Adria’s Top Model – Epizoda 7 – TV Pink

  Takmičenje u kom 15 devojaka žele da postanu ADRIA’S TOP MODEL emitovano je ve�...

   Pogledajte sve epizode ove serije

 
Takmičenje u kom 15 devojaka žele da postanu ADRIA’S TOP MODEL emitovano je večeras na Televiziji Pink, a ovaj rijaliti program sniman je proteklog leta na crnogorskom primorju. Svaka od njih je lepa na svoj način i pitanje je koja će uspeti da oduševi žiri i milionski auditorijum.
Pogledajte DANAŠNJI DNEVNI HOROSKOP i saznajte šta vas očekuje danas
Došlo je vreme da gledaoci upoznaju i učesnice ADRIA’S TOP MODELA. Ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da je jedna devojka napustila takmičenje nakon što se predstavila.
Anđela Mišić dolazi iz Vršca i ima 16 godina. Voli da čita knjige i izlazi sa prijateljima, kao i da gleda filmove. Otkiva da se u ovaj šou program prijavila najviše iz razloga kako bi upoznala nove ljude.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot
Jovana Čibzanović dolazi iz Beograda, ima 18 godina i završila je školu za negu lepote. Njen hobi je ples. Kada su je pitali koji joj je najtužniji trenutak u životu, ona je otkrila da je u pitanju smrt njenog oca, nakon čega se rasplakala.
Saška Antić dolazi iz Niša i ima 18 godina. Kao svoj uspon smatra da je učešće u ADRIA’S TOP MODELU, dok kao svoj pad smatra saobraćajnu nesreću nakon koje joj je ostao veliki ožiljak na desnom ramenu.
– Iz svega treba izaći kao čovek – kaže Saška.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot
Jelena Jošanović dolazi iz Beograda, ima 24 godine. Uči dva jezika, dok govori Engleski i Italijanski. Nije borbenog duha i ne voli da do cilja dolazi preko drugih. Kao najsrećniji trenutak ističe dan kada je upoznala svog sadašnjeg dečka.
Jana Vučinić dolazi iz Pljevalja i ima 15 godina. Ide u srednju školu za dizajn tekstila. Ona je oduvek želala da bude u jednom šouu nalik ovom.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot
Petra Kuzmanović dolazi iz Beograda i ima 20 godina. Voli da ide u teretanu, a na takmičenje se prijavila jer joj je sestra model i to joj se veoma dopada.
Jovana Buturović dolazi iz Nikšića i ima 16 godina. Njen hobi je crtanje i odbojka. Kao svoj najtužniji trenutak u životu smatra dan kada joj je sestra imala udes. Spremna je na sve samo da uspe.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot
Milica Vranjković dolazi iz Beograda i ima 17 godina. Ide u ekonomsku školu, ali voli da kuva. Ide u teretanu i bavi se jogom. Ukoliko joj se ukaže mogućnost, biće instruktorka joge.
Mila Volović ima 18 godina i dolazi iz Budve. Misli da će sebi otvoriti vrata u svetu mode nakon ovog učešća. Ona u svemu ima granice, pa kada je i učešće u ovom šou programu.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot
Nikolina Vukotić ima 19 godina i dolazi iz Boljevca. Interesuje je psihologija i voli da proučava ljude. Tata je mnogo ne podržava, ali je pustio da ona sama odluči.
Sara Stanković dolazi iz Novih Banovaca i ima 17 godina. Ambicija joj je da postane manekenka. Jako je vezana za roditelje i oni su joj najveća podrška. Pored manekenstva voli i glumu.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot
Marija Vasić ima 19 godina i dolazi iz Beograda. Studira novinarstvo, a menekenstvo je oduvek bio njen hobi. Ona stoji iza toga da cilj opravdava sredstvo, ali ne gazi preko mrtvih.
Marija Ilić dolazi iz Šapca i ima 18 godina. Za TOP MODEL prijavila se jer voli da se slika, šeta i druži. Pored toga, voli da peva i jedno vreme se bavila atletikom.

Autor: YouTube screenshot

Autor: YouTube screenshot
Andrijana Ciculj dolazi iz Beogrda i ima 15 godina. Ide u grafičku školu, a manekenstvom se bavi od malena. Ide u teretanu i voli glumu.
Irena Šćepanović dolazi iz Herceg Novog i ima 19 godina. Ona se prijavila na nagovor drugarica jer smatra da može da uspe u svetu modelinga. Sebe zamišlja kao ekonomistkinju i fakultet joj je na prvom mestu. Irena je odmah nakon predstavljanja napustila takmičenje pod izgovorom da ovo nije za nju.

Autor: YouTube screenshot
U prvoj epizodi “Adria’s top modela“ neke devojke pristale su na ogromne promene. Njih dve, skratile su kosu, dok će u sledećoj epizodi još neke od njih morati da pristanu da drastičnu promenu kada je njihov izgled u pitanju ukoliko žele da ostanu u takmičenju.
Tatjana je pokušala da pronađe Irenu Šćepanović koja je nestala na misteriozan način, ali to nije uspela. Šta se tačno dogodilo, saznaćete sledećeg četvrtka u novoj epizodi “Adria’s top modela“.
Autor: B. Radonić

Pogledajte i...