facebook
Već pratim vašu stranicu
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

UMO – Sezona 2 – Epizoda 10

Ubice Mog Oca – Sezona 2 – Epizoda 10 – TOP TV

POGLEDAJ EPIZODU Deseta epizoda druge sezone domaće serije ‘Ubice mog oca’ će biti prikazana na TOP kanalu u ponedeljak, 19. februara u 20 časova. Nakon devete epizode serije ‘Ubice mog oca’ u kojoj je publika imala pri...

   Pogledajte sve epizode ove serije

POGLEDAJ EPIZODU

Deseta epizoda druge sezone domaće serije ‘Ubice mog oca’ će biti prikazana na TOP kanalu u ponedeljak, 19. februara u 20 časova. Nakon devete epizode serije ‘Ubice mog oca’ u kojoj je publika imala prilike da vidi prve važne tragove koji su glavne junake uputili u novi ugao istrage, radnja desete epizode postaje još uzbudljivija.

Glavni junaci upleli su se u mrežu navijačkih i estradnih obračuna kako bi rešili slučaj ubijenog pevača Luneta, a „na stolu“ im je i dalje slučaj ubijene Milice. U desetoj epizodi, koja će biti emitovana 19. februara, Baron će pokušati da se osveti za hapšenje, dok će forenzičar Sava, praćen budnim okom forenzičarke Rade, pokušati da uveri sve da je hapšenje bilo osnovano.

Baron je na slobodi, želi da se osveti za sve matretiranje i tuži policiju. Aleksandar i Mirko rade dalje, iako od malog Kize ni traga ni glasa.

Sava ne odustaje od rada na bosanskom automobilu, a Rada mu prati svaki korak.

Deveta epizoda donela je suspenziju inspektora Aleksandra Jakovljevića, koji i pored toga nastavlja istraživanje u pokušaju da reši slučaj po cenu sukoba sa Marjanovićem i otkaza kojim mu on preti.

Za razliku od prošle sezone, ovog puta produkcija je odlučila da produži prikazivanje za 2 epizode, tako da će prikazivanje druge sezone trajati još tri nedelje!

Foto: N1, Direct media PROMO

Jedno je sigurno. Druga sezona serije “Ubice mog oca” je  apsolutno je očekivanja publike, što se vidi po reakcijama i komentarima. Ovo dokazuju i rezultati TVbeat-a, najmodernijeg i najpreciznijeg sistema za merenje gledanosti kanala putem kablovske televizije.

Odlična glumačka ekipa, učinila je da ova serija bude najgledaniji program u novijoj istoriji.

Foto: Promo, United media

Mladi policijski inspektor suočen je sa najtežim i najzamršenijim slučajem u svojoj karijeri. Rastrzan emocijama izmedju dve žene, i pritisnut ozbiljnošću zadatka koji je pred njim, uplešće se u igru mačke i miša, u kojoj rizikuje sve, pa i sopstveni zivot.

Kreatori serije su Marko Mišković, Nataša Drakulić i Predrag Antonijević.
Režiju rade Miroslav Lekić i Ivan Živković.

Uloge: Vuk Kostić, Slavko Štimac, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković, Katarina Radivojević, Nebojša Glogovac, Elizabeta Đorevska, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Jelisaveta Orašanin, Mirjana Karanović i Aleksandar Đurica.

Foto: Promo, United media

Druga sezona počinje scenama u bolnici tokom kojih se inspektor Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) pita da li će njegova ljubav, Jelena (Nina Janković) preživeti! Preživela je. Ipak, Jelenu je metak u poslednjoj epizodi prve sezone pogodio u stomak i lekari su morali da joj izvade matericu i jajnike.

Pogledajte i...
Komentari
Učitavam komentare...