Serija Ponovo Zaljubljeni uskoro na Balkan Portalu

Zejnep koja napušta svoju porodicu i prati svoju ljubav Erkana u Ameriku, vraća se u Tur...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Zejnep koja napušta svoju porodicu i prati svoju ljubav Erkana u Ameriku, vraća se u Tursku razočarana sa bebom u naručju. Sa druge strne tu je Fatih koji je otišao u Ameriku da studira vraća se razočaran u svoju zemlju. „Ponovo zaljubljeni“ je priča o dvoje mladih ljudi, koji žive totalno različitim životima i njihovi se putevi ukrštaju na povrtaku kući.

Ponovo zaljubljeni je turska televizijska serija iz 2015. godine. Serija ima dve sezone i ukupno 59 epizoda.

Obaveštavamo posetioce da će za nekoliko dana početi prikazivanje serije Ponovo zaljubljeni na televizji Pink i našem sajtu. Seriju možete pratit svakog dana u terminu koji će naknadno biti dodeljen.

Prava na prikazivanje je otkupila televizija Pink.

Sažetak 1. episode: Zejnep koja napušta svoju porodicu i prati svoju ljubav Erkana u Ameriku, vraća se u Tursku razočarana sa bebom u naručju. Sa druge strne tu je Fatih koji je otišao u Ameriku da studira vraća se razočaran u svoju zemlju. „Ponovo zaljubljeni“ je priča o dvoje mladih ljudi, koji žive totalno različitim životima i njihovi se putevi ukrštaju na povrtaku kući.
Sažetak 2. epizode: Fatih se oseća odgovornim zbog konfrotacije Ševketu Derinu, Zejnepinom ocu. Želi da izgladi situaciju, ali dovodi sve u još gori položaj. Želeo je da upozna unuka sa dekom, ali u tom pokušaju gubi bebu Selima. To ne samo da stvara probleme između njega i Zejnep, već dovodi dve porodice lice u lice. Laži koje su govorili su se sada otele kontroli i obe porodice su umešane. Da bi smirili situaciju, gđa Gulsum predlaže da odu i isprose Zejnep od Derin Ševketa. Međutim, niko ne zna šta Derin Ševket ima na umu.
Sadržaj 3.epizode: Šefket priprema plan osvete porodici Šekerdžizader. Ni sama Zejnep ne očekuje tako nešto od svog oca. Zbog činjenice da je Šefket ukrao Selin, neprijateljstvo između dve porodice raste. Fatih i Zejnep kreću u potragu za Selin ali će ih ova potraga dovesti do nekih problema. Mukades takođe ne sedi skrštenih ruku. Ona odlučuje da učini sve sama na svoj način. Ali upada u jamu i smišlja novi plan. Iako se čini da će ovaj plan uroditi plodom, nažalost propašće kao i prethodni.
Sažetak 4. epizode: Brakove koje je Šefket sklpio na silu će kod Šekerdžizadijevih izazvati efekat bombe. Šefket je Orhana stavio u jako nezahvalan položaj pred Šekerdžizadijevima, a Fatiha i Zejnep prima u svoju kuću. Fatih će od sada raditi na brodu kao pomoćnik i ići na pecanje sa posadom. Orhan je ostavljen na okrutnost Fehmija i Mukades i pokušava da se izbori za život. Mukades će otići u Šefketovu kuću da bi navodno videla Fatiha, a u stvari ima na umu onu narodnu izreku koja kaže: „Prijatelja drži blizu, a neprijatelja još bliže.“ Mukades je najpre počela sa ogovaranjima, a posle upoznaje Fadik, Zejnepinu prijateljicu iz detinjstva. Upoznavanje Fadik i Mukades će staviti Zejnep i Fatiha u još težu situaciju. Zato što je Fadik jedina koja zna svu istinu vezanu za Zejnep.
Sažetak 5. epizode : Mukada će slagati Fadik da organizuju venčanje kako bi od nje izvukla određene informacije. Međutim, ta laž će toliko narasti i staviće Fatiha i Zejnep u najgori položaj do sada. Žene iz kraja će se okupiti u vilu Šekerdžizadijevih kako bi pomogle oko venčanja. Međutim, izabraće pogrešno vreme da se pojave u vili. Tada će u vili biti Mukadesina drugarica iz visokog društva i zbog toga će se ona osetiti jako poniženom, međutim svi su zadovoljni situacijom u kojoj su se našli. Zejnep i Fatih svojim lažima dodaju još jednu i baš u tom trenutku naćiće se u centar svog venčanja.
Sažetak 6. epizode: Dani koje su Fatih i Zejnep proveli kao porodica doprineće tome da Šefket okonča svoje dotadašnje ponašanje. Međutim, Šefketa čeka iznenađenje kad se vrati iz Rize. Merjem se mnogo godina kasnije pojavila pred Šefketom. Šefket se suočava sa mogućnošću da će izgubiti svoju ćerku. Zbog toga pronalazi rešenje koje će usrećiti Fatiha, a istovremeno udaljiti Zejnep od Merjem. Njih dvoje odlaze na odmor. Iako Zejnep ne zna pravi razlog za odmor, provešće nekoliko dana daleko od svih problema. Nije obaveštena ni o tome da su Irem i Mukades pošle za njima, niti je obaveštena o opasnostima koje im prete. Posle dužeg vremena se udaljila od svega i od svih. Međutim, njihova sreća neće potrajati dugo. Moraće brzo da se vrate zbog vesti koju su dobili iz Istanbula. Na kraju se desilo ono od čega se Zejnep najviše plašila.
Sažetak 7. epizode: Vest da se Ertanom vratio prekinuće Zejnepin i Fatihov medeni mesec. Zejnep ne želi da gubi vreme, već želi da se što pre nađe sa Ertanom i kaže mu da za njega nema mesta u njenom životu. Fatih je rešen da ne šalje Zejnep samu na taj sastanak. Zejnep je zbunjena, govori Fatihu da želi da ostane sama i razmisli o svemu, te odlučuje da na neko vreme ode iz vile. Zejnepin odlazak je jako uticao na Fatiha, u jednom trenutku našao se pored svog druga Meteao pričajući mu o Zejnep i svemu što im se desilo. Mete se priključuje onima koji znaju tajnu. Gđa Gulsum saznaje da Merjem želi da otkupi firmu i poziva je u vilu.
Sažetak 8. epizode: Merjem dolazi u vilu Šekerdžizadijevih i sreće svoju ćerku Zejnep. Iako Zejnep nije prepoznala Merjem, Merjem će se zamisliti kada je vidi. Fatih i Zejnep, kao novopečeni ljubavni par izlaze na prvi sastnak. Fatih je mislio da provedu malo vremena zajedno ali pridružuju im se Mete, Fadik, Orhan i Selin. Međutim, nisu računali na to da će im se pridružiti i Ertan. Ertan je samo hteo da razgovara sa Zejnep, a u za trenutak će se naći u vili. Dok Zejnep, Fatih i ostatak ekipe pokušavaju da sakriju Ertana u vili, Merjem odlučuje da kaže istinu Zejnep. Fatih poziva Zejnep na večeru pod izgovorom da želi biti prijatelj sa njom.
Sažetak 9. epizode: Merjem je odlučila da kaže istinu Zejnep, i pozvala je nju i Fatiha na večeru. Međutim, Ševketov poziv će sve to pokvariti. Fatih je saznao da je Merjem Zejnepina majka. Činjenica da Fatih deli tajnu sa Ševketom, primorava ga da radi Zejnep iza leđa. Šefket i Merjem su rešeni da poravnaju račune i zato nestaju na jedan dan. To će previše uznemiriti Birola. Zato preti Fatihu da će ispričati istinu Zejnep. Fatih se našai između dve vatre. Međutim, dok on pokušava da očuva Šefketovu tajnu i da zaštiti Zejnep moraće da radi neke stvari tajno i desiće se nešto što nimalo nije očekivao: Zejnep počinje da sumnja da je Fatih vara. Povrh svega, Mukades je primetila napetost između Fatih i Zejnepa i rešena je da to dobro iskoristi. Mukadesini planovi će još više raspaliti Zejnepine sumnje. Fatih nije ni svestan da gubi Zejnepino poverenje pokušavajući da pomogne svom tastu. U jednom trenutku, Mukadeseini planovi dovešće Fatiha do situacije da ne može da objasni sebe. Hoće li Zejnep poverovati onome što vidi ili Fatihu?
Sažetak 10. epizode: Zejnep će izgubiti poverenje u Fatiha zbog njegovog preteranog zbližavanja sa Irem. Smatra da su njene sumnje opravdane. Da bi ubedio Zejnep da je nije prevario Fatihu jedino ostaje da ispriča istinu. Fatiha će iz te teške situacije spasiti Ševket. Izgleda kao da je Ševketovo objašnjenje privremeno ubedilo Zejnep. Pokušavajući da objasni Ševket se našao u velikoj organizaciji Selimovog suneta. Fatih je odlučio da bude pažljiviji kako Zejnep ne bi izgubila poverenje u njega. Odlučio je da se od sada ne udaljava od nje. Zejnep je poverovala Fatihu i ubeđena je da je do preterane sumnje došlo zbog njene besposlenosti, te odlučuje da prihvati Merjeminu ponudu za posao. To bi trebalo da dovede njen život u red posle suneta. Najzad je došao i dan suneta, Fatih i Zejnep su sa svojom porodicom. Sva napetost je smanjena. Sve je bilo u redu dok su otac i majka deteta igrali na sunetu, ali nešto će poremetiti ovu srećan porodični prizor.
Sažetak 11. epizode: Šekerdžizadijevi su se posle gužve oko suneta vratili u normalan život. Fatih se trudi da reši probleme u firmi, a Zejnep prihvata poslovnu ponudu gđe Merjem. Zejnep počinje da radi u Erguler Holdingu. Zejnep je rešena da stoji na svojim nogama, međutim njen prvi korak će biti razočaravajući i koštaće Erguler Holdinga velikog bogatstva. Pokušavajući da stvari preokrene u svoju korist i korist Erguler Holdinga Zejnep će se naći u pritvoru.
Sažetak 12. epizode: Neuspeh je Zejnep doveo do praga depresije. Naravno, Fatih je neće prepustiti rukama depresije. Smisliće mnoge planove kako bi je usrećio. Šefket će pitati Zejnep za razlog njene nesreće, a kad sazna koji je razlog, pokušaće da je uteši i nagovori da se vrati svom poslu. Mladi će se okupiti na brodu i isploviti bez Šefketovog znanja kako bi navodno lovili ribu. Pošto će im nestati benzina moraće da se zaustave kod najbližeg ostrva i suoče se sa onim što će im to ostrvo doneti.
Sažetak 13. epizode: Fatih, Zejnep i drugi, uzimaju izbeglice i odlaze sa ostrva. Izbeglice planiraju da urade sve što je u njihovoj moći kako bi ponovo bili u svojoj domovini, sa svojom porodicom. Međutim, nisu planirali da će biti uhapšeni pod optužbom da krijumčare ljude. Policija odlazi u kuću Šefketa Reisa, međutim porodice su neobaveštene o tome da se deca nalaze u zatvoru. Posle izjave izbeglica svi su odahnuli. Međutim zbog novinskog naslova „Šekerdžizadijevi uhvaćeni u trgovini ljudima“ napraviće opet pometnju.
Sažetak 14. epizode: Postoji neko ko je video Ertana na slavlju i šalje preteće mejlove njemu i drugima koji znaju za Ertana. Fatih i Mustafa su rešeni da ispitaju to, a Zejnep odlučuje da Fatihu pokaže svoja umeća i ulazi u kuhinju. Zejnep silom vodi Fatiha na pijacu. Svratiće u Šefvketovu kuću kako bi odmorili i staviće njega i Jadigar u tešku situaciju. Zato što je Jadigar pozvala Merjem da bi saznala istinu uprkos Šefketovim protivljenjima. Jadigar pokušava da sakrije Merjem od Zejnep i sakriće je u Šefketovu sobu. Fatih upada u sobu i zatiče Šefketa i Merjem u istoj sobi. Sada se i Fatih trudi da udalji Zejnep odatle. Mustafa je morao da umeša mafiju kako bi pronašao onog ko im preti i zbog toga je Šefket čuo za Ertana.
Sažetak 15. episode: Šefket je pronašao Orhana. Zejnep i Fatih će se uspaničiti zbog toga, ali iz te neprijatne situacije će ih spasiti Orhan. Orhanova intervencija biće uzrok raskida njegove i Selinine veze. Šefket je u nevolji. Fatih sa jedne strane pokušava da pomogne Šefketu, a sa druge strane počeće da traga za onima koji mu šalju preteće poruke. Fatih i njegova ekipa odlaze da se sastanu sa onima koji šalju preteće poruke, a Zejnep i devojke će ih potajno pratiti. Na mestu sastanka će čekati još neko. Pošto su se i devojke pojavile, Fatih će morati da objasni šta se desilo te večeri kad je priređeno slavlje. Kad Šefket čuje da se Merjem vraća za Švajcarsku pomisliće da će ona kidnapovati i Zejnep. Zbog toga će celu ekipu poslati u Rizu da beru listove za čaj.
Sažetak 16. episode: Po Šefketovom naređenju svi će se odjednom naći u Rizi. Priroda Crnog Mora će opčniti sve od prvog trenutka. Iako će za Šekerdžizadijeve na početku to biti problem uskoro će se svi, uključujući i Mukades naviknuti na zelenilo. Dok se Šefket Reis svojoj tazbini pokazitvati kulturno znamenje svoje rodbine, Fatih i Zejnep sa ostatkom omladine će se baciti u pustolovine. Posle razgledanja Rize svi se bacaju na branje čaja, njihov pravi razlog zašto su tu. Šekerdžizade i Teškin porodica su pronašli svoj zajednički jezik. Čini se kao da je sve napokon u redu za ovu veliku porodicu. Međutim, Merjem dolazi u Rizu kako bi se oprostila od svog zavičaja i to će prouzrokovati još jedan potres za ovu porodicu.
Sažetak 17. episode: Čim Zejnep sazna istinu o svojoj majci, tj. da nije umrla i da je živa, napustiće Rizu sa Fatihom i vratiće se u Istanbul. Ostali će biti začuđeni zbog njihovog iznenadnog povratka te se i oni vraćaju za Istanbul. Zejnep je rešena da se pretvara da nije saznala istinu o svojoj majci. Takvo njeno ponašanje zabrinjava sve, počevši od Fatiha. Fatih je pričao Fehmiju i Gulsum istinu o Zejnepinom majci, a to je čula i Zejnep. Mukades će znati da najbolji mogući način iskoristi ovu važnu informaciju koja joj je dopsela šaka.
Sažetak 18. epizode: Zejnep se pokajala zbog svega što je rekla Fatihu. Selin i Fadik će je samo još više uveriti u to da je pogrešila. Sada je Zejnep rešena da uradi sve kako bi se iskupila pred Fatihom. Fatih je napustio kuću zbog besa prema svojoj majci. Svi Zejnepini pokušaji da se izvini su svaki put odbijeni od strane Fatiha. Fatih je uvređen i rešen je da joj ovaj put ne oprosti lako. Zejnep je povredila Fatiha zbog Selima i opet pokušava da ga pridobije Selimom, te će se uputiti u američki konzlat. Ako se sve odvije po planu, Selim će i zvanično dobiti prezime Šekerdžizadijevih i postaće Fatihov sin. Fatih je rešio da se udalji od svega i uzeo je avionsku kartu. To će naterati Zejnep da se pokaje i prvi put suoči sa strahom da će izgubiti Fatiha.
Sažetak 19. epizode (Kraj sezone): Nestanak Fatihovog aviona je porazio sve. Gulsum doživljava srčani udar i biva prebačena u bolnicu. Zejnep odlazi iz Istanbula sa Šefketom i Merjem, u potrazi sa Fatihom. Oseća veliku grižu savesti zbog reči koje je rekla Fatihu i istraživaće regiju na koju je avion pao, zajedno sa Fatihom. Zejnep ne gubi nadu da je Fatih živ, međutim kada ga bude pronašla u okolnom selu, biće previše kasno. Međutim, Zejnep ne odustaje lako, nema nameru da provede život bez Fatiha.
Sažetak 20. epizode: Fatih je zaustavio avion koji je trebao da badne, ali su njegovi i Zejnepini planovi da se venčaju u inostranstvu pali u vodu. Fatih i Zejnep će morati da se vrate kući. Ne žele više akcije, pa odlučuju da tajno sklope brak. Njihovi prijatelji i rođaci im pomažu da naprave prosto venčanje, koristeći priliku što u palati nema nikoga. Međutim, Zejnep veruje da neće imati srećan brak ako budu lagali svoje roditelje, te odustaje od braka u poslednjem trenutku i odlučuje da ubedi Fatiha da svima kažu istinu. Fatih se ne slaže sa njom po tom pitanju. Hoće li uspeti da je odgovori?
Sažetak 21. epizode: Zejnepino i Fatihovo priznanje su pali kao bomba u vilu Šekerdžizadijevih. Moraće da se presele u kuću Ševketa. Kod Ševketovih žive i Ajfer i njegova ćerka. Ajfer prima poziv iz Sivasa i odlučuje da odvede omladinu tamo kako bi im popravila raspoloženje. Mustafa i Selin takođe odlaze na put za Sivas. Tamo ih očekuje puno iznenađenja.
Sažetak 22. epizode: Fahtih je napustio kuću Šekerdžizadijevih i nastao je haos. Selin pokušava da nađe rešenje, ali njeni napori ne daju rezultata. Ona ne može da podnese pritisak od strane Fehmija i Mukades i napušta kuću. Fatih je odustao od svoje porodice i sada ima veće obaveze prema Zejnep. Fatih je sada glava porodice. Mora da radi za tu porodicu i da zarađuje. U tom teškom periodu porodica Taškin će biti na Fatihovoj strani. Međutim, Zejnep se oseća loše što je i Selin napustila kuću. Odlazi kod Šekerdžizadijevih, bez znanja drugih, kako bi razgovarala sa njima o svemu. Merjem je sa Birolom skovala jedan plan za Fatiha. Međutim, Šefket će taj plan razumeti pogrešno i to će dovesti celu porodicu u katastrofalnu situaciju.
Sažetak 23. epizode: Brod je izgoreo, teški dani očekuju porodicu Taškin. Pošto se Selin smestila u tu kuću, Fatih oseća kao da duguje. Potraga za poslom mu ne ide kako valja, ne može da nađe ništa u svojoj profesiji i rešen je da kao i Mustafa bude taksista. Međutim, radiće noćnu smenu u Mustafinom taksiju, kako ga ne bi prepoznali. Rekao je Zejnep da će u jendnoj firmi biti noćni direktor i potajno odlazi da radi taksijem. Zejnep je uhvatila Džemala i Kamila dok su tražili blago i umešala se u to. Šefket pokušava da nađe onog ko je zapalio brod. Uzimajući u obzir šta se desilo Selin i Fatihu, misli da su Šekerdžizadijevi spalili brod. Odlazi kod njih kako bi ih naterao da plate.
Sažetak 24. i 25. epizode: Hajdar je reagovao na neočekivani način, i poverio Fatihu da čuva njegovu ćerku Turkan. Iako Fatih na početku ne želi da prihvati da bude njen telohranitelj, moraće da bi otplatio dug. Međutim, Turkan je nestala i sve će krenuti po zlu. Fatih će zatražiti pomoć od Zejnep, kako bi pronašao Turkan i uplešće i nju u nevolju. Šefket je pronašao jednu naznaku o onome ko je možda spalio njegov brod. To što je pronašao duboko će potresti Merjem. Fatih i Zejnep sa jedne strane pokušavaju da pronađu Turkan, a sa druge beže od Hajdara. Plašeći se šta će im Hajdar uraditi ako ih pronađe, pre nego što oni pronađu Turkan naći će se licem u lice sa njim.
Sažetak 26. epizode: Fatih počinje novi posao bez prevara Zejnep je mnogo srećna jer među njima više nema tajni. Zejnep misli da je sve opet u redu, ali njen mir će narušiti Ertan koji se doselio u mahalu. Zejnep pokušava da razgovara sa njim bez Fatihovog znanja, i da ga ubedi da se udalji od nje. Međutim, neće uspeti u tome. Zejnep se sa jedne strane bori sa Ertanom, a sa druge strane pokušava da reši tajnu blaga, zajedno sa Fatihom. Sa druge strane, Merjem traži načina da drži Ertana dalje od Fatiha i Zejnep. Fatih nema pojma da im je Ertan pred nosem. Mukades odlazi u sportski klub kako bi ubedila profesora Džana da se vrati na svoj posao, ali saznaje da postoji zaposleni pod tim imenom. Mukades je shvatila da tu nešto ne štima, i odlučila je da istraži to. Za to vreme, Zejnep je otišla u kupovinu, i nema pojma da je neko prati.
Sažetak 27. epizode: Oteli su Zejnep, ali niko nije obavešten o tome. Fatnih će se naljutiti što su krili Ertana od njega. Fatihu smeta da Zejnep bude pored tog tipa. Odmah je zove, ali neće moći da je dobije. Fatih ne može nikako da dobije Zejnep na telefon, traži slobodno od šefa i svi zajedno polaze u potragu za Zejnep. Sa druge strane, Šefket i Merjem odlaze na jahtu. Šefket će se šokirati kada sazna određene stvari od Merjem. Zejnep se budi oteta, na nepoznatom mestu. Fatih nikako ne može da dobije Zejnep, odlazi u policiju ali ni tako neće uspeti da je pronađe. Telefonski poziv koji je Merjem primila, promeniće smer svim dešavanjima…
Sažetak 28. epizode: Zejnep je napokon pronađena. Ali Vahit ju je otrovao, u želji da osveti svog brata Džahita. Ševfket ne zna za to i puca na Vahita. Merjem se plaši da će Zejnep umreti pre nego Vahit kaže gde se nalazi protivotrov. Ševfket i Merjem traže načina da nateraju Vahita da im kaže gde je protivotrov. Fatih je potrešen mogućnošću da Zejnep umre, traži sve moguće načine da je spasi. Merjem je htela da otme Vahitovog sina, Orhana, koga je on krio od svih, ali Ertan će se umešati i promeniće njene planove. Fatih se prvi put suočio sa mogućnošću da izgubi Zejnep i obuhvatio ga je veliki strah. Zejnep je u bolnici, i svakog trenutka joj je sve gore. Merjem će netrepćući popiti otrov koji joj je Vahit dao, i doći će kraj za nju i Ševfketa.
Sažetak 29. epizode: Fatih i Zejnep napokon mogu da predahnu. Posle straha od smrti, Zejnep shvata da je besmisleno odlagati stvari u životu i želi da se uda za Fatiha. Međutim, ne razmišlja samo ona tako. Selin koja je ranije odbijala Orhanovu ponudu za brak, sada je prihvata. Mladi imaju jedan uslov da sklope brak, Merjem i Šefvket moraju takođe da se venčaju. Organizovana je grupna svadba, i pošlli su što pre u prošnju devojke. Ali Mukades se trudi da spreči venčanje na sve načine.
Sažetak 30. epizode: Neočekivani rastanak je rastužio i šokirao sve sem Mukades. Svi pitaju šta je razlog toga, ali Fatih i Zejnep to kriju i ne žele da kažu šta je tačno u pitanju. Svi, počevši od Ševfketa žele da saznaju šta je razlog. Umeđuvremenu, Ertan pravi nove planove. Mukades je srećna zbog rastanka. Pravi nove planove za Fatihov život i trudi se da on nikada više ne bude zajedno sa Zejnep. Omladina pokušava da ih spoji, ali će ovaj put biti teško jer su prvi put Fatih i Zejnep doneli istu odluku i potpisali zahtev za razvod braka.
Sažetak 31. episode: Laž koju su Fatih i Zejnep osmislili kako bi držali Mukades dalje od Ertana urodila je plodom. Međutim, oni se sada suočavaju sa drugačijim problemom. Ne mogu da izdrže da budu odvojeni jedno od drugog. Zejnep stalno ispituje njena porodica dok je Fatih pod konstantnim nadzorom Mukades. Da bi stvari bile interesantnije, pošto je Fatih stalno u kontaktu sa svojom majkom, to ga odvodi u zemlju snova. Da bi Fatih i Zejnep mogli da se bar jednom poljube moraju da se sačekaju das vi zaspu. Međutim, ta igra neće biti tako laka, uprkos tome što oni žele samo jedan poljubac.
Sažetak 32. epizode: Zejnep nedostaje Fatih, ukrada se u vilu Šekerdžizadijevih ali je će je Mukades uhvatiti. Fatih i Zejnep su morali da smisle gomilu drugih laži i tako opet umaknu. Međutim, Mukades je spremna da Fatihu pronađe drugu. Fatih je želeo da je preduhitri, rekao joj je da već ima devojku i zbog toga se obratio Zejnep za pomoć da pronađe lažnu devojku. Zejnep je počela da radi u firmi svoje majke i njihovi sastanci postaju sve teži. Međutim, Zejnep ima novo rešenje za problem koji je Mukdes stvorila. Fatihova lažna devojka mora da bude neko koga Zejnep poznaje i za koga je sigurna da se neće zaljubiti u Fatiha…
Sažetak 33. episode: Šahzimet se pretvara da je nova Fatihova devojka i pobraće Mukadesine simpatije. Ali pre nego što će Fatih i Zejnep uspeti da proslave rešenje ovog problema, Mukdes će im napraviti drugi. Ona želi da upozna bolje svoju buduću snaju. Dok pokušavaju da ubede Šahzimet da ode ponovo na sastanak, Mukadesina sestra, Mukader, postavlja im mnoga pitanja zbog toga što je uverena da se njih dvoje vole i pokušava da ih opet spoji. Taj njihov rastanak nastaviće da im pravi problem. Jedino što im pada na pamet kao rešenje je da nastave da zavaravaju sve. Njihov cilj je da usmere Mukades i Mukader jednu na drugu, da njih dve nastave da se takmiče i tako zaborave na njih.
Sažetak 34. epizode: Da bi sprečili da Merjem povredi Ertana, Zejnep i Fatih će ga sami uhoditi. U lici će videti i Šefketa kako se obračunava sa Vahitom. Ne žele da Šefket i Merjem ispadnu krivci pa će zajedno smisliti plan. Sa druge strane Makuder i Gulsum prave planove da spoje Fatiha i Zejnep. Zejnep i Fatih nastavljaju da kriju od svih da se nisu posvađali. Orhan ima planove za svoju vezu. Ta dva para su napravili planove krijući jedni od drugih i zbog toga će im propasti planovi za romantičan vikend.
Sažetak 35. epizode: U letnjikovcu će se stvari zakomplikovati, Fatih i Zejnep će u poslednjem trenutku sprečiti da ih uhvate. Šefvket i Merjem se zamaraju nestankom Vahita i Ertana i pokušavaju da ih pronađu. Ajfer misli da su Fatih i Šahzimet stvaro u vezi i odlazi u mahalu da se suoči sa Fatihom. Omladina ne miruje već pravi planove da opet spoji Fatiha i Zejnep i otarasi se njegove nove devojke. Iako se Selinin rođendan čini kao odlična prilika za to, ne pravi samo ona planove za taj dan.
Sažetak 36. epizode: Na rođendanskoj proslavi u vikendici Mukadir kreće u akciju, u cilju da pomiri Fatiha i Zejnep za koje još uvek veruje da su zaljubljeni. Pronašla je i dobrog partera za to. Mukades i njen partner kreću u akciju, a Ajefer pokušva da rastavi Šahzimet i Fatiha. Sa druge strane Fatih i Zejnep ća ugrabiti priliku da na par dana budu zajedno.Tako će se ostvariti njihovi planovi za medeni mesec. Njih dvoje su planirali da odu na odmor u Antaliji, međutim Mukades će se umešati u poslednjem trenutku, te će se oni naći u teškoj situaciji.
Sažetak 37. epizode: Šahzimet, Zejnep, Orhan i Selin se iz Anatalije vraćaju kući. Međutim, Ajfer ne želi više Zejnep u toj kući. Pošto je isterana iz kuće, Šahzimet odlazi kod Fatiha koga smatra odgovornim za tu zavrzlamu i govori mu da neće otići iz vile. To će obradovati Mukades, zato što su svi počeli da joj govore da je poludela i da joj se priviđa Zejnep. Zejnep i Fatih traže načina da izbace Šahzimet iz vile, ali taj problem će rešiti Mukadir. Ona će ponuditi novac Šahzimet da bi napustila Fatiha i uspeće u tome. Fatih i Zejnep su odahnuli jer su rešili jedan problem, ali neće dugo potrajati dok ne naiđu na novi: Šefket je rešio da uda Zejnep. Zejnep na to reaguje nasiljem, a Fatih se uplašio da će Šefket stvarno to uraditi. Fatih je na kraju sve uzeo u obzir i rešio da istupi pred Šefketom. Međutim, taj susret će dovesti do neočekivanog razovoja situacije…
Sažetak 38. epizode: Ševket je preživeo oluju, ali je naišao na drugo. Saznao je šta se krije iza Zejnepinog i Fatihovog rastanka, te da je Ertan deo toga. Ubrzo su posle toga saznali i ostali. Svi sem Mukades znaju istinu. Zejnep i Fatih misle da će živeti mirno sada kad se istina zna, međutim Ševket ih izbacuje napolje i govori im da zasnuju novi život. Njih dvoje će morati da provedu to veče u hotelu, i pritom će praviti planove o novom životu. Fatih razgovara sa svojim ocem, govori mu da ne želi da se rastane od Zejnep, te da želi da prihvat posao u drugoj firmi. Fehmi podržava Fatiha, te im kupuje kuću kako bi započeli novi život. Sem Mukades dve porodice dele sa njima sreću zbog nove kuće. Za Fatiha i Zejnep je stvarno otpočeo novi period. Međutim, ne znaju da ih u novom životu očekuje još jedno iznenađenje.
Sažetak 39. epizode: Fatih i Zejnep su sada sigurni u njenu trudnoću i žele da saopšte lepe vesti porodici, ali neće uspeti da urade to. Fatih je previše uzbuđen zbog Zejnepine trudnoće, ne zna šta da radi sam sa sobom. Zejnep želi da nastavi da radi, pa traži dadilju koja će čuvati Selima. Sa druge strane, Šefket i Merjem žele da joj pomognu i da istovremeno provode vreme sa svojim unukom. Nova kuća, nova beba, nove komšije i nova nada, čini se da sve ide dobro. Međutim, postoji problem na koji su svi zaboravili i taj problem će porodicu Taškin i Šekerdžizade staviti u nezavistan položaj.
Sažetak 40. episode: Merjem, Fatih, Zejnep i Orhan se nalaze u policiji zbog Vahitovih optužbi, a Šefket beži kako bi mogao da zaštiti svoju porodicu. Sada Šefket mora da beži, i da pronađe Vahita. Iako su Zejnep i Fatih pokušavali da sakriju Šefketa, on se uvalio u nevolju. SA druge strane, Birol ih štiti po Merjeminom naređenju. Sem Fatiha i Zejnep, Ševketa od policije kriju i Fehmi i Darbali Hajdar. Međutim,postoji još neko ko zna gde se krije…
Sažetak 41. epizode: Posle Vahitove pretnje, Zejnep i Fatih odlučuju da ne kriju više istinu o Selimu i Ertanu. Iako se Zejnep oseća rasterećeno, Fatih je i te kako pod stresom. Međutim, Fatih će ubrzo zaboraviti na stress zbog tog problema jer još veći problem čeka pred vratima. Ševket je umakao policiji. Da stvari budu gore, policija je svesna da Fatih i Zejnep sarađuju sa Ševketom. Fatih nema drugog izbora, pokušava da ubedi Ševketa da se preda. Ali to neće biti lako kao što je on mislio. Iako će ta situacija pogoditi Zejnep, ona mora da ostane jaka zbog svoje dece. Fatih joj pruža svoju podršku. Taman kada su našli mira, naići će na još veći problem.
Sažetak 42. epizode: Mukades ne može da se suoči sa činjenicom da se Fatih i Zejnep nisu rastali, pa počinje da halucinira. Stalno joj se priviđa Zejnep. Počinje da ubeđuje sve ukućane da Zejnep ne postoji i oni pokušavaju da joj pomognu da nađe izlaz iz te situacije. Mukades počinje da sumnja da će biti smeštena na psihijatrisku ustanovu, pa nestaje. Orhan će biti opet izbačen iz sobe zbog Selinine ljubomore. Zejnep i Fatih počinju da smišljaju plan da im pomognu da se pomire. Odvode ih na mesto na mome su prvi put bili sami, pokušavajući da ih time podsete šta osećaju jedno prema drugome. Sa druge strane, Ševket se trudi da pobegne. Taman kada Zejnep i Fatih pomisle das u sve rešili i da će napokon imati mira, Mukades koja je misteriozno nestala pojaviće se pred Zejnep na neočekivan način.
Sažetak 43. epizode: Svi su šokirani činjenicom da je Mukades pucala u sebe. Cela porodica se slaže da joj je potrebna stručna pomoć i šalju je na privatnu psihijatrisku kliniku. Dok je Mukades pod ključem, Ševket je dobio svoju slobodu pod potpuno novim identitetom. Zejnep pomaže Fatihu da održi firmu i njih dvoj eprvi put dobijaju veliku porudžbinu. Njih dvoje sa jedne strane rade u firmi, sa druge pokušavaju da saučestvuju u problemima Taškin i Šekerdžizade porodica. Zejnepino insistiranje urođuje plodom i Merjem prosleđuje svoju firmu Vahitu. Gulsum će iskoristiti priliku što Mukades nije kod kuće i pozvaće celu porodicu na večeru. Večera koja je počela kao uživanje pretvoriće se u košmar za Zejnep.
Sažetak 44. epizode: Svi će odahnuti kada saznaju da Zejnepina trudnoća nije u opasnosti. Taman kada sve bude bilo u redu, Fatihov ortak će rešiti da se povuče iz posla i ode u inostranstvo. U pokušaju da podignu firmu na noge moraće da se suoče sa Selin. Fatih i Zejnep se nadmeću za isti cilj. Sa druge strane, Mukades traži način da pobegne sa klinike.
Sažetak 45. epizode: Fatihov potez u cilju zaštite Zejnep postaće velika greška. Njihov cilj je bio da uklone Ertana iz svojih života. Sada moraju da ga puste da bude deo svojih života. Sa Ertanovim gubitkom pamćenja, sve se otrglo kontroli. Najpre moraju da mu pronađu neko mesto na kome će živeti, a potom da stvore prošlost za njega. Iako se Zejnep protivi, Fatih će izmisliti prošlost za Ertana. Porodica Šekerdžizadi je saznala da je Mukades pobegla iz bolnice. Svi pokušavaju da pobegnu od svojih problema i biće iznenađeni onim što ih čeka.
Sažetak 46. epizode: Posle prvobitnog šoka svi će biti skoncentrisani na gđu Gulsem. Ševket i Mukades beže od svih. Fatih je primoran da otkrije porodici tajnu o Ertanu. Takođe traži načina da ga zaštiti od svoje majke i Ševketa. Ako Ševket pronađe Ertana – ubiće ga, ako Mukades pronađe Ertana – podsetiće ga na sve. Porodica ne sme da rizikuje da se to desi, pa odlučuju da sakriju Eratana u vili. Međutim, stvari će se promeniti posle Ertanove posete Fatihu na njegovom radnom mestu. Džansu je otela Ertana jer je i ona bila zaljubljena u njega. Fatih opet povlači potez i iznosi plan za njih dvoje. Ako sve bude išlo po planu, uspeće da se otarase Džansu i Ertana jednim potezom.
Sažetak 47. epizode: Fatih i Zejnep misle da su se otarasili Ertana i Džansu i da će imati ceo mesec mira i tišine. Da stvari budu još bolje, Mukades je zavrišila sa lečenjem i vratila se kući kako sasvim druga osoba. Slaže se dobro sa svima, uključujući i Zejnep. Nakon potpisivanja ugovora jedini problem koji Fatih i Zejnep imaju je da pronađu halvu. Sa druge strane Hajdar i Ajfer su uzbuđeni zbog pripreme za venčanje. Dok sve ide dobro, Ertan i Džansu najavljuju svoj povrata i venčanje. Fatih i Zejnep će pokušati da na sve moguće načine razdvoje Ertana i Džansu, a to neće biti tako lako…
Sažetak 48. epizode: Džansu je unajmila Ertana da joj bude asistent. Fatih i Zejnep se osećaju neprijatno zbog toga, pokušavaju da ubede Džansu da promeni mišljenje, ali umesto toga samo će stvoriti još veće neprijateljstvo. Džansu misli da njen otac upravlja kompanijom, te donosi odluke koje smtra dobrim. Pošto ne mogu da izbace Ertana iz kompanije, Fatih i Zejnep se usresređuju na pronalaženje halve i na kraju uspevaju da pronađu ukus koji su tražili zahvaljujući Selimu. Sada im treba dobra marketinška kampanja kako bi predstavili svoj proizvod. Šahzimet će im priteći u pomoć i potpisaće ugovor o zanimljivoj reklami. Dok je Fatih ponosan jer je uspeo da zaštiti kompaniju, Džansu je besna jer je saznala da kompanija ne pripada njenom ocu. Da stvari budu još gore i Zejnep je saznala istinu. Pre ili kasnije istina će se saznati i to će povrediti Fatiha više nego bilo šta drugo.
Sažetak 49. epizode: Fatih je saznao istinu i njegovo poverenje u ljude je poljuljano. Uzima Zejnep i Selima i odlazi odatle ne rekavši nikome ništa. Porodice Šekerdžizade i Taškin ih traže, a oni će će se za to vreme smestiti u miran hotel u selu. Jedino što žele je da se odmore od svega, ali završiće noseći teret celog hotela na svojim plećima. Na kraju će oni pronaći mir dok će njihove porodice u Istanbulu prolaziti kroz težak period.
Sažetak 50. epizode: Fatih, Zejnep i Selim će u svom čudnom begu uspeti da pronađu mir i oproste svima. Međutim, pri povratku kući primiće telefonski poziv koji će ih šokirati, Ertan je tužio Fatiha. Na putu će naići na policijsku kontrolu, a Fatih će odlučiti da skrene misleći da policija traga za njim. Ne može da podnese misao da je odvojen od Zejnep i Selima. Fatih i Zejnep uspevaju da umaknu policiji i vraćaju se u hotel u kome su odsedali do tada. Pozvaće Orhana i Selin i zamoliće ih da se sastanu u hotelu. Moraju da znaju šta se dešava da bi doneli racionalnu odluku. Moraće da odluče da nastave da beže ili da se vrate i bore. Odluka koju će doneti neće uticati samo na njihove živote, nego i na živote Ševketa i obeju porodica.
Sažetak 51. epizode: Prošlo je dva meseca od kako se Ševket predao. Za to vreme Merjem nije sedela skrštenih ruku. Tražila je sve moguće načine da oslobodi Ševketa iz zatvora i nastavi da pokušava. Čini se da je život vraćen u normalu za sve. Zejnepina trudnoća nastavlja bez problema. Orhan i Zejnep su toliko impresionirani njenom trudnoćom da donose odluku da imaju svoju bebu. Odlaze na večeru da bi proslavili tu odluku. Međutim, desiće se nešto na šta nisu ni pomislili komplikujući sve.
Sažetak 52. epizode: Fatih i Zejnep su u šoku zbog saznanja da je Ertan tražio starateljstvo nad Selimom. Ertan je jako odlučan da to starateljstvo i dobije. Da bi to postigao radi sve što mu njegov advokat nalaže. Na početku je Fatih mislio da je najbolje rešenje da pobegnu, ali Zejnep mu je promenila mišljenje. Međutim, nijedan od njih nije svestan promena koje će se desiti u njihovim životima. Fatih i Zejnep se trude na sve načine da reše ovu neprijatnu situaciju, ali vest koju će primiti će ih šokirati.
Sažetak 53. epizode: Posle DNK-a testa, rezultati su pokazli da Ertan nije u biološkoj vezi sa Selimom. To će Zejnep dovesti u težak položaj pred svima. Fatihova reakcija na to će slomiti Zejnep srce. Na kraju će Mukades priznati šta je uradila, kako bi smanjila tenziju između Zejnep i Fatiha. Život će se vratiti u staru rutinu, ali će iznenadni nestanak Jadigar iznenaditi sve…
Sažetak 54. epizode: Zejnep pokušava da se navikne na život u vili. Daje sve od sebe, ali taj miran život joj se čini dosadnim. Mukades predlaže Zejnep da provede vreme sa njom i zabave se lepo, ali njihovo shvatanje zabave je potpuno drugačije. Zejnep shvata da uprkos svom naporu neće uspeti da promeni taj dosadan život, a Fatihovo insistiranje na njenom mirovanju zbog trudnoće joj ide na nerve. Zbog toga će se upustiti u avanturu sa Šahzimet, Selin i Fadik, ne govoreći nikome ništa.
Sažetak 55. epizode: Zejnep, Fatih i njihova ekipa suočiće se sa takmičenjem . Muškarci će morati da se prijave ili da se povuku i izgube. Devojke će uspeti da ih ubede da se prijave na takmičenje. Na dam takmičenja uključiće se sa velikim entuzijazmom, ali neće biti lako pobediti suprotan tim.
Sažetak 56. epizode: Tim je osvojio takmičenje i svi pokušavaju da ubede Ševketa da ode na svetsku turneju. Međutim, Ševket je rešen da ostavi sve iza sebe i vrati se u Rize. Međutim, drugi kapetani će se usprotiviti toj ideji, pa će ona biti odložena do daljnjeg. Kuća porodice Taškin je inficirana bubama, pa su rešili da odsednu u vili na neko vreme. Posle useljenja porodice Taškin, u vili će život biti mnogo zabavniji. Gđa Gulsum želi da organizuje molitvu za njenog preminulog supruga Selima, ali to će se pretvoriti u tragediju za porodicu.
Sažetak 57. epizode: Cela porodica je psihički uzdrmana zbog otmice Selima. Fatih i Zejnep žele da pobeegnu od tog stresa i rešili su da ubede svoje porodice da reše svoje razmirice. Mukades misli da bi njihove probleme mogle da reše terapije protiv nasilnog ponašanja. Prvo svako posebno razgovara sa terapeutom Mulajim Mutlu Hapšen, a posle se svi sastaju sa njom zajedno. Iako će se terapija završiti pozitivno, terapeut nije osoba kakvom su smatrali.
Sažetak 58. epizode: Vreme je da omladina koja je osvojila put oko sveta i ode na to putovanje. Porodice će krenuti na put sa izuzetkom par članova. Putujući okeanom, naići će na brod izbeglica. Želeći da im pomognu, oni će primiti izbeglice na svoj brod uprkos upozorenjima kapetana. Čim su ih primili na brod, pokazalo se da su ljudi koji su se predstavljali kao izbeglice zapravo pirati koji sada žele da preuzmu kontrolu nad brodom. Posle kraće rasprave porodice Taškin i Šekerdžizade naći će se na brodiću. Jedino rešenje je da pobegnu na obližnje ostrvo. Ali ni tamo im neće biti lako.
Sažetak 59. epizode (Kraj serije): Naši heroji koji su bili zarobljeni na pustom ostvru tražeći načina da se vrate u civilizaciju izgubili su sve nade. Počeli su da se navikavaju na ostrvo i pokušavaju da oforme nove živote tu. Žele da izaberu vođu, ali to neće biti lak zadatak. Fatih će se kandidovati za to mesto, ali njegov protivkandidat je Zejnep. Svi će se podeliti u dva tabora. Novi gost na ostvru će na početku uplašiti sve. Pokušavajući da ga se reše primećuju brodić na suprotnoj strani ostrva, blizu obale i opet imaju nade da će se vratiti u civilizaciju. Ali taj novi gost će ih odneti ili u smrt ili u misteriju novog života.
Pogledajte i...