GROZOMORNO! SILOVAO JU JE VEPAR I SADA JE TRUDNA: “Ta svinja se ložila na mene godinama!”

Nakon incidenta, njen otac je zaklao vepra. Teksašanka Endži Hjuston je za Ellis County ...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Nakon incidenta, njen otac je zaklao vepra.
Teksašanka Endži Hjuston je za Ellis County News izjavila da očekuje da će roditi – prase.
Hjustonova tvrdi da ju je jedne noći, dok se vraćala sa mini golfa, zaskočio i silovao vepar od 180 kilograma sa njenog imanja, nazvan Pit.
“Ljudi misle da sam luda i da mi treba psihijatrijska pomoć zbog moje priče”, rekla je Hjuston, a prenosi Trendingstylist.com. “Pitaju kako je svinja svukla moje gaće da bi me uzjahala. Nisam ih nosila, eto kako! Ta svinja se ložila na mene godinama. Konstantno me je njuškao. Probao je da me siluje gomilu puta. Ovo je samo prvi put da je uspešno ušao u mene.”
Endžini roditelji podržavaju njene tvrdnje.
“Endži zna da ne sme da ima seks pre braka i kune se da to nije uradila”, kaže njen otac Don Hjuston. “Pit je uvek bio nemiran, tako da me ne čudi da je silovao našu ćerku. Nakon ovog incidenta, zaklao sam ga. Od njegove slanine će se hraniti Anđela i njena beba, na kraju krajeva, sada jede za dvoje.

Endži je odbila da poseti ginekologa i proveri zdravlje svoje bebe, kao i ultrazvuk da bi videla kako će potencijalna “beba-prase” izgledati.

“Samo želim da sačekam i vidim kako će dete izgledati. Nadam se da neće biti mutirana beba i da će samo izaći kao normalno dete, što i mislim da će se desiti.”
Tragom ove neverovatne priče, proverili smo o čemu se zapravo radi. Od 24. juna ove godine priča je podeljena na društvenim medijima desetinama hiljada puta, uprkos maloj verovatnoći da je istinita. Iako su je preneli i brojni svetski sajtovi, ni jedna veća kuća nije htela ni da “dotakne” ovu vest.
Slika životinje je popularna arhivska fotografija, dok je veoma moguće da je žena nepovezana sa celom pričom i da se njena slika koristi bez dozvole. Uprkos tome, njen identitet ostaje nepotvrđen. Članak se prvobitno pojavio na sajtu Dudecomedy.com, koji, iako nema obaveštenje o tome da prenosi satirične priče, ipak prihvata članke čitalaca.
Medijska kuća “Ellis County News” ne postoji – iako ima brojnih publikacija u Okrugu Elis u Teksasu, najbliža po imenu je Ellis County Press.
Takođe, broj Fejsbuk deljenja na ovoj priči je statistički podešen na 82.676, što je značajno veće od broja lajkova koje ima čitav veb sajt. Sve u svemu, portal baziran na razotkrivanju urbanih mitova Snopes.com smatra da je ova priča – definitivno lažna.

Pogledajte i...