OVO JE DEVOJKA (19) KOJA JE RANJENA NA PUMPI: Kristini lopovi pucali u glavu zbog 10.000 dinara!

Kristina K. (19), radnica benzinske pumpe koju je u Velikom Mokrom Lugu teško ranio za sa...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Kristina K. (19), radnica benzinske pumpe koju je u Velikom Mokrom Lugu teško ranio za sada nepoznati pljačkaš i dalje je u kritičnom stanju i lekari joj se bore za život.
Grupa od pet forenzičara od rane zore pretražuje zelenu površinu iznad pumpe u Velikom Mokrom Lugu, nakon oružane pljačke, koja se desila sinoć, kada je radnici pumpe pucano u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama iz Kliničkog centra Srbije, ranjena devojka je životno ugrožena, a lekari ulažu sve napore da joj spasu život.

Lekari se bore za njen život (Foto: Privatna arhiva)Lekari se bore za njen život (Foto: Privatna arhiva)

U momentu kad se desila pljačka, u kasi je bilo samo 10.000 dinara. Lopov je s pištoljem u ruci uleteo u pumpu, gde su u tom momentu bila dva radnika i radnica, koji u takvoj situaciji imaju direktivu da se sklone i predaju plačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili.

Foto: Kurir/Vladimir MilovanovićFoto: Kurir/Vladimir Milovanović

Naoružani muškarac je krenuo da gura radnike u stranu i tom prilikom pištolj, koji je očigledno imao metak u cevi, opalio je i pogodio nesrećnu devojku u glavu.

Kolege iz NIS uz Kristinu

Prilikom oružane pljačke benzinske stanice „Veliki Mokri Lug 1“, u noći između četvrtka i petka, teško je ranjena Kristina Kaplanović, kasirka u ovom maloprodajnom objektu. Nepoznati napadač je pobegao sa benzinske stanice koja se nalazi na auto-putu na izlazu iz Beograda u pravcu Niša. Kristina je hitno prevezena u Urgentni centar u Beogradu gde lekari čine sve moguće kako bi joj spasili život. Uz porodicu zaposlene u ovom teškom trenutku smo svi mi kolege iz kompanije i spremni smo da pružimo svu neophodnu pomoć i podršku.
Takođe, od prvog trenutka NIS je pružio svu neophodnu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova za što brže rasvetljavanje ovog slučaja. Kolege iz Funkcije za korporativnu zaštitu obezbedile su odmah lice mesta i dostavili snimke video nadzora nadležnim organima, saopšteno je iz NIS.

U MUP je u međuvremenu potvrđeno da je radnica jedne benzinske stanice teško povređena sinoć u Beogradu kada je, za sada nepoznata osoba, ušla u prostoriju pumpe i pucala u nju.

Foto: Kurir/Vladimir MilovanovićFoto: Kurir/Vladimir Milovanović

Naveli su da se incident dogodio sinoć u 22.35 časova kada je nepoznata osoba ušla u pumpu, koja se nalazi na auto-putu ka Nišu, i pucala u pravcu radnice, koja je zadobila povrede opasne po život. Povređena žena prevezena je u Urgentni centar.

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i traga za izvršiocem koji se udaljio u nepoznatom smeru, naveli su u MUP. U trenutku kada se desio napad, u pumpi su bili i drugi radnici, ali niko od njih nije povređen, navode u MUP.

Pogledajte i...