facebook

Od ponedeljka 09.01. svakog dana u 20h, serija Beskrajna ljubav

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Od ponedeljka 09.01. svakog dana u 20h, serija Beskrajna ljubav na televiziji Pink.

  Serija Beskrajna ljubav (Kara Sevda) prati dva odvojena sveta koja leže na dve strane ulice u primorskoj četvrti Istanbula. Tako blizu, a tako daleko jedan od drugoga. Šta će se dogoditi kada se dvoje mladih ljudi iz dva sveta zaljube?

  Kemal je jedno od troje dece iz porodice srednje klase koja živi u susedstvu. Njegov jedini cilj u životu je da sebi stvori život. Kemal je na poslednjoj godini studija rudarstva. Njegovi snovi su ograničeni realnošću i ne veruje u čuda. Pogotovo u čuda poput ljubavi. Kemal će ubrzo biti na iskušenju kada u njegov monotoni život uđe Neslihan. Nakon tog dana, Kemalov svet se okreće naglavačke i on gubi kontrolu.

  Nihan je devojka iz glamuroznog dela grada. Ona je na distanci s vrednostima njenog sveta. Kemalova i Nihanina ljubav je gotovo nemoguća. Ali, njihova ljubav ignoriše razlike i oni uspevaju da ostanu zajedno. Sve do dana kada će Kemal morati da napusti Istanbul kako bi radio u rudniku. Taj dan će biti raskrsnica za Kemala i Nihan, trenutak teške odluke. Kemal mora da prihvati da on i Nihan pripadaju različitim svetovima. Pored te velike životne odluke on zakopava tugu i seli u Zonguldak. Ono što nije znao je da i Nihan ima tajnu koju je morala da pokopa sa svojom mladošću i ljubavi. Kemal i Nihan su odvojeni poput njihovih svetova, njihova ljubav je sada nemoguća…

  Orig. naziv: Kara Sevda
  Žanr: Drama
  Format: TV serija
  Režija: Hilal Saral

  Uloge: Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazal Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağla Demir, Gökay Müftüoğlu…

   

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.