facebook

Oglas jednog Srbina kojem niko ne može da parira: PRODAJEM UKLETU KUĆU U RUMI, POP GRATIS! (FOTO)

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Oglas koji je za jedan zapalio Srbiju, izazvaće vam osmeh a možda i strah!

  Naime, na jednom domaćem sajtu pojavio se, možda i najjači oglas svih vremena.

  Korisnik je ponudio da proda kuću i to, kako ju je nazvao, ukletu kuću. Međutim, to nije sve, uz kuću je ponudio i da plazi popa.

  „Plaćam popa gratis da skine čini i to ne makar kakvog već Jovicu mastera… Sagrađena 1987. od bloka, lesnina stolarija, potkrovlje sa izolacijom. Plin, adsl, kuća je topla i kvalitetno sagrađena, otimalo se u komunističko vreme šakom i kapom… Ima oko 250 kvadrata, tri porodice mogu da žive u njoj. Tri kupatila. Iza u dvorištu još jedna manja kvalitetna kuća, studio, radionica, bašta i svinjac. Vredi videti, može da se pogleda, nalazi se kraj velikog parka u Rumi, mirno naselje Vrbare. Cena je fiksna, može zamena za dvorišni prizemni stan u vrednosti pola kuće ostalo doplata“, piše u opisu oglasa.

  Prodavac nije objasnio zašto je kuća ukleta, zašto joj je potreban pop, ali ono što je sigurno, je da je njegov oglas privukao brojne preglede mušterija.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.