facebook

Ako je neko bezobrazan prama vama, OVAKO ćete izaći s njim na kraj!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Ako je neko bezobrazan prama vama, OVAKO ćete izaći s njim na kraj!

  Niko ne voli prostake, ali pre ili kasnije, svako od nas mora da se nosi sa njima. Zato vam donosimo pet efikasnih načina da sa njima izađete na kraj:

  1. Navedite ih da osete da imate razumevanja za njih

  Kada je osoba neprijatna prema vama, poslednje što očekuje je ljubaznost s vaše strane. Kažite im da razumete njihov ugao posmatranja (čak i kada ne razumete), i time ćete ih ostaviti bez teksta i razoružati.

  2. Zahvalite im se

  Široko se nasmešite i uputite im izraz zahvalnosti. To će im pokazati da ste bolja osoba od njih, ali i da vas njihovi zlobni komentari ne dotiču.

  3. Složite se sa njima

  To što neko govori negativnim tonom i negativnim rečima ne znači da nije u pravu. Ako je to slučaj, odajte im priznanje. Velika je šansa da će malo spustiti loptu, jer su agresivnim nastupom verovatno prikrivali nesigurnost. Kada im pokažete da se slažete sa njima, spustiće gard.

  4. Prekinite razgovor

  Ako razgovor ne vodi nigde, već se samo nižu negativni komentari, slobodno prekinite razgovor. U takvim situacijama morate da pokažete čvrstinu i preuzmete kontrolu. Vi odlučujete kada je razgovor završen, ne oni.

  Htjela mu je izvući milione i optužiti ga da je tuče, a onda je postavio skrivenu kameru u sobi i snimio šokantan video!

  5. Nasmejte se

  Kada ništa drugo ne pomogne, nasmejte se i produžite dalje.

   

  (Izvor: viseodzivota.com)

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.