Selo gori a baba se češlja – Epizoda 99 – RTS Serija

http://www.dailymotion.com/video/x55kcft_selo-gori-a-baba-se-ceslja-98-epizoda-ljubostinja...

   Pogledajte sve epizode ove serije

http://www.dailymotion.com/video/x55kcft_selo-gori-a-baba-se-ceslja-98-epizoda-ljubostinja_shortfilms

Peti i poslednji ciklus najgledanije srpske televizijske serije „Selo gori, a baba se češlja“, u produkciji Radio-televizije Srbije i izvršnoj produkciji „Kontrast studija“ od 15. oktobra, subotom posle Dnevnika na Prvom programu.

Reditelj i scenarista serije Selo gori, a baba se češlja, Radoš Bajić, gostujući u DnevnikuRTS-a, otkriva da gledaoce u 12 novih epizoda očekuje, pre svega, dirljiv i emotivan susret, ali i ono što su voleli da vide. Takođe, biće tu dobro poznati likovi i to tamo gde smo ih ostavili 2011. godine, u 89. epizodi.

Gostovanje Radoša Bajića u Dnevniku

„Ja to znam da kažem da su Dragojlo, Radašin, Milašin, Zlatana, sin Dragan, Jakoje, Džama živeli svoje imaginarne živote tamo negde, samo su kamere bile isključene, a sad smo ih ponovo uključili“, rekao je Bajić i dodao da je Selo gori mešavina žanrova, elegična komedija sa ljudima koje prepoznajemo, ali i serija koja otvara i društveno odgovorne teme.

Popularna glumačka ekipa opet je pred publikom, ali nema onih koji su je predvodili – Dragana Nikolića i Milorada Mandića Mande, Žote i Milašina.

„Današnji dan je, svakako, lep. Posle velikih napora i borbe da napravimo najbolju seriju, bićemo u prilici da pokažemo seriju, ali negde smo pritisnuti osećanjem neminovnosti“, istakao je Bajić.

„Kada smo promovisali prve epizode 2007. godine nisam mogao da pretpostavim da ćemo stići do 101. epizode, niti da ću seriju završiti, da tako kažem, sam“, naglasio je tvorac serije.

Prvi kadrovi serije snimljeni su pre 10 godina u Vrnjačkoj Banji. Do sada smo videli 89 epizoda, serijal čini 101 i to je najduža naša serija emitovana na RTS-u.

Ogromnu popularnost i gledanost reditelj i scenarista objašnjava iskrenošću.

„Imamo seriju koja je duboko ušla u ljude. Savremeni gledaoci imaju u rukama daljinski upravljač. Kada ljudi vide da ih neko laže, oni menjaju kanal. Seriji Selo gori se to nije dogodilo ovih 10 godina i nadam se da se to neće desiti ni narednih 12 subota“, zaključio je Bajić.

Pogledajte i...