facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

Snajke Rijaliti Uživo

KLIKNITE OVDE DA GLEDATE AKO NISTE IZ SRBIJE

Loading...
Večeras startuje novi spektakl – rijaliti šou „Snajke“. Devojke su odavno stigle u studio, kuća je nameštena, a svi sa uzbuđenjem čekaju da vide ko će sve biti deo novog rijalitija
Prateći želje žena koje maštaju o dobrom mužu i lepom životu, produkcija H televizije, napravila je odlična kasting.“Ubrzo će biti jasno ko su „Snajke“, a ko mladoženje“, obećavaju u produkciji.snajke
snajke rijaliti,
rijaliti snajke,
tv,
tv reality,
reality snajke,
snajke reality show,
uzivo snajke,
snajke uzivo,
snajke rijaliti uzivo,
rijaliti sou snajke,
snajkTok emisije:

22:23 Ceca Jovanović, bivša farmerka i modelsica je nova snajka. Priznala je da voli da glumi i manipuliše, a tvrdi da nikada ništa loše nije uradila.

„Žene me ne vole, privlačim sve poglede… i muške i ženske“, iskrena je Ceca koja smatra da nema konkurenciju.

„Nisam došla da sklapam prijateljstva. Došla sam da se zabavljam i igram, moji pravi prijatelji su napolju“. Ona je dodala da se malo razočarala i da je očekivala više od Snajki.

22:17 Samo što je ušla u kuću, Nađa je napravila ludu atmosferu.

22:07 Nađa Nikolić poznatija kao ministarka alkohola, što znači da je meraklija. Ona je radila u Beču kao obezbeđenje a trenutno živi u Beogradu. Najduža veza joj je bila od mesec dana, a voli sportiste, pogotovo košarkaše.

„Devojke već mogu da se spakuju i idu kući, jer ja sam postala sprska snajka! Ja sam ta!“ poručila je Nađa koja ima 21 godinu. Pred ulazak u kuću ona je odsvirala pesmu a onda je rekla da ne veruje u ljubav.

„Ja sam nevina, ali ne i naivna“ rekla je Nađa i šokirala.

21:47 Suzana Perović Blondi iz Bara za sebe kaže da je zmija i ne voli devojke koje glume mamine princeze.

„Biće svađe ako bude laži i ako me neko napadne. Ne dam na sebe! Jako sam moderna žena, volim da me muškarci služe a volim da ih mučim i gazim štiklama“, rekla je Suzana, zvana Blondi. Ne bi mučila svekrve jer kako kaže i ona će to biti jednog dana.

„Očekujem da me žene poštuju, ali ako me napadnu, braniću se. Nisam ja cvećka. Ja imam dva sina“, kaže Blondi koja obožava da kupuje stvari u seksi šopu a tvrdi i da je se muškarci boje.“Ja sam diplomirani fiziotarapeut. Imam diplomu iako izgledam kao da sam za šipku!“

Nakon što je ušla u kuću otkrila ko joj je poslužio kao inspiracija za izgled. „Pa Madona!“ rekla je Blondi i dodala da ima silikone u grudima i guzi.

21:33 Milica Miljković iz Bograda je maserka, a voli da maltertira sve.

„Mene se muškarci uplaše, jer znam da preterujem“, iskrena je četvrta snajka. „Ja masiram i muškarce i žene. obožavam da masiram“, rekla je Milica pred ulazak u kuću.

„Tražim nekoga da mi parira, tu od 95 do 120 kilograma… da voli da jede i da ponekad drži dijetu“.

Anja je inače učestvovala u Maldivima a bije je glas sponzoruše.

„Nisam ja neko ko ne radi ništa, bavim se modelingom. Ovo je sve jedna igra“, kaže Anja.

21:19 Treća snajka je Anja Lupu iz Novog Sada. Ona za sebe kaže da je malo lenja i da ne voli da ustaje rano. Omiljeni joj je noćni život i splavovi.

„Ja sam tipičan primer onoga što majke za svoje sinove ne žele. Ja sam neko ko ne poštuje tradiciju. Ne  očekujem udaju od ovog rijalitija. Mislim da ne bih bila dobra majka. Zbog popularnosti sam spremna na sve“, kaže Vanja. Priznala je da je odlična ljubavnica i da izvrsno vodi ljubav.

„Smatram da sam bez konkurencije“.

„Nisam dobra kuvarica, znam da skuvam čaj“, priznaje Anja, a voditeljka joj poručuje da joj neće biti lako.

21:16 Voditeljka je pokazala Aleksandri deo kuće.

21:13 Aleksandra Sandra iz Podgorice je druga snajka. Ne voli devojke koje izigravaju šefice, kako kaže poštuje iskrenost i poštenje. Voli muškrace koji znaju šta hoće i koji ne varaju. Smatra da je njena najveća mana što voli da se svađa.

„Našla sam žrtvu za večeras“, rekla je pred ulazak.

21:04 Maja Abramović umetnica iz Beograda, smatra da ima sve kvalitete, a kada popije postaje veoma loša.

„Volim mlađe naivne poslušne muškarce. On je go, ja sedim i tako…“ kaže Maja. Dodala je da voli da kuva kao i da je dominantna žena.

„Dominatna u svakom smislu, znači žena iznad muškarca. Ovo je novo doba“, priča Maja. Kako kaže rado kažnjava muškarce koji je ne slušaju.

21:00 Voditeljke su najavile ludo veče i potencijalne snajke. Devojke će obučiti da postanu prave srpske snajke, a samo jedna srećnica će imati proliku da joj H televizija omogući svadbu iz snova.

Loading...