JEZIVO! ZA MANJE OD MESEC DANA Migranti u Beogradu napali preko 3 osobe

Poznata srpska šminkerka Jelena Maćić objavila je na svom Fejsbuk šokantan status u ko...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Poznata srpska šminkerka Jelena Maćić objavila je na svom Fejsbuk šokantan status u kojem je opisala situaciju koja se, navodno, desila poznaniku njenog prijatelja.
Naime, Maćićka je opisala napad trojice migranata na momka i devojku koji su šetali Kalemegdanom. Navodno, oni su uz pretnju nožem zlostavljali devojku, pipkali je i „oralno zadovoljavali“. Ona je navela i da su na pokušaj prijave slučaja u policiji rekli da oni tu ne mogu ništa i kako ima i gorih slučajeva od njihovog.Evo šta piše u njenom statusu:

NIJE VIŠE ZEZANJE!
Upravo me je zvao prijatelj. Ogorčen je! Preksinoć na Kalemegdanu tri migranta su napala njegovu prijateljicu koja je bila u šetnji sa dečkom.
Njemu su stavili nož pod grlo, skinuli devojku do pola…gaće dole sto bi se reklo! Uglavnom…pipali su je i „oralno zadovoljavali?!“
Kulminacija svega…u policiji im se desilo još gore. Na pokušaj podnošenja prijave odgovor je bio sledeci:
Ne možemo mi tu ništa, ima i gorih slučajeva od vašeg!
Šta rade ti čuvari na Kalemegdanu?
Šta radi policija?
Znači Beograđani da zaborave na večernje šetnje Kalemegdanom?
Ko su svi ti ljudi koje ova država naziva migrantima i štiti ih kao bele medvede?
Ko je sve ušao u ovu zemlju sa realnim žrtvama ratova?
Tresem se dok ovo pišem i moj bes se ne da opisati!!!!
Ili dovodite tu situaciju u red ili se nemojte šokirati kad narod popizdi!!!
Šta znači to: imamo i gore slučajeve?!
Dakle! Beograđani zabranite ženskoj deci odlazak na Kalemegdan! Jer ova država našu decu kao i nas uostalom, tretira kao građane drugog reda!
J E Z I V O!

Ali tu nije kraj, devojka Andrea Dramičanin je na svom Facebook podelila i njenu priču.

Za mesec dana drugi put sam napadnuta u centru grada od strane imigranata (oba puta su izgovorili nesto na arapskom toliko mogu da prepoznam).Prvi put oko 22h na uglu Kamenicke i Kraljice Natalije tada nije uspeo da mi otrgne torbe i uspela sam da pobegnem i udjem u prvi taksi koji je bio na 2m od mene.Sinoc oko 2h na Brankovom mostu.Ocigledno nije ocekivao da ce devojka da se brani,par minuta je trajala „borba“ pa je onda samo besno oteo torbu koja mi je bila na ramenu i ostavio mi ujed na ruci.Jutros sam otisla u policiju da prijavim slucaj a oni su me samo uredno prosetali po stanicama,rekli mi da nista necu dobiti tom prijavom i da cu samo morati da cekam a i kao bilo je samoubistvo u opstini pa dok ti dodjes na red da das izjavu prodje ceo dan.
Telefon mi je ukraden saljite brojeve ovde ili na isti broj bicu dostupuna od veceras verovatno.

Cuvajte se.

Pogledajte i...