facebook
🔔

Ubice Mog Oca Druga sezona počinje pre nego što ste mislili!

Glumci iz serije „Ubice mog oca“ otkrivaju kada ćemo ih ponovo gledati, ali i ko je jedini znao ko je ubica!

Prva sezona krimi serije „Ubice mog oca“ završila se prvog dana nove godine, a Srbija je nestrpljivo čekala da sazna ko je ubio Milicu Despotović. U poslednjoj epizodi otkrili smo da je Natalija (Nataša Ninković) ubila Milicu, ali se inspektor Jakovljević susreo sa novim problemom pošto je njegova devojka Jelena upucana. Ninkovićeva je za domaću štampu rekla da je uz određene rezerve prihvatila ulogu, ali kada je dobila scenario poslednje epizode, prihvatila je. Otkrila je i kome je poverila da je baš ona ubica!

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

„Znao je moj suprug, Nenad Šarenac. Otkrila sam i dvema drugaricama, ali su ćutale kao zalivene,“ rekla je Ninkovićeva.

Poslednja epizoda prve sezone nije kraj za Nataliju, pošto će se njen lik dalje razvijati u narednim epizodama.

„Ovako kompleksna uloga zaslužuje našu najveću glumicu. Biće s tim karakterom još iznenađenje, videćemo da li je sve tako kao što izgleda na prvi pogled,“ rekao je za „Kurir“ reditelj Predrag Gaga Antonijević.

On je istom listu otkrio da će snimanje novih epizoda početi već sledećeg proleća.

„Sa Natašom Drakulić uveliko radim na novim epizodama, a publika neće dugo čekati. U maju počinje snimanje nastavka,“ rekao je on.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara