Sudbina – Epizoda 50 – KRAJ SERIJE – PRVA TV

Turska hit serija Sudbina prati život Kahramana, sina uglednje porodice iz Tasarusa, i El...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Turska hit serija Sudbina prati život Kahramana, sina uglednje porodice iz Tasarusa, i Elif, jednostavne devojke koja radi u polu. Njih dvoje pripadaju potpuno drugačijim svetovima i zbog toga se na prvi pogled čini kao da nikada ne bi trebali biti zajednom ali u priču se uplele sudbin. Serija sa emitovanjem na domaćoj televizji Prva počinje 3. aprila, a sve epizode možete pogledajti na sajtu Balkan Portal.

Dalji opis serije, foto-video i zanimljivosti:

S jedne strane je Kahraman (Ozkan Deniz), sin ugledne porodice Jorukhan, a s druge Elif, siromašna devojka koja radi na polju. Na prvi pogled se čini da njih dvoje nikako ne bi mogli biti zajedno, ali kada sudbina uplete prste, sve je moguće.


Sudbina“ nije samo ljubavna priča, već i priča koja dotiče teme majčinstva, porodice, detinjstva. Govori o borbi surogat majke da zadrži dete kad igrom slučaja otkrije da je to njeno biološko dete. Događaji se komplikuje kada se zaljubi u oca svog deteta.
Glavni junak Kahraman oženjen je sa Defne. Nakon jedne svađe, Defne odlazi u suludu vožnju koja se završava nesrećom. Tada će pobaciti, a zbog zadobijenih unutrašnjih povreda nikada više neće moći da zatrudni. Karaman za tu nesreću krivi sebe.

Kahramanova imućna porodica već dugo očekuje dete od snaje Defne jer je muški naslednik bitan za budućnost same porodice. Kahramana posebno pritiska majka Kijmet. Svi će učiniti sve da Defne zatrudni, ali kako vreme prolazi i očekivanja se ne ispunjavaju, Defne pada u tešku depresiju.

Medicinska sestra koja neguje Defninog oca, pronalazi izlaz iz situacije. Ona savetuje Defne da pronađe ženu koja će biti surogat-majka. Defne dobija saglasnost od Kijmet i njih dve uspevaju da ubede i Karamana da im surogat majka rodi dete.

Elif radi na zemlji na Kahramanovoj farmi i želi da nastavi školovanje u gradu. Elifin otac namerava da je uda za žestokog momka po imenu Maksut, koji se njoj uopšte ne sviđa. Kada bi se udala za Maksuta, Elif bi oslobodila oca velikog duga. Ipak, u jednoj svađi otac strada, slučajno ga ubija Elifina majka. Odmah nakon tragedije, Elif, njena majka i sestra Nazli beže u Istanbul. Majku pronalaze, osude je za ubistvo i ona završava u zatvoru.
Maksut prati Elif ne želeći da odustane od nje. U Istanbulu Elif doznaje da njena sestra Nazli ima srčanih problema i da bi trebalo da ide na skupu operaciju. Očajnički joj je potreban novac.

Elif od majke dobija kontakt rođaka Halila koji radi kao vozač za porodicu Jorukhan i njihova je desna ruka. Halil preuzima brigu o Elif i njenoj sestri i upoznaje ih sa šeficom Kijmet.

Elif dobija ponudu od Kijmet da za velike pare postane surogat majka i rodi joj dete. Budući da su joj pare neophodne za majčine advokate i za Nazline lekare, Elif prihvata ponudu.

Kijmet pronalazi lekara koji je spreman da izvede ovaj postupak do kraja. Ali problem nastaje kada utvrdi da Defne nema dovoljno jajnih ćelija da bi rodila svoje dete. Kijmet nema više vremena da čeka i sklapa tajni dogovor sa lekarom: uzeće Elifina jajašca, bez njenog znanja.

Likovi:
Kahraman Jorukhan ( Ozkan Deniz) – Najvažniji član porodice Jorukhan. Njegov otac je ostario pa ga je Kahraman postao glava porodice. Oženjen je s Defne, ali njegovo telo, srce i duša pripašće Elif.
Elif Dogan (Hatidže Sendil) – Požrtvovana baš kao i njena majka. Zato je i pristala da bude surogat majka. Međutim, ta odluka će poremetiti njen život. Kada pronađe Kahramana i svog sina nakon svih muka koje je prošla, Elif se oseća poraženo.
Defne Bašer Jorukhan (Begum Kutuk) – Lepa žena sa stilom. Više od svega želi dete, a svaki korak koji napravi u tome smeru samo joj napravi veće problem.
Maksut Karakojunlu (Serdar Ozer) – Ludo voli Elif i upravo ga je ljubav naterala da dođe u Istanbul i postane partner u porodici.
Kijmet Jorukhan (Gul Onat) – Ima 65 godina. Ona je Karamanova, Jakupova i Merjemina majka. Tvrdoglava je i stroga.

balkan portal,turska serija, turske serije, turske serije online sa prevodom, moja sudbina, movtex, movtex.net, natabanu, natabanu.com, navidiku, navidiku.rs, sapunko, sapunko.com, serija, serija sudbina, serije.biz, serije.online, serije.rs, sudbina, sudbina 1, sudbina 1 epizoda, sudbina 2, sudbina epizoda, sudbina epizoda 2, sudbina epizode, sudbina epizode 1 – 5, sudbina turska serija, sudbina nove epizode, sudbina online, sudbina online epizode, sudbina online sa prevodom, sudbina prva, sudbina prva tv, sudbina serija, sudbina tv prva, Kadrimin Yazildigi Gun epizoda sezona 1, Kadrimin Yazildigi Gun prva epizoda sa prevodom, Kadrimin Yazildigi Gun serija, moja sudbina epizoda 1, nova tv

Pogledajte i...