Majka – Epizoda 32 – PRVA TV

Na Balkan portalu počinje nova serija! Ovog puta vam donosimo jednu od najlepših turskih...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Na Balkan portalu počinje nova serija! Ovog puta vam donosimo jednu od najlepših turskih serija! Radi se o seriji AnneMajka.  U novoj seriji, koja će od 18. septembra biti emitovana na srpskoj televiziji PRVA, gledaćemo dobro poznate glumce u upečatlljivo emotivnim ulogama.

Džansu Dere, iz serije „Ezel“, oživljava lik Zejnep, introvertne žene koja pruža novi život i majčinsku ljubav ostavljenoj devojčici. Glumica Vahide Perčin, majka iz serije „Zvala se Feriha“, i ovog puta igra majku koja nije imala priliku da odgaja svoju biološku ćerku.

Serija govori o majčinstvu, biološkom i onom drugom pravom koje ne podrazumeva krvnu vezu, već mnogo više – brigu, pažnju, poštovanje, odgovornost, bliskost, privrženost i mnogo, mnogo ljubavi.

Zejnep je mlada žena koja nosi bolne ožiljke iz detinjstva. Kada je imala samo pet godina majka Gonul je otišla u zatvor nakon što je ubila njenog oca. Zejnep je usvojila bogatašica Džahide, koja ju je od prvog dana volela kao sopstveno dete. Uprkos tome, devojčica se oduvek osećala kao siroče, zbog čega je izrasla u introvertnu devojku, kojoj je samoća u mnogim situacijama bila jedino društvo.

Pošto je završila fakultet, Zejnep se kao fotografkinja prijavljuje za učešće u projektu praćenja migracije ptica. Međutim, birokratske procedure usporavaju njen angažman, zbog čega je primorana da pronađe dodatni izvor prihoda. Počinje je da radi kao učiteljica. Ipak, taj posao je za Zajnep nužno zlo, ne predstavlja joj nikakvo zadovoljstvo jer, između ostalog, ne uspeva ni sa mališanima da ostvari pravi kontakt. Međutim, sve se menja kada je upozna devojčicu Melek.

Uprkos psihofizičkom nasilju kojem je svakodnevno izložena kod kuće, Melek je simpatična devojčica puna života. Kad Zejnep konačno dobije vesti o učešću u projektu o migraciji ptica, odlučuje da svrati do Melekine kuće, tek toliko da se oprosti od nje. Tada saznaje da je devojčica ostavljena da umre u kesi za đubre. Zejnepin život se menja iz korena — postaje svesna da ne može ostaviti nevino biće na milost i nemilost neodgovornoj majci i njenom partneru i odlučuje da spasi Melek pakla u kojem živi…

Serija je nastala kao rimejk japanske serije snimljene 2010. godine. Zbog sjajne glume, i nesvakidašnje priče koja gledaoce dira u srce serija je postigla ogroman uspeh u Turskoj, kao i u drugim zemljama u kojima se do sada prikazivala.

Žanr: Drama
Produkcija: Turska, 2016.
Glumci: Džansu Dere, Vahide Perčin, Berek Gokjildiz, Gonča Vuslateri
Originalni naslov: Anne
balkan portal, bashaber vjesnik, bh vjesnik, bh-vjesnik.blogspot.rs, bh-vjesnik.net, turske serije, Anne, Anne epizoda sezona 1, Anne prva epizoda sa prevodom, Anne serija, movtex, movtex.net, natabanu, natabanu.com, navidiku, navidiku.rs, sapunko, sapunko.com, serija, serija majka, serije.biz, serije.online, serije.rs, turska serija, majka, majka 1, majka 1 epizoda, majka 2, majka epizoda, majka epizoda 2, majka epizode, majka epizode 1 – 5, majka online, majka online epizode, majka online sa prevodom, majka prva, majka prva tv, majka serija, majka turska serija, majka tv prva
BALKANPORTAL

Pogledajte i...