facebook

Dnevni horoskop za 5. decembar 2016. Neočekivani susreti i prijatan dan

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 5. decembar 2016.

  Dnevni horoskop za 5. decembar 2016.

  Dobar dan, dragi prijatelji.
  Stiže nam još jedna nedelja koju započinjemo sa vrednim Mesecom u Vodoliji, a koji će jutro zaćiniti jednim lepim trigonom sa Jupiterom, pa eto lepe energije, raspoloženja i poleta od rane zore. Odličan aspekt za ponedeljak, pa lepo isplanirajte ceo dan, celu ovu nedelju, kako biste je na najbolji način doveli do kraja. Emocije se penju na jedan viši nivo, mnoge stvari će vas usrećiti, prijatelji i voljena bića će biti uz vas.
  Tokom prvog dela dana imaćemo više lepih aspekata koji će nas naterati da radimo, mogući su neki neočekivani susreti, neke manje gužve i cajtnoti, sve ono što nas redovno prati, ali sa čime lako izlazimo na kraj.
  Drugi deo dana smiraj, vreme da ostavite poslovne aktivnosti i da se prepustite onim lepšim – emotivnim, prijaće vam susreti sa prijateljima, šetnja sa partnerom, izlazak na pićence ili večeru za dvoje.
  Veče provedite kako vam najviše odgovara, a naš savet je da ovu hladnu noće iskoristite da se zagrejete u zagrljaju vašeg omiljenog grejnog tela ?
  Srećno!

   

  Dnevni horoskop - OvanOvan

  POSAO
  Trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene.
  LJUBAV
  Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili.
  ZDRAVLJE
  Niste u kondiciji.

   

  Dnevni horoskop - BIKBik

  POSAO
  Može se dogoditi da precenite neke svoje mogućnosti. Želite promenu, a okolnosti su nekako komplikovane pa ovo nije vreme da reagujete. Može vam izostati očekivana podrška.
  LJUBAV
  Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac.
  ZDRAVLJE
  Mogući su problemi sa sinusima.

   

  Dnevni horoskop - BlizanciBlizanci

  POSAO
  Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu.
  LJUBAV
  Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - RakRak

  POSAO
  Poslovne okolnosti se poboljšavaju. Počnite privatan biznis ili poslove u kojima možete dobro da zaradite. Potrebno je da precizno definišete šta želite i uslove poslovanja.
  LJUBAV
  Svojim manirima ćete očarati svakoga ko vam je u dometu. Vas ipak može opteretiti osećaj praznine i želja da se povučete. Bez obzira na sva, očekuje vas neko uzbuđenje.
  ZDRAVLJE
  Uzimajte vitamine.

   

  Dnevni horoskop - LavLav

  POSAO
  Uživate u društvu ambicioznih ljudi ili istomišljenika. Ali budite oprezni u nekim novim ulaganjima. Izbegnite rasprave i usmerite se na ono što želite.
  LJUBAV
  Na emotivnom planu vam je savet da se opustite. Vaša dominantna priroda je u prvom planu, a to se neće dobro odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom ili potencijalnim partnerom.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

   

  Dnevni horoskop - DevicaDevica

  POSAO
  Vaša samokontrola i analitičnost kao da zakazuju. Ovo je idealno vreme da odete na odmor ili bolovanje. Većina će biti neorganizovana i praviće početničke greške.
  LJUBAV
  Moguć je interesantan emotivni susret tako da je vreme da se pokrenete. Posredstvom prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati.
  ZDRAVLJE
  Nervozni ste.

   

  Dnevni horoskop - VagaVaga

  POSAO
  Potrebno je da ispoljite svoje ambicije i da sami predstavite sebe. Imate šansu za neke nove i interesantne poslovne saradnje koje ne treba odbacivati.
  LJUBAV
  Imate potrebu da napravite izvestan kompromis u emotivnom životu. Koliko vas privlače promene, isto tako imate strah da napravite korak napred. Može vam se dopasti neko koga poznajete već izvesno vreme.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - ŠkorpijaŠkorpija

  POSAO
  Period promena je pred vama. Ako vam se nudi honoraran posao, prihvatite ga. Želite da promenite radno mesto? Krenite u promenu i uspeh će brzo stići.
  LJUBAV
  Već izvesno vreme se nalazite u odnosu koji treba da definišete. Možete upoznati nekoga preko prijatelja ili interneta. Ljubomora partnera može da vas nervira. Uskladite obaveze i posvetite više pažnje voljenoj osobi.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

   

  Dnevni horoskop - StrelacStrelac

  POSAO
  Vaši napori će napokon biti primećeni. Ideje koje ste sprovodili u delo će se svideti nekome na položaju. Ako ste priželjkivali promenu ili napredovanje, sada se potrudite.
  LJUBAV
  Vraća vam se nada kada je ljubav u pitanju. Slobodnima sledi interesantno poznanstvo sa osobom koja je misteriozna i zadirkuje vas. Nekima je tajna veza na pomolu. Ne brzajte i opustite se.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

   

  Dnevni horoskop - JaracJarac

  POSAO
  Ideje koje ste imali u prethodnom periodu sada postaju ostvarive. Prilagodite se nekim novonastalim okolnostima i realizujte željene promene.
  LJUBAV
  Na emotivnom planu vas opterećuju izvesne sumnje, naročito kod zauzetih pripadnika znaka. Ipak, bićete otvoreniji u komunikaciji pa će vam to doneti izvesno olakšanje.
  ZDRAVLJE
  Ukočenost.

  Dnevni horoskop - VodolijaVodolija

  POSAO
  Svoje nezadovoljstvo možete da pretvorite u jako dobar pokretački motiv. Novac vam dolazi sa dve strane ili vam se otvara mogućnost za dodatnu zaradu.
  LJUBAV
  Na emotivnom planu vam može privući pažnju neko ko je zreo i sa vrlo sličnim interesovanjima. Ipak, pazite pošto je možda u pitanju zauzeta osoba.
  ZDRAVLJE
  Potreban vam je odmor.

   

  Dnevni horoskop - RibeRibe

  POSAO
  Napokon imate priliku da napredujete u poslu ili stabilizujete svoje finansije. I dalje treba da vodite računa o odnosu sa saradnicima koji je nestabilan.
  LJUBAV
  Imate osećaj da treba da se borite za naklonost partnera. Neslaganja po izvesnim pitanjima su naglašena, ali nemojte da ulazite u rasprave.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.