Sultanija mog srca - E3

Sultanija mog srca – Epizoda 3 – Turska serija

Glavni junaci ove romantične priče su sultan Mahmud II i mlada, lepa i naivna Ruskinja A...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Glavni junaci ove romantične priče su sultan Mahmud II i mlada, lepa i naivna Ruskinja Ana koju je sultan sreo dok je inkognito obilazio carevinu.
U rusko-turskoj koprodukciji snima se serija „Sultanija moga srca“, tačnije već je snimljeno deset epizoda. Emitovanje startuje u Junu 2018. Lepu, mladu Anu igra ruska glumica Aleksandra Nikiforova. Ova plavokosa i plavooka devojka mnoge podseća na Merjem Uzerli, legandaru Hurem iz „Sulejmana Veličanstvenog“. Iako producenti ne igraju na tu kartu, svi su izgledi da će Ana zauzeti Huremino mesto u srcima gledalaca.

Anu će oživeti upravo Aleksandra. Ova plavokosa i plavooka devojka mnoge podseća na Merjem Uzerli, legandarnu Hurem iz „Sulejmana Veličanstvenog“. Iako producenti ne igraju na tu kartu, svi su izgledi da će Ana zauzeti Huremino mesto u srcima gledalaca.

Sultan Mahmut, koji je uključen u ljude, upoznaje Anu koja predaje u ruskoj ambasadi. Ona želi da pređe obalu protiv Anne, a čamac nosi pivo do sultanovog jastuka.

Posle susreta para, Sultan upita Anu, koja je naučila da bude učiteljica, da dođe do suda i da podučava svoju djecu. Kada Ana nauči da ostaje u haremu tokom ovog vremena, ona odlučuje da odbije predlog, ali ipak mora ići na sud da bi zaštitio njenog oca … Annaova sardina se ne poziva na Hosiar Sultana. Dolazak mladog Muallime-a će promeniti sve ravnoteže u budućnosti.

Podizanje Anne s Sultanom vodi Hosiar da usmeri sve strelice u Aninu …
Prilikom radikalnih promena u sultanovom divanu, on najavljuje da je on tajna Namik-paše. Ove radikalne promene u Janisarskom korpusu ne pozivaju Halit Efendi i Esmu Sultan.

Dok je Ana pokušavala da nauči decu, Saliha je pokazala veliki otpor, Ana je počela da se spominje kao neuspjeh u palati.

Esma na svaki mogući način primenjuje Mahmuda u borbi za uspon na tron. Konverzija Anne sa sultanom vodi Hosiar da usmeri sve strelice u Anu. Hosiar ima plan za Anna …

Pogledajte i...