Ovako se ljube one najgore ribe koje niko neće! Ako si ovako poljubila frajera prvi put, bolje šamar da si mu udarila!

Sigurno su se i vama desile sledeće greške, a niko nije imao hrabrosti da vam to i kaže...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Sigurno su se i vama desile sledeće greške, a niko nije imao hrabrosti da vam to i kaže. Pazite šta radite, prvi je poljubac ponekad presudan!

Od dobrog poljupca zaklecaće vam koljena, oznojiće vam se dlanovi, a srce će raditi kao ludo. Mislili ste da ste svladali osnove ljubljenja još u školi? Razmislite malo bolje. Donosimo vam tri najčešće greške koje radimo kad spojimo usne sa svojim partnerom

Agresivan početak koji prerasta u žvalavljenje

Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnosti. Na primer, agresivno spajanje usana neće probuditi strasti, već vas ostaviti s masnicama oko područja usana. Umesto toga započnite mekim spajanjem usana i nežnim poljupcem koji se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tela, udisaje i kucanje srca pa sigurno nećete pogrešiti.

KAKO DA ZNAŠ DA LI JE TO LJUBAV: Šta ti znači njegovo "VOLIM TE", ako mu srce nije na mestu

Krije jezik kao zmija noge

Niko ne voli kad mu neko ‘zabija’ jezik u jednjak prilikom ljubljenja, ali čedno držanje jezika u usnama takođe neće izazvati željeni efekt. Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnicu, nežno prođite jezikom preko njenih rubova, pa njime dodirnite njegov jezik, i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

DA LI ĆE NAM SEKS POKVARITI PRIJATELJSTVO? Šta da radiš kad se kresneš sa najboljim drugom

Pogrešno ciljanje

Usred ljubljenja mogli biste da shvatite da je povremeno udisanje kiseonika dobra stvar za vaše telo. Kada se odvojite od partnera možda ćete odlučiti da razigrano pređete usnama preko njegovog obraza ili čela. Nežan trenutak moglo bi da pokvari pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos, ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vešt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje da nastavite da se ljubite kao da ništa nije dogodilo.

Izvor: Zadovoljna.hr

Pogledajte i...