim životima.

  Dnevnik mašinovođe

  Dnevnik mašinovođe

  Ilija je šezdesetogodišnji mašinovođa, na korak do penzije. On drži neslavan rekord od 28 gaženja tokom karijere. Njegov devetnaestogodišnji usvojeni sin Sima priprema se da nastavi porodičnu tradiciju.

  Dnevnik mašinovođe

  Dnevnik mašinovođe

  Ilija ga upoznaje sa poslom i činjenicom da su nesreće neizbežne. Sima se plaši, on ne želi da postane ubica. Najviše ga zanima koliko će vremena proći dok mu se ne desi prvo gaženje.

  Dnevnik mašinovođe

  Dnevnik mašinovođe

  Glavne uloge igraju Lazar Ristovski, Miloš Korać, Mirjana Karanović, Mladen Nelević i Jasna Đuričić.

  Dnevnik mašinovođe

  Dnevnik mašinovođe

  Прва епизода троделне серије „Дневник машиновође“, редитеља Милоша Радовића, телевизијску премијеру имаће 03. децембра, у 21.00 на Првом програму

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.