facebook

SNIMA SE DRUGA SEZONA UBICE MOG OCA: Vuk Kostić traži ubicu Jelene Marjanović

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Serija „Ubice mog oca“ se definitivno nastavlja…

  Kriminalistička serija RTS „Ubice mog oca“ dobiće nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, tražiće navodno ubicu pevačice iz Borče.

  Druga sezona serije biće delom inspirisana tragično nastradalom pevačicom Jelenom Marjanović, koje je ubijena na nasipu u Borči pre osam meseci, a čiji ubica nije uhapšen, tvrdi „Kurir“.

  „Ubijena pevačice neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je reč, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rešavati Vuk“, objašnjava izvor tog lista.

  Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.

  „Više detalja o scenariju znaće se tek kada krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umešani u ubistvoi njegovog oca, a nakon uspešno rečenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja pre policije“, rekao je izvor.

  Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.

   

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.