Dnevni horoskop za 8. decembar 2016.

Dnevni horoskop za 8. decembar 2016. Dragi naši, zima steže sve više, ali bar nam daruj...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Dnevni horoskop za 8. decembar 2016.

Dnevni horoskop za 8. decembar 2016.

Dragi naši, zima steže sve više, ali bar nam daruje nekoliko sunčanih, doduše zubatih, časova danju. Svakako da prijaju na ovaj minus od temperature. Nova godina se bliži, sve je u znaku predstojećih događaja. A na nebu situacija je sledeća:
Mesec je danas u Ovnu pa energija Marsa aktivira svoj maksimum za danas. Ovo su vrlo poslovni i sportski dani, zato napravite promene i bilo bi veoma poželjno da startujete sa nekim zdravim navikama, nekom vrstom sporta ili bilo kakve fizičke aktivnosti. Pored toga što je i sam Mars u Vodoliji, tih dana on pravi i sekstil sa svojim dispozitorom Uranom, što u centar aktivnosti postavlja originalnost, odlučnost i jaku volju koja pomera granice. Sve što budete započeli u ovom periodu će vas dovesti do željenog cilja, ali to neće biti obična upornost, već maksimum koji prelazi čak i granice vašeg maksimuma, na vaše oduševljenje. Uspeh u poslu danas imaju svi koji se bave mehaničkim radom, softverima i mrežama, sportisti, ali posebno oni koji se bave ekstremnim sportovima, avijatičari, piloti… Uz dozu opreza, danas svi koji volite ekstremno uživaćete. Ali, ponavljamo, uz dozu opreza!

 

Dnevni horoskop - OvanOvan
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Nedostaje vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.
LJUBAV
Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Dnevni horoskop - BIKBik
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Dnevni horoskop - BlizanciBlizanci
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.
LJUBAV
Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Dnevni horoskop - RakRak
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.
LJUBAV
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Dnevni horoskop - LavLav
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku.
LJUBAV
Partner pokušava da vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Dnevni horoskop - DevicaDevica
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Možda vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje.
LJUBAV
Ponekad reči nisu dovoljne, da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Dnevni horoskop - VagaVaga
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Voljena osoba možda ima neke »neobične ideje«, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.
ZDRAVLJE
Potrebna Vam je rekreacija.

 

Dnevni horoskop - ŠkorpijaŠkorpija
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Samo pomoću suptilnih metoda možete da »nametnete« svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima.
LJUBAV
Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u odredjenim situacijama kako biste poboljšali odnos.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

Dnevni horoskop - StrelacStrelac
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.
LJUBAV
Ukoliko vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Dnevni horoskop - JaracJarac
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Dnevni horoskop - VodolijaVodolija
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Nesanica.

 

Dnevni horoskop - RibeRibe
Mesečni horoskop za
novembar

POSAO
Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
LJUBAV
Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz vas trpi i voljena osoba. Ali, vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji vama odgovora.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

Pogledajte i...