Emisija Dugme sreće na Balkan Portalu od 24. marta

Učinite nekoga srećnim!“ – parola je novog šou programa humanitarnog karaktera koji...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Učinite nekoga srećnim!“ – parola je novog šou programa humanitarnog karaktera koji počinje sa emitovanjem na Prvoj srpskoj televiziji u petak, 24. marta u 21h.

Prva srpska televizija obogatiće svoj prolećni asortiman još jednim TV formatom, koji će vam vratiti veru u čuda.

Kako u Srbiji, ali i mnogim zemljama regiona, postoji verovanje da kada vidite odžačara, treba da se uhvatite za dugme, poželite želju, i ona će vam se ispuniti, u ovoj emisiji želje će vam ispunjuvati upravo jedan odžačar! A u ulozi našeg odžačara je novo lice Prve televizije, Dejan Pantelić, koji će putovati Srbijom, i ispunjavati vaše želje! Sve što treba da uradite je da iz njegovog šešira izvučete jedno dugme, poželite želju na glas i vratite dugme u šešir. Ako vaše dugme, od mnoštvo dugmadi, Dejan slučajno izvuče iz šešira, vaša želja će biti ispunjena. U svakoj emisiji biće ispunjene po tri želje.

altVBOX

 

Putujući kroz Srbiju, Dejan će obići osnovne škole, plesne škole, školice sporta, studentske i đačke domove, pozorišta, sportske klubove, domove penzionera, udruženja građana, svratišta za decu, i još mnoga mesta gde ima ljudi koji još uvek veruju u čuda, i kojima potrebna pomoć da ispune svoje snove.

O ovom novom TV formatu, novo lice Prve televizije izjavljuje:“Dugme sreće je jedan lep spoj dece sa nama odraslima, jer oni očigledno znaju sve naše želje koje dosad nismo uspeli da ostvarimo sami sebi. U emisiji ću ispunjavati sve njihove želje.“

I zato, budite pažljivi kada nešto zaželite, možda se ostvari!

Petkom u 21h – Voditelj: Dejan Pantelić

Pogledajte i...