Imperija – Epizoda 40 – Brazilska Serija – Pink TV

Serija “Imperija“ je 2014. godine osvojila Emi nagradu za najbolju telenovelu,...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Serija “Imperija“ je 2014. godine osvojila Emi nagradu za najbolju telenovelu, a scenario potpisuje proslavljeni Aginaldo Silva koji je jednom prilikom izjavio da je serija autobiografska.

Glavni zaplet, ali i ljubavni trougao nastaje kada se Hose Alfredo zaljubi u Elianu koja je udata za njegovog brata. Kako je njihova ljubav nemoguća, jedino što mogu da učine je bekstvo. Hose bira sudbinu zaveden snagom ljubavi. A da li je veća snaga moći ili igra sudbine?

[box type=“info“ align=“aligncenter“ ]Epizode sa preovodom postavljamo pre svih – odmah po emitovanju na televizijskim stanicama. [/box]

Priča počinje 1989. Žoze Alfredo Medeiros je mladić koji se ludo zaljubljuje u svoju jetrvu, Eliane, koja je starija od njega i udata za njegovog brata, Evalda. Njih troje žive u istoj kući. Kada Evaldo bude saznao za vezu između Žoze Alfreda i Eliane, dvoje ljubavnika ne bi li izbegli probleme, odlučuju da pobegnu iz Rio de Žaneira. Njihove planove sprečava Kora, Elianina sestra, koja uspeva da ih razdvoji. Žoze sam napušta grad, odlazeći u nepoznatom pravcu. Na tom putu sreće Sebastiana, koji ga nagovara da mu se pridruži u potrazi za dragim kamenjem i odvodi ga u Švajcarsku, gde Žoze upoznaje Mariju Martu, devojku koja potiče iz ugledne porodice i koju ženi kako bi mu uticaj njenog porekla pomogao da se ostvari u visokom društvu. Međutim, to nije dovoljno. Kako bi se probio do tržišta dragog kamenja, zbližava se i sa Marijom Žoakinom, poslovnom ženom koja je na čelu jedne portugalske firme. Ona će ga uvesti u šverc dragog kamenja, ne bi li lakše i brže došao do željenog novca. Na putu ambicije, pri stvaranju svoje imperije, Žoze Alfredo biće spreman i da ubije.

Godine prolaze i Žoze Alfredo je sada već razveden od Marije Marte. Njen jedini cilj je da život bivšeg muža pretvori u pakao. Zbog toga želi da zaposli svoje troje dece u „Žoaleria Imperio“, firmi koju je Žoze stvorio i zahvaljujući kojoj je postao milioner. Osvetnički plan je da uz pomoć dece preusmeri novac bivšeg muža i dovede firmu do stečaja. Troje dece razvedenog para čine uobražena Marija Klara, ambiciozani Žoze Pedro i razmaženi Žoao Lukas. I dok Marija Marta priprema svoju osvetu, Žoze Alfredo je posvećen objavljivanju svoje enciklopedije širom sveta, ali i sastancima sa svojom ljubavnicom Marijom Isis, nimfomankom iz unutrašnjosti čiji je san da postane model. Međutim, njena veza sa starijim muškarcem zapravo je „projekat“, koji je isplanirala njena porodica ne bi li od Žoze Alfreda izvukla pozamašnu sumu novca.

Žoze Alfredova imperija počinje da se ruši, kada ružičasti dijamant iz Južne Afrike, simbol statusa i moći, nestane sa planine Roraima. U svojoj tajanstvenoj misiji, Žoze veruje da će sve poći nizbrdo ukoliko ne pronađe svoj omiljeni dragi kamen i ne oslobodi se lažnog sjaja koji je ostao na njegovom mestu. Situacija postaje još napetija po Žozea, kada Kora, sestra njegove bivše ljubavi, ponovo uđe u njegov život i otkrije mu da sa Elianom ima vanbračnu ćerku, Kristinu.

Uloge:
Alexandre Nero – José Alfredo de Medeiros
Lília Cabral – Maria Marta Mendonça Albuquerque de Medeiros
Caio Blat – José Pedro Albuquerque de Medeiros
Andreia Horta – Maria Clara Albuquerque de Medeiros
Daniel Rocha – João Lucas Albuquerque de Medeiros
Leandra Leal – Cristina Bastos de Medeiros
Rafael Cardoso – Vicente Ferreira da Silva
Drica Moraes – Cora Bastos
Maria Ribeiro – Danielle de Medeiros
Malu Galli – Eliane Bastos de Medeiros
Rafael Losso – Elivaldo
Erom Cordeiro – Fernando
Nanda Costa – Tuane
Flávio Galvão – Reginaldo
Elizângela – Jurema
Paulo Vilhena – Domingos Salvador
Júlio Machado – Jairo
Ravel Andrade – Otoniel
Júlia Fajardo – Helena Abrantes
Othon Bastos – Silviano
Roberto Pirillo – Dr. Merival Porto
Marina Ruy Barbosa – Maria Isis
Klebber Toledo – Leonardo de Souza
Zezé Polessa – Magnólia
Tato Gabus Mendes – Severo
Rômulo Arantes Neto – Roberto
José Mayer – Claudio Bolgari
Suzy Rêgo – Beatriz Bolgari
Joaquim Lopes – Enrico Bolgari
Juliana Boller – Bianca Bolgari

 

 

Na šta će glavni junaci ove telenovele biti spremni u borbi za ljubav I imperiju? Od ponedeljka 6. februara svakog dana od 14 časova samo na TV Pink pratite novu seriju “Imperija“!

bashaber vjesnik, bh vjesnik, bh-vjesnik.blogspot.rs, bh-vjesnik.net, crna ljubav, movtex, movtex.net, najgledanije epizode, natabanu, natabanu.com, navidiku, sapunko, sapunko.com, imperija, imperija 1, imperija 1 epizoda, imperija epizoda, imperija epizoda 1, imperija epizoda 2, imperija epizode, imperija epizode 1 – 5, imperija online, imperija online epizode, imperija online sa prevodom, imperija pink, imperija pink tv, imperija serija, imperija brazilska serija, imperija tv pink, imperija, brazilska serija, brazilska serija ljubav, brazilska serija imperija, brazilske serije, brazilske serije online

 

 

Pogledajte i...