facebook
🔔

Godišnji Horoskop za 2017- Astro predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

Mali godišnji horoskop za 2017. će vam pomoći da steknete uvid u finansijske prilike u predstojećoj 2017. ali i šanse za nove romanse ili velike ljubavi.

Takođe, horoskop nam može pomoći da predvidimo i prilike koje mogu da budu od ključnog značaja za naše opšte i mentalno zdravlje, ali i da pošalju upozorenja kojih trebamo biti svesni. Pročitajte mali godišnji horoskop za 2017. godinu:

OVAN

2017. bi mogla da bude godina velikih promena na poslovnom i ličnom planu. Položaj planeta nagoveštava period velike samokontrole na polju ljubavi, piše besnopile.rs.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Osećaćete se sigurnije nego obično, ali ipak ne dozvolite svojoj impulsivnoj prirodi da vas obuzme kada dođe trenutak za velike ili važne oodluke.

Mislite na svoje dobro, ali nemojte zapostavljati prijatelje i rodbinu koji su puni razumevanja i podrške u svakom smislu.

Na poslovnom planu trebate biti odlučni, mudri i strpljivi jer, 2017. godina donosi nekoliko prilika koje bi trebalo iskoristiti na pravi način.

Mlađe predstavnike ovog Znaka očekuje godina plodonosnog naučnog ili umetničkog rada, a osobe u zrelim godinama Zvezde upozoravaju na povišenu sklonost nostalgiji ili melanholiji.

Očekuju vas izuzetne šanse za uspon u karijeri, ali uz uslov da posvetite dovoljno volje i energije za timski rad u svakom smislu ili ako obavljate poslove od opšteg ili društvenog značaja.

Na polju finansija čekaju vas razni izazovi i generalno povoljan period, ali nikako nemojte donostiti velike odluke pre nego što detaljno sagledate sve nerazrešene račune iz prošlosti.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Najveću šansu za dobit možete otkriti u racionalizaciji troškova, posebno kada shvatite koliko novca trošite na trivijalne stvari.

Snagu da odagnate sećaj usamljenosti potražite u bliskim ljudima koji će uvek imati razumevanja za vaša osećanja.

Moguća je nova i zanimljiva veza sa nekim od vatrenih znakova, pa budite posebno oprezni u ljubavi sa osobama rođenim u Vašem znaku. Dva Ovna mogu veoma lako i brzo da sagore u ljubavi.

Mogući su problemi sa kolenima ili kičmom, pa vam u svakom smislu savetujemo više fizičke aktivnosti i boravka u prirodi.

BIK

Mali godišnji horoskop za 2017. predviđa priliv veće količine energije tokom 2017. godine koju bi najmudrije bilo usmeriti na frontove koji se tiču vašeg opšteg usavršavanja i emotivnog uzdizanja.

Ipak, stoji upozorenje da ovu energiju ne smete razbacivati ili uludo trošiti na ljude ili poslove koji vas direktno ne dotiču. Lepo je pomoći drugima, ali nikako nemojte raditi ništa na svoju štetu. Zreli, dobri i svesni ljudi u vašem okruženju vam ovo nikada neće uzeti za zlo.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Mnogi Bikovi razmišljaju o pokrteanju privatnog biznisa, ali imajte na umu da je 2017. godina pravi trenutak da impresionirate saradnike ili predpostavljene svojim praktičnim rešenjima i predanim radom. Očekuje Vas godina prepuna izazova i lepih prilika za one koji su zaista spremni na izuzetno i kreativno zalaganje na polju karijere.

 Nemojte zanemariti mogućnost napretka na trenutnom radnom mestu, jer iako vam se može učiniti da niko ne primećuje ono što vi radite, u realnosti stvari mogu izgledati malo drugačije.

Ukoliko priželjkujete sreću i napredak u ljubavi, u 2017. imaćete dovoljno prilika za neke veoma interesantne preokrete. 2017. godina je godina sreće u ljubavi za većinu Bikova, a srećne pripadnice nežnijeg pola mogu očekivati proširenje porodice ili veliki pozitivni pomaci za one bikove koji su u dugim vezama.

Ipak savetujemo oprez u ljubavi sa vašim idealnim partnerima – Jarčevima, a mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da radije negujete dobre poslovne nego emotivne odnose, uprkos međusobnoj privlačnosti koja može da vam donese samo glavobolje.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Po pitanju zdravlja mnogo toga će zavisiti upravo od ishrane i, budite spremni na drastične promene u odnosu na prethodne periode. Ipak, ako ste od osoba koje inače manje jedu ili ne poklanjaju dovoljno pažnje ishrani, možete očekivati velik pad energije u opštem smislu i savetujemo Vam da se okrenete hrani bogatoj vlaknima, mineralima i proteinima.

Generalno, u dobroj ste kondiciji i nemojte zanemarivati fizičke aktivnosti.

BLIZANCI

VI ste pod uticajem Merkura, koji vas čini pragmatičnom, ali često i nervoznom osobom, pa vam savetujemo strpljenje, planiranje i trezvenost prilikom donošenja važnih i korenitih promena u 2017. godini.

Obzirom da je 2017. godina finansija, savetujemo vam da sa posebnom pažnjom postupate na finansijskom planu, jer, iako vas čeka povoljna godina, ne smete zanemariti mogućnost povremenih uspona i padova, posebno ako imate sklonost da brzate i ulažete u rizične poslove zarad veće dobiti, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Ako ste pak jedan od izuzetaka i spadate u odgovorne i ozbiljne Blizance smeška vam se prrilika za veliki uspeh, i zavidno povećanje prihoda.

Ogroman kreativni potencijal koji ćete pronaći u sebi koji će vam prilično goditi, posebno nakon teške i nepovoljne godine kakva je bila prethodna. Postoji mogućnost da najveći deo zarade ostvarite kroz saradnju sa strancima.

U ljubavi ste vrlo dosledni, ali se sve do sredine leta možete te se osećati zanemarenim, ili možda s pravom posumnjati u partnerovu vernost. Ipak, najveću energiju imaju upravo vaši postupci, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da duboko u sebi potražite snagu i oživite stare strasti i podsetite partnera na osećanja koja su vas i spojila.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Logično, što se više budete bavili sobom u najstojanju da postanete bolja osoba za sebe, promene koje će neminovno uslediti učiniće vas boljom osobom i za ostale. Nikada nemojte zaboraviti ni činjenicu da svi mi krojači sopstvene sudbine i ništa ne prepuštatajte slučaju.

Povedite računa o ishrani, jer nije samo dovoljno utoliti glad i smanjite unos nezdrave, brze hrane i alkohola.

RAK

Znak kojim upravlja Mesec, i koji je odgovoran za većinu karakternih osobina Rakova i nagoni vas preteranoj osetljivosti i čestim promenama raspoloženja, doneće i previše posla na poslovnom planu, a posebno u međuljudskim odnosima na poslu, piše besnopile.rs.

Pored mnogih izazova koji Vas očekuju po pitanju poslova sledi vam i nepovoljan period za pokretanje privatnih projekata, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da sačekate jesen ukoliko želite da započnete privatan biznis ili osnujete preduzeće.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Na emotivnom planu bićete na konstantnoj “klackalici” između onoga što se od vas očekuje i što osećate kao svoju dužnost i iskrene potrebe da sledite prvenstveno svoje potrebe.

LJubavni život Rakova rođenih u prvoj dekadi jula, biće obojen borbom za naklonost osobe koja im već se duže vreme putuje po mislima.

Kada je emotivni život Rakova u dugim vezama u pitanju, imaćete utisak da je partneru sve važnije osim vas.

Položaji planeta u maju i oktobru doneće vam mogućnost da obnovite staru ljubav ali i energiju da započnete novu romansu sa osobom koju ste dugo smatrali za prijatelja.

Po pitanju zdravlja mali godišnji horoskop za 2017. vam poručuje da ne izbegavate lekara i ne zanemarujete simptome “običnih” prehlada, već da se o svemu posavetujete sa svojim lekkarom.

Nekih većih problema neće biti, ipak, ne može da škodi da malo povedete računa o ishrani i radite na podizanju imuniteta i opšteg fizičkog zdravlja.

LAV

Lavovima neće biti preterano lako, posebno onim predstavnicima ovog Znakka koji su u zrelim godinama, jer im predstoji suočavanje sa vrlo nezgodnim neprijateljima koji imaju hiljadu lica.

Neke vrlo bliske osobe će biti u velikom iskušenju da provere izdržljivost vaših nerava, posebno po pitanju poverljivosti i prijateljske odanosti, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Savetujemo Vam da se posvetite porodici i provedete više lepih trenutaka u društvu najbližih članova porodice. Nepravedno ih zapostavljate, pa razmislite o tome da u narednom periodu više vremena provedete sa njima umesto sa površnim poznanicima koji se izdaju za prijatelje.

Na ljubavnom planu možete očekivati vedro i stabilno vreme, bez značajnih promena i možda pomalo dosadan period.

Naravno, uvek možete pokušati da prevarite sudbinu, prekršite svoja pravila i spremite se na spontani napad na osobu koja vam se već duže vreme dopada. Uradite baš ono što nikada ne biste u normallnim okolnostima i pokušajte da oslobodite Lava koji čuči u zasedi duboko u vama!

Lav je znak apsolutne energije i revolucionarnog duha, pa bi kao rođeni lideri trebalo da svoje organizacione sposobnosti stavite na test i pokažete više inicijative na poslu, jer vam već na početku godine nailazi veoma povoljan period za napredak na poslu.

Mali godišnji horoskop za 2017.horoskop za 28. jul 2016
Mali godišnji horoskop za 2017.

Ukoliko posedujete sopstveni biznis, početkom maja imaćete nekoliko povoljnih nedelja za unapređenje poslovanja.

Zdravlje prilično stabilno, ali vam kondicija nije na najzavidnijem nivou, pa pokušajte da se malo više angažujete na aspektu fizičkih aktivnosti. Redovne duge šetnje na čistom vazduhu će vam svakako prijati.

DEVICA

Device su po mentalnom sklopu najsličniji Blizancima, zbog zajedničkog vladaoca Merkura, ali daleko mudriji, staloženiji i praktičniji, što im u 2017. godini može doneti dosta dobiti, pogotovo kroz saradnju sa strancima.

Na finansijskom planu, mali godišnji horoskop za 2017. vam savetuje da tokom aprila, septembra i decembra ne potpisujete velike ugovore, niti da stvarate prevelike tenzije u odnosima sa konkurencijom. Dobro osmišljena i pametna saradnja sa njima može dovesti do velikog novca, ali jedino u smislu partnerskih odnosa, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

S obzirom na to da je vas nemoguće promeniti, partner će imati problema da uskladi svoja očekivanja sa realnom satisfakcijom, pa tokom 2017. godine možete očekivati manja previranja i povremene nenadane izlete u preterano romantične trenutke.

Nesumnjivo je da će partner pokušati da istraje u nastojanju da povrati strast u vašoj vezi, pa možete očekivati nekoliko nesvakidašnjih situacija.

Slobodne predstavnike ovog znaka čeka jako zanimljiva godina, posebno u letnjem periodu, konkretnije prvom polovinom avgusta, jer će vas tada savladati vaša kontinuirana želja da konačno pronađete srodnu dušu.

Možda će vaša sujeta biti pogođena povremenim neuspesima, ali možete očekivati razrešenje koje će ići u vašu korist. Između ostalog, pomoćiće vam i da prihvatite da morate da činite ustupke, ali ne samo u teoriji ili na rečima, već i na delu.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Zdravlje bez većih problema, ipak, dobro bi bilo da promenite svoj stav prema porocima.

Ako biste se posvetili sopstvenom zdravlju onoliko koliko ste posvećeni razonodi i izlascima, učinili biste monogo za vaše zdravlje, pa razmislite šta su vam prioriteti.

VAGA

Vama će ova godina prosto rečeno proleteti i imaćete utisak da vam vreme izmiče, ali to ne znači da ćete propustiti neke od izvanrednih prilika da oplemenite svoj život na ljubavnom planu. Sreća bi vam mogla biti veliki saveznik u 2017. na polju posla i finansija. Zdravlje će vas uglavnom odlično služiti, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

2017. godina će biti jako povoljna za nove ljubavi. Ukoliko nemate partnera, upamtite, pred vama je idealan period za pronalaženje prave osobe.

Za one u stabilnim vezama savetujemo da dobro balansiraju i održavaju strasti na prijatnom nivou. Učinite vaše odnose romantičnim i uzbudljivim, ali imajte i osećaja za one trenutke kada partneru treba malo prostora i generlno se potrudite da razumete kako se partner oseća.

Vage koje priželjkuju ili planiraju prinovu će imati dosta sreće u 2017. godini.

Na poslovnom aspektu neće biti značajnijih promena po pitanju vaših osećanja i utisaka kako ne uspevate da postignete dovoljno, a ovaj će vas utisak mučiti i u 2017. godini

U slučaju da niste student ili školarac, možete očekivati daleko povoljniji period za akumulaciju značajnije količine materijalne dobiti.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Po pitanju finansija, mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da dobro uskladite svoj budžet i apetite. Pokušajte racionalnije da raspolažete sredstvima, pogotovo kada je reč o trenutnim zadovoljstvima.

Ukoliko ste skloni upotrebi modernih tehnologija, pokušajte da započnete neki mikro biznis preko interneta ili pokrenete blog.

Po pitanju zdravlja zvezde poručuju da je krajnje vreme da podhitno u vaše redovne aktivnosti uvrstite neki vid sportske rekreacije, ako želite da zadržite dobar imunitet, opšte zdravlje i izdržljivost u spavaćoj sobi.

ŠKORPIJA

Po materijalnom pitanju ne bi trebalo da imate nekih većih izdataka ili gubitaka, ali ako sve prepustite drugima, možete rizikovati da uprskate nekoliko povoljnih prilika za uvećanje prihoda.

Finansijama ćete upravljati mudro poučeni iskustvom iz 2016. godine i upravo to će vam ukazati na nekoliko mogućnosti za ogromnu uštedu. Sredinom proleća možete doći u iskušenje i upustite se u kupovinu o kojoj bi trebalo dobro da porazmislite, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Slobodne Škorpije sredinom meseca Maja mogu doći u iskušenje da se upuste u nestašnu avanturu sa osobom iz radnog okruženja.

Ova veza može imati veoma zanimljiv ishod ukoliko je u pitanju osoba u vatrenom znaku, a sretnim Škorpijama smeši se veridba ili brak.

Škorpije koje su u braku bi trebalo dobro da razmisle da li je mudro ovakve prilike koristiti impulsivno i zarad trenutnog zadovoljstva rizikovati gubitak osobe koja ih uporno trpi i voli.

Usamljene ili razvedene osobe u znaku škorpije može zainteresovati starija osoba u znaku Ovna, poručuje mali godišnji horoskop za 2017. godinu.

Tokom aprila očekuju Vas problemi sa respiratornim traktom i krvnim sudovima.

Mali godišnji horoskop za 2017.op za 8. jul 2016.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Damama preporučujemo u ovom periodu jogu i kvalitetne tehnike disanja, trčanje ili šetnje na čistom vazduhu і sl koje će skratiti put do rasterećenja od tenzije koje  vas neprestalno pritiskaju.

Uvrštavanje ovih aktivnosti u dnevni raspored obaveza može povoljno uticati na krvni pritisak i opšte zdravlje.

STRELAC

Vreme je da strepnje od gubitka posla ili pozicije koja vam godi zaboravite i iskoristite jako povoljan period (od početka februara do sredine aprila) kada će biti potrebno da istaknete sebe i predstavite se pretpostavljenima u najboljem svetlu.

Iskoristite svoje liderske sposobnosti i potrudite se da doprinesete ne samo jednostavnim odrađivanjem posla već dajte sve od sebe da napravite povoljan trenutak da porazgovarate o povišici ili unapređenju, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Finansije vam na žalost neće biti jača strana, jer koliko je drugima teško da se nose sa vašom impulsivnom prirodom, toliko je i vama samima teško da kontrolišete potrošačku zver koja čuči u vama, spremna da krene u lov čim vam stigne sms da je legla plata.

Obuzdajte se i svedite kupovinu samo na apsolutno potrebne i korisne stvari, što u najvećem broju slučajeva ne podrazumeva prežderavanje u finim restoranima ili vožnju taksijem.

U svakom slučaju mali godišnji horoskop za 2017. vam savetuje da smanjite količinu energiju koju ulažete u ispravljanje krive Drine ili izveđenje besnih glista i pozababite se samokontrolom.

Po ljubavnom pitanju bićete nezadovoljni, razdražljivi i prilično komplikovani, što inače nije osobina vašeg znaka, ali samo do sredine februara kada možete očekivati preporod u odnosima sa dragom osobom.

Osoba iz prošlosti može pokušati da vam destabilizuje vezu ili brak, pa se zbog toga možete osećati loše.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Za slobodne Strelce ništa novo sve do početka leta 2017. kada možete očekivati nagli skok seksualne energije, koja Vam u kombinaciji sa vašim komplikovanim umom može doneti toliko zabave da vam neće biti dobro.

Najsrećniji period u ljubavi čeka vas početkom proleća, a Vama savetujemo da se prepustite i uživate.

Zdravlje će najviše zavisiti od vas. Ne zapostavljajte tegobe koje prećutno trpite i promenite navike. Posavetujte se sa lekarom oko svake sitnice, pa i pod rizikom da vas gledaju kao ludaka i povedite više računa o zdravlju.

Dobra kondicija nije nešto čega se treba plašiti niti je vežbanje toliko grozno i dosadno kako vam se može učiniti na prvi pogled. Bavite se sportom.

 

JARAC

Iako većina ljudi o vama pretpostavlja da ste hladni i preterano ambiciozni, vi u stvari sve radite radite punim srcem, a kada vas neko razočara, okrenućete mu leđa kao da nikada nije ni postojao.

Saturn, vaš vladaoc u znaku Raka daje vam potebnu mudrost, dom vaš ponos ne dozvoljava da pokažete koliko je kredita kod vas bilo ko potrošio. Time ljude držite u neznanju, a sebi ostavljate manevarski prostor, što čini da se osećate nadmoćnije, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

2017. godina će biti vaša godina po mnogim pitanjima, a ponajviše na finansijskom planu. Osetićete veliku snagu koju bi trebalo pametno iskoristiti u smislu stručnog usavršavanja, ili mogućih unapređenja.

Brokerske transakcije ili kockanje su za mnoge predstavnike vašeg znaka veliki izazov.

Budite svesni da možete očekivati ogrmne gubitke u igrama na sreću, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da se posvetite svojoj struci i izbegavate kockanje po svaku cenu, a posebno tokom zime i proleća 2017. godine.

LJubavni život biće pun uzbuđenja koja ćete dobro podneti, a početkom leta očekuje vas period praštanja i razumevanja koji može biti bolan, ali će u budućnosti biti ključan za preporod vaše veze.

Pokažite razumevanje i imajte strpljenja za partnerove povremene izlete u sumanute i nerealne situacije koje vas uvek čine napetim i pokušajte za promenu da razumete kako se vaš partner zapravo oseća.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Slobodni Jarčevi mogu imati romantične susrete sa Vodolijama, Ribama, Rakovima ili Devicama.

Tokom prvog dela godine psihička iznurenost vam može doneti glavobolje tenziju, a s početka jeseni očekuju vas manji problemi sa pritiskom.

VODOLIJA

OVA godina bi mogla biti vrlo značajna za vas.

Neke od imućnijih Vodolija će se upustiti u humanitarni rad, politiki lli sport.

Finansijske transakcije kojime ne možete da odolite doneće nekoliko izazova. Od kraja leta i jeseni savetujemo da prihvatite predlog za saradnju sa ljudimakoji posluju u inostranstvu jer ćete dobiti zasluženi novac koji vam je toliko potreban, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Povremena previranja u saradnji sa Blizancima, i Jarčevima biće nešto na šta ćete i oguglati, ali Vam svakako savetujemo da se upuštate u konflikte sa kolegama koji su na višoj poziciji na korporativnoj lestvici od vas.

Što se ljubavi tiče kod vas se nikada ne zna na čemu ste, jer je Sunce, planeta entuzijazma i strasti, vladalac vaše sedme kuće partnerstva i vi jako lako poklanjate srca ali isto tako i lako odljubite. Dovoljno je da Sunce malo odmakne od vas i preseli se u neki znak iz koga vam šalje negativne vibracije, poručujue Mali godišnji horoskop za 2017.

Početkom godine, možete očekivati pad imuniteta zbog preuzimanja velikog broja obaveza na sebe na poslu.

Mali godišnji horoskop za 2017.

Sredinom marta, zdravlje će trpeti posledice zbog prevelikog napora іli teških uslovima rada. Budite fizički aktivni, bavite se sportom, plivajte, i više boravite na svežem vazduhu.

Stariji Strelčevi bi trebalo da obrate pažnju na novembar, jer u tom periodu može doći do kardio-vaskularnih tegoba ili problema sa bubrezima.

Delivered by OptoSCRAPE technology.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara