Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

Ubice Mog Oca – S3 E1

U trećoj sezoni „Ubice mog oca“ inspektor Aleksandar Jakovljević rešava slučaj ubistva uglednog lekara dok istraga, koja ide u nekoliko pravaca, završava se sa neočekivanim preokretom na kraju. Paralelno, odvija se velik...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Pogledaj epizodu

Jedini legalan način za gledanje na internetu druge i treće sezone ''Ubice mog oca'' je putem EON platforme na OVOM linku. Balkan Portal ne omogućava gledanje sadržaja United Media S.a.r.l., već isključivo nudi opise epizoda, što ne podleže autorskim pravima UM S.a.r.l.
Kao i prošle sezone, na Balkan Portalu možete pratiti sve epizode treće sezone domaće hit serije ''Ubice mog oca''. Potpuno besplatno - opisi epizoda i slike pre svih.

Treća sezona kriminalističe serije u produkciji domaće produkcijske kuće ''United Media'' i ''Film Danas'' prati inspektora Jakovljevića koji dobija novi slučaj - ovog puta radi se o ubistvu uglednog lekara koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. I ovde se opisuje tj. zahvata odnos ličnog i javnog odseka u oblasti zdravstva. Uporedo sa tim, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da skloni Aleksandra, ali je to nemoguće.

Prošlost od koje se Aleksandar još nije oporavio, smrt njegovog oca Mileta, ponovo kuca na vrata jer saznaje bolnu istinu koja menja sve. Pogledajte Ubice Mog Oca Sezona 3 Epizoda 1 besplatno ovde.

Pogledajte šta vas sve očekuje večeras, 12. novembra u 20h, kada počinje treća sezona vaše omiljene serije na TOP kanalu. Ubice mog oca se vraćaju! Večeras počinje spektakl! Stari likovi koje volite u novoj, trećoj sezoni Ubica mog oca! Treća sezona serije Ubice mog oca će se premijerno emitovati na jesen od 12. novembra 2018. godine na kanalu Top TV i broji 12 epizoda. Snimanje je počelo u avgustu 2018. Što se filmske ekipe tiče na čelu seta kao režiseri potpisuju se Miroslav Lekić i Ivan Živković. Scenaristi su Nataša Drakulić i Predrag Antonijević. Direktor serije je Uglješa Jokić, a fotografije Filip Dedić. Kompozicije uređuje Aleksandra Kovač, kostime Senka Kljajić, scenu Nikola Berček, a produkcijske kuće su ''United Media'' i ''Film Danas''. Glavne uloge nose: Vuk Kostić kao Aleksandar Jakovljević; Marko Janketić kao Mirko Pavlović; Tihomir Stanić kao Predrag Marjanović; Nina Janković Dičić kao Jelena; Miodrag Radonjić kao Zoran Janketić; Slavko Štimac kao Sava; Elizabeta Đorevska kao Olja; Jakovljević Marko Vasiljević kao Goran. Foto: instagram.com (javni domen) Epizode će se premijerno emitovati na TOP kanalu koji je u Srbiji dostupan putem programa SBB-a, TotalTV-a, IKOM-a, D3i platforme, Beogrid-a i EON platforme. Naša preporuka je EON platforma. Prijavite se OVDE ukoliko želite da gledate Ubice Mog Oca 3 putem EON-a. Na bioskopskom platnu nedelju dana pre TV premijere novinari su mogli da pogledaju prvu epizodu treće sezone serije "Ubice mog oca". Nema razvlačenja scena i nabijanja minutaže. U prvim minutima inspektori moraju da reše novi zločin, a Mirko mora sam da reši otmicu supruge. Ima i seksa već u prvi scenama, kada u krevetu vidimo obnaženu Jelisavetu Orašanin. U krevetu više nije Glogovac, već Boris Pingović. Glumac Narodnog pozorišta iz Beograda možda ima i najteži zadatak. Aleksandar je fokusiran na novi slučaj ubistva doktora. To mu je i način da pobegne od bolne teme sa Jelenom – teškoće da dobiju dete. Prošlost počinje da kuca na vrata. Za koga se moli deda? Radoš Bajić u novoj ulozi, premijerno u novoj sezoni. Milanka se vraća u uniformu i na novi zadatak. U novoj sezoni Ubica mog oca upoznaćete Gordanu. Ona je udovica, ali da li je ožalošćena ili osumnjičena saznajte 12. novembra. Bogdan je načelnik Odeljenja za suzbijanje narkotika. Dobar ili loš policajac? Ko je Violeta, agent nekretnina, i koja je njena uloga u novoj sezoni? Ko je Milika Lekić i šta traži u Beogradu? Sa kim je sve povezan gledajte od 12. novembra u novoj sezoni Ubice mog oca.

Loading...

Pogledajte i...
Komentari
Učitavam komentare...