Sindjelici – Epizoda 3 – Sezona 4 – PRVA TV – Nova Sezona

Poznate junake omiljene porodice Sinđelić očekuju nove zgode i nezgode, a u novoj sezon...

   Pogledajte sve epizode ove serije




Poznate junake omiljene porodice Sinđelić očekuju nove zgode i nezgode, a u novoj sezoni biće i drugih noviteta. Umesto Snežane Bogdanović ulogu Lile igra Branka Pujić.
U novim epizodama videćemo kako se ova neobična porodica snašla sa novim iskušenjima. Lila i Sreten će morati da nađu način da se izbore sa problemima svoje dece ali i sopstvenim. Eva i Metodije će zakazati venčanje, ali da će svadbe uopšte biti? A, i Jezda bi da se ženi. I taman kad pomisle da će sve biti u redu, novi par u porodici je na pomolu.
U ovoj sezoni vraćaju se neki stari, ali dolaze i novi likovi. Da svaki dan bude podjedanko zabavan postaraće se luckasta tetaka Deni, koja se vratila iz belog sveta. U Sretenovom životu, pojavljuje se još jedna žena kojoj je drugo ime „Nevolja“. I dok svi muče svoju muku naizgleda srećan par Ristić se razvodi.

U trećoj sezoni: Sreten i Lila su i dalje srećni u braku. Jedina stvar koja može da im naruši sreću jesu Sretenov brat Jezda i najbolji drug Fedor, koji za svaku situaciju u njegovom životu imaju neko nebulozno objašnjenje. Tenzije između Eve i Metodija su sve veće, i deluje kao da je prava ljubav na pomolu. Ali, da li će njih dvoje konačno pronaći sreću, ili će ih zauvek rastaviti izmišljotine Metodijevog ujaka Jezde?

I najmlađi imaju svoje probleme. Kolja je zaljubljen, a Gojko sa svojim drugarima, Debom, Vukom i Musom, prednjači u smišljanju najnovijih smicalica koje će da dovedu do mogućnosti da ga izbace iz škola. Ipak, Gojko će pokazati svoju lepšu stranu, kada shvati da mu se dopada nova devojčica iz razreda, Lara. Tereza, najpopularnija devojčica u razredu, će usred jednog nesrećnog incidenta postati predmet ismevanja. Biće joj potrebno mnogo volje i hrabrosti da povrati samopouzdanje.
A saznaćete i da li će i Jezda konačno pronaći ženu svojih snova, ili će nastaviti da živi svojim samačkim životom.

Ovako je počelo:

Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa odlučuju da se venčaju. Sreten je šaljivdžija, pre svega dobar čovek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba.mnenićem, uvešće vas u čarobni svet humora i zapleta koji će vas nasmejati do suza.

Ona pored ćerki ima i majku Kseniju koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta venčaju nastaje prava zbrka. Dve porodice koje čine dva različita sveta, treba da se ujedinje i da složno i u miru žive pod istim krovom. To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. I čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujući gledaoce vedrinom i verom u ljubav
Uloge: Voja Brajović, Branka Pujić, Boris Komnenić, Goran Radaković, Brankica Sebastijanović, Luka Raco, Vučić Perović…

gledaj sindjelici, sindjelici, sindjelici 1, sindjelici 2, sindjelici 3, sindjelici 4, sindjelici 4 ep, sindjelici domaca serija, sindjelici epizoda, sindjelici epizoda 1, sindjelici epizoda 2, sindjelici epizoda 3, sindjelici epizoda 4, sindjelici epizode, sindjelici gledaj sa prevodom, sindjelici online, sindjelici online sa prevodom, sindjelici prva, sindjelici prva serija, sindjelici serija, sindjelici serija.online
Pogledajte i...