Osobnost - Epizoda 5

Osobnost – Epizoda 5 – Turska serija

Radnja serije se zasniva na priči o serijskom ubici koji ima Alchajmerovu bolest. Poznati...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Radnja serije se zasniva na priči o serijskom ubici koji ima Alchajmerovu bolest. Poznati glumci igraju uloge, a među njima su Haluk Bilginer, Huseiin Avni Danial, Mujde Ar, Cansu Dere, Sebnem Bozoklu, Necip Memilli i Metin Akdulger. Onur Sailakje je režiser, a serija je snimana po scenariju Hakan Gundaia.

Šta je tema serije ličnosti, ko su glumci? Puhu ulaska prve tri epizode ​​emitovane na TV ličnost filmskog nizu će biti, predmet je o serijskom ubici. Serija će biti o serijskim ubistvima muškarca sa Alzheimerovom.

Proizvedeni meseci gradnje, Sailak Honor, režija velikim imenima u seriji koja je preuzela scenario Hakan Gundai.

Glumi Haluk Bilginer, Cansu Dere, Tekst Akdulg je, Orkan Bozoklu, Necip Memili, Husein, Avni Danial, Mujde su Ar, Avram Selim i Eufrata Topkorur izgradnja preduzela dugo očekivana prvom delu, sastaće se sledeće nedelje gledaoce.

Agah 65-godišnji, koji se povukao iz sudskog Službenik službenika (Haluk Bilginer), jedina žena u policijskoj birou ilecinaiet Nevra je (Cansu Dere) seku puteve, pokazaće se uzbudljiva priča. Pa, Agah i Nevra korak po korak svaki drugi, da li ste samo slučajnost da je veliki deo slagalice nedostaje?

Agah Beioglu, penzionisani sudski službenik, živi sam i u osamljenom životu u Beioglu, najtraženijem i živahnom okrugu u Istanbulu. Živeo je u inostranstvu, njen suprug je preminuo pre mnogo godina. Ovo monotono iskustvo Agah je uznemireno dijagnozom Alchajmerovog početka. Zbog svoje bolesti, uskoro će zaboraviti sva svoja sećanja.

S tim u vezi, Agah, na prvi pogled, shvata da je zaboravljanje prilika. Mogućnost da izvrši ubistvo koje je planirao godinama, ali se stalno odlaže! U svakom slučaju, on se neće sjetiti ovog zločina u budućnosti i neće se uznemiravati zbog toga što se toga ne sjeća. Nevra, jedina policijska policija u kancelariji kriminalnog biroa, bila je na ivici ostavke zbog pritiska na nju. Međutim, odluka o ubistvu Agaha potpuno će promeniti život Nevre.

Pogledajte i...