Dnevni horoskop za 16. novembar 2016.: Dobar dan za dogovore i kupovinu

Dnevni horoskop za 16. novembar 2016. I danas, sreda kao dan povoljnih mogućnosti, nadahn...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Dnevni horoskop za 16. novembar 2016.

Dnevni horoskop za 16. novembar 2016.

I danas, sreda kao dan povoljnih mogućnosti, nadahnutih snagom Supermeseca, bez nekih aspekata. Danas ostanite na visokoj poziciji kao onoj od juče, držite se pozitivnih putokaza i usmeravajte se na pozitivne ljude pre svega. Ne dajte nikom da vam vaš današnji potencijal sabotira, mnogo je ljudi oko svih nas koji sa sobom nose mračne sile podrivajući sreću drugih, hraneći se time. Energetski vampiri…
Danas bi dan trebalo da provedete u dobro osmišljenim sastancima koji će rezultirati uspehom, a za koji ćete biti prevashodno VI zaslužni, jer vam danas pronicljivost i birane reči fantastično idu od ruke!
Prijatan dan sa puno osmeha na licu vam želimo!

Dnevni horoskop - Ovan

Ovan

POSAO
Ako želite da rešite nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost.
LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto po tom pitanju.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - BIK

Bik

POSAO
Trenutni položaj Meseca vas podstiče na nesigurnost i zato izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme rešavajte na pozitivan način.
LJUBAV
Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše male slabosti. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop - Blizanci

Blizanci

POSAO
Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje poslovni rezultati.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje. Nemojte oklevati već preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Dnevni horoskop - Rak

Rak

POSAO
Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.
LJUBAV
Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Lav

POSAO
Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovnoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za vašu okolinu.
LJUBAV
Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop - Devica

Devica

POSAO
Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama.
LJUBAV
Ukoliko previše verujete u nečije reči, očekivaće vas novi gubitak ili razočarenje. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop - Vaga

Vaga

POSAO
Od vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspeh. Okolina veruje u vaše znanje i sposobnosti i to predstavlja dovoljan povod da pružite maksimum.
LJUBAV
Osećate novi emotivni zanos. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače vas različiti izazovi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop - Škorpija

Škorpija

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja
LJUBAV
Pažljivo birajte reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavajte sumnjivo društvo ili osobu koja je na lošem glasu.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Strelac

Strelac

POSAO
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu, rešićete poslovne probleme.
LJUBAV
Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop - Jarac

Jarac

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju ili volju.
LJUBAV
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti doneće veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop - Vodolija

Vodolija

POSAO
Susret i rasprava sa jednom osobom na vas deluje zamorno. Ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim događajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.
LJUBAV
Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

Dnevni horoskop - Ribe

Ribe

POSAO
Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vas neko svrstava u red gubitnika.
LJUBAV
Pre nego što donesete novu odluku preispitajte osećanja. Potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvek da diktirate ljubavni tempo.
ZDRAVLJE
Dobro.

Pogledajte i...