Neželjena snaha – Epizoda 21 – Nova TV

Da bi pogledali kliknite na plejer ispod. U novom prozoru će se otvoriti epizoda. Po zavr...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Da bi pogledali kliknite na plejer ispod. U novom prozoru će se otvoriti epizoda. Po završetku isključite prozor i nastavite gledanje na ovom sajtu. Ukoliko je potrebno kliknite na plejer ispod 2 puta.


Seriju ‘Neželjena snaha’ gledajte na OVOM linku.

Ežder, najmlađi sin porodice Jenilmezler završio je školovanje i vojsku, i vraća se u Bursku, kod svoje majke. Prvog dana pri povratku, slučajno će se sresti da talentovanom pijanistkinjom, Negme, koja je došla u Bursku kako bi održala koncert. Dvoje mladih ljudi koji će istovremeno otvoriti oči u bolnici, ludo će se zaljubiti jedno u drugo. Oboje zbog te ljubavi odbaciju planove koje su njihove porodice osmislili za njih. Nagme se upustila u potpuno nepoznati svet. Želela je samo da bude voljena, ali će umesto toga postati neželjena snaha. Povrh svega, neke okolnosti iz Ežderovog života sprečiće taj brak. Bez obriza koliko ga volela Nagme shvata da u toj kući neće biti srećna i napušta Eždera. Međutim, nije tako lako otići. Moraće da se vrati u tu kuću kako bi spasila život nekom drugom.

Režija: Kudret Sabancı
Uloge: Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Burak Sergen, Seda Akman, Dila Danışman, Ruhi Sarı, Esra Kızıldoğan, Buket Dereoğlu, Özgül Kavruk, Serkan Şenalp, Emine Şans Umar…

Pogledajte i...