Vojna Akademija 3 – Epizoda 7 – Sezona 3 – RTS Serija 2017

[sociallocker id=“7084″] [/sociallocker] Počela je nova sezona serije Vojna A...

   Pogledajte sve epizode ove serije

[sociallocker id=“7084″]

[/sociallocker]

Počela je nova sezona serije Vojna Akademija 3 – Pogledaje prvi epizodu u trećoj sezoni serije Vojna Akademija koja se prikazune na RTS televiziji svake nedelje u 20 časova.
Kroz ovu seriju prati se priča, avanture i život grupe polaznika Vojne Akademije u Beogradu. Nakon njihovog primanja na Vojnu akademiju gde počinju sa obrazovabjem za vojne pilote serija se fokusira na lične sudbine i živote nekolicine kadeta i kadetkinja od radosne vesti da su primljeni na akademiju, do sudara sa realnoscu vojničkih života i u konačnici uspastavljanja ravnoteže u njihovim mladim životima.

Snimljen je i treći, dugo očekivani, nastavak popularne televizijske serije „Vojna akademija“! Petnaest novih, uzbudljivih epizoda, od 19. februara, nedeljom u 20.00 na Prvom programu.


Naši kadeti, čije smo rane ljubavi, uspehe i neuspehe pratili, sada su mladi ljudi koje je život razdvojio ili spojio, već po svojoj ćudi… Oni traže smisao u životnom pozivu, izboru partnera, nalaze ga više ili manje, svako za sebe, i dalje sanjajući svoj zajednički rani san o drugarstvu i patriotizmu…

Jedni su sada u ulozi starešina „nekim novim klincima“ kadetima, drugi su dospeli daleko, na opasna mesta; jedni lete, a drugi sanjaju da će ponovo leteti…

Vojna akademija 3

Uz neočekivane obrte, spajanja i razdvajanja, jedno je sigurno – drugarstvo kovano godinama ostaće u njima da živi.

Pored glavnih junaka prethodnih epizoda, sada pratimo i život mladih kadeta početnika, koji sa zebnjom ulaze u Akademiju, polažu prijemni ispit, i započinju svoju sagu padanja i ustajanja, smeha i tuge…

Nastavak serije obradovaće publiku koja je već zavolela Klisuru, Roksu, Zimče, Šašvari, Risa, Stošića, Džakovića, ali i njihove komandire, kao i Burazera iz menze, Milijardu, i sve druge likove ove moderne bajke o odrastanju, koju zbog jedinstvenog šarma prate sa interesovanjem i odrasli i deca.

Majstorski režirana, od strane jednog od naših najboljih filmskih reditelja, Dejana Zečevića, serija ima i elemente trilera, intrigantnih ljubavnih zapleta, napetosti i humora, u izobilju.

Pogledajte i...