Neželjena snaha – Epizoda 12 – Nova TV

Da bi pogledali kliknite na plejer ispod. U novom prozoru će se otvoriti epizoda. Po zavr...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Da bi pogledali kliknite na plejer ispod. U novom prozoru će se otvoriti epizoda. Po završetku isključite prozor i nastavite gledanje na ovom sajtu. Ukoliko je potrebno kliknite na plejer ispod 2 puta.


Dok Name sjedi u svojoj sobi i place punim glasom dolazi joj Sefika u sobu i ona je oslovi imenom pitajuci se sta radi tu. Edzder dolazi u sobu i vidi Name da place te je moli da dodje sebi i da ne bude tuzna vise. Sebnem je nestala, otac je uzasno zabrinut jer je nema. Sebnem je u rukama njegove drage desne ruke Elvan. Elvan je maltretira i udara govoreci joj da joj se ne smije protiviti. Kudret se pita gdje je.Sa Sebneminog mobitela stize ocu poruka da je ona dobro i da se udaljila malo kako bi se odmorila te da mu zeli sve najbolje. Name je uzela kofer i kaze da ne zeli vise ostati u kuci te da je najbolje da ode da se svi malo odmore. Kudret ne zna da je zena koju zeli ozeniti ta koja je otela njegovu kcerku. Elvan je sigurna u to da ce je Kudret ozeniti. Kudret daje novac Elvan. Elvan kaze majci i sestri da ce ih izbaviti iz problema.

Seriju ‘Neželjena snaha’ gledajte na OVOM linku.

Ežder, najmlađi sin porodice Jenilmezler završio je školovanje i vojsku, i vraća se u Bursku, kod svoje majke. Prvog dana pri povratku, slučajno će se sresti da talentovanom pijanistkinjom, Negme, koja je došla u Bursku kako bi održala koncert. Dvoje mladih ljudi koji će istovremeno otvoriti oči u bolnici, ludo će se zaljubiti jedno u drugo. Oboje zbog te ljubavi odbaciju planove koje su njihove porodice osmislili za njih. Nagme se upustila u potpuno nepoznati svet. Želela je samo da bude voljena, ali će umesto toga postati neželjena snaha. Povrh svega, neke okolnosti iz Ežderovog života sprečiće taj brak. Bez obriza koliko ga volela Nagme shvata da u toj kući neće biti srećna i napušta Eždera. Međutim, nije tako lako otići. Moraće da se vrati u tu kuću kako bi spasila život nekom drugom.

Režija: Kudret Sabancı
Uloge: Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Burak Sergen, Seda Akman, Dila Danışman, Ruhi Sarı, Esra Kızıldoğan, Buket Dereoğlu, Özgül Kavruk, Serkan Şenalp, Emine Şans Umar…

Pogledajte i...